16/01/2013

Ο.Ε.Α: ΗΛΕΚTΡΟΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ – ΚΛΩΒΟΙ ΦΑΡΑΝΤΕΪ - ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ MASER

Α) ΟΠΛΟ: ΠΑΛΜΙΚΟ "MASER - ΕΜΡ "ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΟΥ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥ ΔΕΣΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ ΜΕΓΑΛΗΣ ΙΣΧΥΟΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ-ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ή ΕΝ ΣΤΑΣΕΙ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ-ΠΛΟΙΩΝ-ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ ΚAΙ ΓΕΝΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ-ΜΗΧΑΝΩΝ-ΡΑΝΤΑΡ-ΑΣΥΡΜΑΤΩΝ-ΚΑΤΑΥΓΑΣΤΩΝ LASER ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΩΝ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΥΘΡΩΝ, ΤΩΝ ΕΧΘΡΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ:

1) ΠΡΟΜΗΘΕΥΘΕΙΤΕ ΚΟΙΝΑ ΠΑΡΑΒΟΛΙΚΑ"LINK" (ΠΙΑΤΟ) ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ 0,50Μ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΣΤΙΚΟΥΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ή ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ «ΟΤΕ» ΔΙΑ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΗ ΡΑΔΙΟΚΥΜΑΤΩΝ ή ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣ ΟΡΕΙΝΟΥΣ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΕΣ.
2) ΠΡΟΜΗΘΕΥΘΕΙΤΕ ΚΥΛΙΝΔΡΙΚΟΥΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΣ, ΙΔΙΑΣ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ (0.50Μ) ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΒΟΛΙΚΑ "LINK"ΚΑΙ ΜΗΚΟΥΣ 1,5 Μ.
3) ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΣΩΛΗΝΟΣ ΕΠΙΚΟΛΛΑΤΕ ΒΑΘΜΙΑΙΩΣ ΜΟΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑ ΒΑΦΗΣ, ΣΥΡΜΑ ΤΗΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΔΥΝΑΤΗΣ ΔΙΑΤΟΜΗΣ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟ ΔΙΑ ΠΕΡΙΕΛΙΞΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΗΡΩΝ ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΘΕΙ ΚΙΛΥΝΔΡΙΚΗ ΣΠΕΙΡΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΔΕΣΜΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΒΟΛΙΚΟ "LINK".
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΣΠΕΙΡΑ, ΑΠΟ TO "LINK" ΕΩΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΣΩΛΗΝΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗ.
4) ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΒΟΛΙΚΟ "LINK" ΣΤΟ ΑΚΡΟ ΤΟΥ ΣΩΛΗΝΟΣ ΑΠ’ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗΣ ΣΠΕΙΡΑΣ.
5) ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕ ΙΔΙΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΟΜΠΟΥ ΜΕΓΑΛΗΣ ΙΣΧΥΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΓΑ-ΠΥΚΝΩΤΩΝ ΣΤΑΔΙΑΚΗΣ ΔΙΑΛΕΙΠΤΙΚΗΣ ΠΑΛΜΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΙΣΕΩΣ - ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΟΣ, ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΗ ΙΣΧΥ.

6) ΣΥΝΔΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΜΠΟ ή ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ME TO "LINK". ΣΥΝΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΠΕΙΡΑΣ ΤΟΥ ΣΩΛΗΝΟΣ ΜΕ ΔΙΑΤΑΞΗ ΦΟΡΗΤΗΣ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ.
7) ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΕΝΗΝΤΑ ΜΕΤΡΩΝ ΘΕΣΑΤΕ ΜΟΝΩΜΕΝΟ(ΜΗ ΓΕΙΩΜΕΝΟ) ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ ΣΤΟΧΟ, ΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ ΟΔΗΓΟΥΣΑ ΠΡΟΣ ΟΡΓΑΝΟ ΜΕΤΡΗΣΕΩΣ ΣΤΑΤΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΓΕΙΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ, ΟΜΟΙΩΣ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΟΥ ΟΙ ΟΠΛΟΥ.
8) ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΤΗΣ ΣΠΕΙΡΑΣ ΤΟΥ ΣΩΛΗΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΔΕΙ ΡΟΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑTOY "LINK" ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΔΕΣΜΗΣ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ. ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΖΩΑ ΚΑΙ ΟΧΗΜΑΤΑ ή ΑΛΛΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΟΠΙΣΘΕΝ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ. ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΜΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΠΕΙΡΑΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΣ, ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΒΑΘΜΙΑΙΩΣ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΩΝ ΠΑΛΜΩΝ.
9) ΡΥΘΜΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΜΟΥΣ ΝΑ ΕΞΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΝΑ 0,5ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ. ΔΙΑΚΟΨΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΔΕΣΜΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΜΕΤΡΗΣΕΩΣ ΣΤΑΤΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ. ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΓΕΙΩΣΕΩΣ, ΕΚΦΟΡΤ1ΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΣΕ ΥΓΡΟ ΕΔΑΦΟΣ.ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΤΕ, ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΦΑΣΜΑΤΟΣ, ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΕΠΙΤΥΧΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΤΑΤΙΚΟ ΦΟΡΤΙΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ.

10) - ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΗΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΓΓΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΠΡΙΝ ΕΚΚΕΝΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΤΙΚΟ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΕ ΥΓΡΗ ΓΗ, ΜΕΣΩ ΚΑΛΗΣ ΓΕΙΩΣΕΩΣ, ΔΙΟΤΙ Ο ΣΤΑΤΙΚΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ. 
- ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΗΝ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΑΓΕΙΩΤΟ ΤΟ ΟΠΛΟ, ΟΤΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΝΕΦΩΣΗ, ΔΙΟΤΙ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕI ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ή ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ. ΔΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΗ ANTΙKEPAYNIKΗ ΓΕΙΩΣΗ. ΕΙΤΕ ΜΕ, ΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΕΦΩΣΗ.
- ΠΡΟΣΟΧΗ: MΗΝ ΦΟΡΑΤΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ, ΟΤΑΝ ΕΥΡΙΣΚΕΣΘΕ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ. 
- ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΤΑΝ ΧΕΙΡΙΖΕΣΘΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ή ΛΑΣΤΙΧΕΝΙΟ ή ΞΥΛΙΝΟ ΜΟΝΩΤΙΚΟ ΠΕΛΜΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΦΟΡΑΤΕ ΜΟΝΟΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟΥ ΥΓΡΟΥ ΟΡΓΑΝΙΚΟΥ ΠΕΛΜΑΤΟΣ, ΔΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΓΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΑΣ. 
- ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΣΚΟΠΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ ΕΠΙ ΣΤΑΘΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΔΕΗ-ΟΤΕ-ΡΑΔΙΟΦΩΝΩΝ-TV-ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ-ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ - ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ - ΚΛΠ..

11) ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΘΕΣΤΕ ΒΕΝΖΙΝΟΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ή ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ (π,χ. ΠΑΛΑΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ) ΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΤΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ. ΠΡΟΣΟΧΗ :ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΒΟΛΕΣ, ΓΕΙΩΣΤΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΕ ΥΓΡΗ ΓΗ.
12) ΡΥΘΜΙΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΤΌΝΙΖΕΣΘΕ ή ΝΑ ΥΣΤΕΡΕΙΤΕ ΜΕ ΦΑΣΗ 180° ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΡΟΝ ΚΥΜΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΟΣ ΤΩΝ ΕΧΘΡΙΚΩΝ: ΡΑΝΤΑΡ-ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ-ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΩΝ - ΚΛΠ (ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΦΑΣΕΩΣ) ή ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΟΠΟΙΑ ΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΘΕΛΕΤΕ, ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΚΗΣ ΣΑΣ "ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ".
13) ΤΙΣ ΦΕΡΟΥΣΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΤΙΣ ΑΝΙΧΝΕΥΕΤΕ ΜΕΣΩ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΠΑΘΗΤΙΚΟΥ "ΠΙΑΤΟΥ" ΛΗΨΕΩΣ, ΚΑΤΑΛΗΓΟΝΤΟΣ ΣΕ"ΔΕΚΤΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ" ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ή ΙΔΙΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΕΜΠΟΜΕΝΗ ΔΕΣΜΗ ΣΚΟΠΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΕΤΕ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ - ΠΛΟΙΩΝ-ΟΧΗΜΑΤΩΝ-ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ-ΚΕΡΑΙΩΝ-ΡΑΝΤΑΡ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ- ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ.

14) ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΙΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗN ΙΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΦΥΙΑ.

15) ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ–ΠΛΟΙΑ-ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ- ΡΑΝΤΑΡ- ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ- ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΛΠ, ΑΠΟ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΕΜΡ», ΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΜΕ ΚΑΛΩΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΣ ΓΕΙΩΜΕΝΟ"ΠΥΚΝΟ" ΠΛΕΓΜΑ ΚΟΙΝΩΝ ΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΟΡΘΟΓΩΝΙΩΣ ΔΙΚΗΝ ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ. ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ: 0,02 Μ. ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ "ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΑΝΤΙ-ΕΜΡ" ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΠΙΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΕΠΤΑ ΕΠΑΛΛΗΛΑ ΛΕΠΤΑ ΦΥΛΛΑ "ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ-ΧΑΛΚΟΥ-ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ- ΜΟΛΥΒΔΟΥ -ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ- ΧΑΛΚΟΥ-ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ "("ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΑΝΤΙ-ΕΜΡ") ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΜΕΡΗ, ΧΩΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΓΕΙΩΜΕΝΑ. ΣΤΑ ΕΝ ΠΤΗΣΕΙ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ Η "ΓΕΙΩΣΗ" ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΓΕΙΩΣΕΩΝ ΣΕ ΤΡΙΑ ΣΥΝΟΛΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΑΚΙΔΩΝ (ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΩΝ ΒΕΛΟΝΩΝ ΡΑΠΤΙΚΗΣ) ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΟΠΙΣΘΕΝ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ, ΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΟΠΙΣΘΕΝ. ΕΠΙ ΣΤΑΤΙΚΗΣ ΥΠΕΡΦΟΡΤΙΣΕΩΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟ ΕΧΘΡΙΚΟ «ΕΜΡ» Η ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΙΔΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ, ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΩΣ ΥΔΑΤΟΣ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΙΔΕΣ, ΜΕΣΩ ΚΑΛΩΣ ΜΟΝΩΜΕΝΗΣ ΑΝΤΛΙΑΣ, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΥΠΕΡΦΟΡΤΙΣΕΩΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΤΗΣ "ΚΟΥΒΕΡΤΑΣ ΑΝΤΙ-ΕΜΡ".

ΣΕ ΟΜΟΙΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΑΚΡΟΦΥΣΙΟ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΑΚΙΔΩΝ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ Η "ΓΕΙΩΣΗ" ΤΟΥ ΣΚΕΛΕΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΤΑΤΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΤΡΑΚΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΜΕ ΕΚΧΥΣΗ ΥΔΑΤΟΣ, ΟΤΑΝ Ο ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΤΡΑΚΤΟΥ ή ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΚ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΩΝ ΣΗΜΑΝΕΙ ΣΤΑΤΙΚΗ ΥΠΕΡΦΟΡΤΙΣΗ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΛΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΠΙΛΟΤΗΡΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ - ΠΛΟΙΩΝ - ΚΑΙ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΞΗPΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΚΕΧΩΡΙΣΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΠΛΩΣ ΓΕΙΩΜΕΝΕΣ "ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ΑΝΤΙ-ΕΜΡ" ΔΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΙΚΑ «ΕΜΡ». ΚΑΤΩΘΕΝ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΜΕΣΟΝ ΤΗΣ ΑΤΡΑΚΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ Α/ΦΩΝ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΡΑΧΙΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΚΛΩΒΟΥΣ ΒΑΡΥΤΕΡΩΝ Α/ΦΩΝ, ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΑ ή ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΟΠΛΑ MASER ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ 0,15Μ ΜΕ ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΩΝΙΚΗ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΠΤΡΑ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΤΗΣ ΔΕΣΜΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΠΑΡΑΒΟΛΙΚΑ "LINK" ή ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ, ΙΔΙΑΣ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ, ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΠΛΟ ΑΕΡΟΜΑΧΙΩΝ,ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΕΠΙΓΕΙΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΧΘΡΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ.

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ MASER: «ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΟΠΛΑ» ΣΧΕΔΙΟ:

MASER: MICROWAVE AMPLIFICATION BY STIMULATED EMISSION OF RADIATION, ΗΤΟΙ ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΜΕ ΕΠΑΥΞΗΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ «Ε.Μ.Ε.Ε.Α.»ΟΠΛΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (Ο.Σ.Κ.Ε.) ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΕ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ή ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΠΥΡΟΒΟΛΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ «ΑΡΤΕΜΙΣ-30» ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ «ΕΒΟ», ΣΑΜΠΟΤΑΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΕΠΟΜENΩΣ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙ’ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ «MASER».

- ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΒΟΛΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ «ΠΡΟΒΟΛΕΑ» ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΗΣ ΔΕΣΜΗΣ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ «LINK» («ΠΙΑΤΟ»), ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΔΙΑ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟ ΡΑΔΙΟΣΗΜΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΗ ΔΕΣΜΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΟΦΗ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΗ ΡΑΔΙΟΠΟΜΠΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΟΡΥΦΗ ΟΡΑΤΟΥ ΛΟΦΟΥ ή ΟΡΟΥΣ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ «ΠΡΟΒΟΛΕΑ–LINK»,ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ή ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΕΝΑΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΠΟΜΠΟ ΥΠΕΡΥΨΗΛΩΝ ΥΠΕΡΒΡΑΧΕΩΝ ΟΡΙΑΚΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΥΝΑΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΣ ΙΣΧΥ ΕΚΠΟΜΠΗΣ, ΜΕΤΡΟΥΜΕΝΗ ΣΕ WATT. ΣΥΝΔΕΕΤΕ ΤΟΝ ΡΑΔΙΟΠΟΜΠΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΡΑΔΙΟ–«ΠΡΟΒΟΛΕΑ–LINK».

- ΜΕΤΑ, ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΣΩΛΗΝΑ ΙΔΙΑΣ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ «ΠΡΟΒΟΛΕΑ–LINK». ΕΙΣ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟΙΧΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΩΛΗΝΟΣ, ΕΠΙΚΟΛΛΑΤΕ ΣΠΕΙΡΑ–«ΠΕΡΙΕΛΙΞΗ» ΧΑΛΚΙΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΚΑΛΩΔΙΟΥ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗΣ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ. ΣΥΝΔΕΕΤΕ ΤΑ ΑΚΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΕΛΙΞΕΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΥΝΑΤΗ ΤΑΣΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥ (VOLT ΚΑΙ AMPERE) ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟY ΡΕΥΜΑΤΟΣ (DC). ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΟΠΗ ΤΟΥ ΣΩΛΗΝΟΣ ΘΕΤΕΤΕ ΤΟΝ «ΠΡΟΒΟΛΕΑ – LINK» ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΤΟ «ΚΟΙΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΟΛΗΣ» ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΛΗΝΟΣ, ΗΤΟΙ Ο «ΠΡΟΒΟΛΕΑΣ» ΝΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΡΑΔΙΟΣΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΛΗΝΟΣ.

- ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΔΕΚΑ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΝΟΗΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΩΛΗΝΟΣ, ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΕ ΑΝΑΜΜΕΝΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΛΑΜΠΤΗΡΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ, ΜΕ ΠΑΡΟΧΗ ΑΠΟ ΜΑΚΡΑΝ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΗ ΠΗΓΗ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ.

ΠΡΟΧΩΡΕΙΣΤΕ ΣΕ ΔΟΚΙΜΗ «ΟΡΘΗΣ ΦΟΡΑΣ»ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ.
- ΠΡΩΤΑ, ΘΕΣΤΕ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑΔΙΟΠΟΜΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ «ΠΡΟΒΟΛΕΑ –LINK».
- ΜΕΤΑ ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΣΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ (DC) ΕΙΣ ΤΑ ΑΚΡΑ ΤΗΣ ΣΠΕΙΡΑΣ–ΠΕΡΙΕΛΙΞΕΩΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΩΛΗΝΟΣ.
ΕΑΝ Ο ΣΚΟΠΕΥΟΜΕΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΛΑΜΠΤΗΡΑΣ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΦΩΤΕΙΝΟΣ ή «ΚΑΕΙ», ΤΟΤΕ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΠΕΙΡΑ ΤΟΥ ΣΩΛΗΝΟΣ. ΕΑΝ Ο ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΛΑΜΠΤΗΡΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΣΗ ΦΩΤΟΣ ή ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ, ΤΟΤΕ «ΔΙΑΚΟΨΤΕ ΑΜΕΣΩΣ» ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΠΕΙΡΑ ΤΟΥ ΣΩΛΗΝΟΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΝ ΡΑΔΙΟΠΟΜΠΟ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΛΙΚΟΤΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΣΠΕΙΡΑ ΤΟΥ ΣΩΛΗΝΟΣ, ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΔΙΑ «MASER ΕΚΠΟΜΠΗΣ», ΕΧΕΤΕ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΝΑ «MASER ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΩΣ», ΗΤΟΙ «MASAR» (ABSORPTION, ΑΝΤΙ ΔΙΑ EMISSION), ΜΕ ΤΑΣΗ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗΣ ΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΟΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ Ο «ΠΡΟΒΟΛΕΑΣ– LINK», ΜΕ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΠΟΜΠΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΟΛΙΚΟ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΜΑ.

ΠΡΟΧΩΡΕΙΣΤΕ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΚΙΜΗ «ΟΡΘΗΣ ΠΟΛΙΚΟΤΗΤΟΣ» ΤΗΣ ΣΠΕΙΡΑΣ ΤΟΥ ΣΩΛΗΝΟΣ. ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΣ ΡΕΥΜΑ (DC) ΦΟΡΤΙΣΤΕ ΣΤΑΤΙΚΩΣ ΕΝΑΝ ΧΑΛΚΙΝΟ ΔΙΣΚΟ ΚΑΛΩΣ ΜΟΝΩΜΕΝΟ. ΜΕΤΡΕΙΣΤΕ ΤΟ ΣΤΑΤΙΚΟ ΦΟΡΤΙΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΕΤΡΗΤΗ. ΜΕΤΑ «ΑΝΟΙΞΤΕ» ΤΟΝ ΡΑΔΙΟΠΟΜΠΟ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΑΣΗ «ΜΟΝΟΝ» ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΣΤΗΝ ΣΠΕΙΡΑ ΤΟΥ ΣΩΛΗΝΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ. ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΜΕΤΡΑΤΕ ΤΟ ΣΤΑΤΙΚΟ ΦΟΡΤΙΟ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΤΡΗΤΗ.
ΕΑΝ ΤΟ ΣΤΑΤΙΚΟ ΦΟΡΤΙΟ ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΘΕΙ, ΤΟΤΕ ΕΧΕΤΕ ΣΩΣΤΗ ΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΠΕΙΡΑ.
ΕΑΝ ΤΟ ΣΤΑΤΙΚΟ ΦΟΡΤΙΟ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΘΕΙ, ΑΛΛΑΞΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΣΠΕΙΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑ «MASAR» ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΧΙΕΡΙΣΘΕΙΤΕ ΔΙΟΤΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΒΟΛΙΚΟΥ «ΠΡΟΒΟΛΕΩΣ–LINK» ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΗΚΗ «ΑΛΛΩΝ»ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ.

«ΜΕΤΑ» ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΠΟΛΙΚΟΤΗΤΟΣ ΤΗΣ ΣΠΕΙΡΑΣ ΤΟΥ ΣΩΛΗΝΟΣ «ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ», ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΕ ΤΟ «MASER ΕΚΠΟΜΠΗΣ» ΣΤΗΝ ΟΡΟΦΗ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΑΞΟΝΕΣ, ΗΤΟΙ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΑ– ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΑ ΚΑΙ ΑΝΩ–ΚΑΤΩ. ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ «ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ», ΘΕΣΤΕ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟ MASER ΚΑΙ ΚΑΤΤΑΡΙΨΤΕ «ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ» ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ: ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ, ΔΟΡΥΦΟΡΟ, …UFO, ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΚΑΙ … «ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΞΕΔΡΑ» ΓΕΩΣΤΑΤΙΚΗΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗΣ ΤΡΟΧΙΑΣ.

ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΒΕΛΗΝΕΚΕΣ ΤΟΥ «MASER»: ΑΠΕΙΡΟ. ΕΑΝ ΔΙΑΘΕΣΕΤΕ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥ ΣΩΛΗΝΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΕΤΡΟ ΤΟΥ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΤΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ «ΚΑΙ» ΣΕ ΣΕΛΗΝΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Η ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΗΛΕΚΤΡΟΓΕΝΝΗΤΡΙΑ. ΤΟΤΕ ΤΟ ΟΛΟ ΣΥΝΟΛΟ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ, ΕΠΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ «ΒΑΝ» ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ «ΚΙΝΗΤΟ ΟΠΛΟ MASER» ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΧΡΗΣΤΕΥΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ ΣΕ ΕΧΘΡΙΚΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ, Τ.Ο.ΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ.

ΤΟ «MASER» ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΟΠΛΟ «EMP», ΗΤΟΙ «ELECTRO-MAGNETIC – PULSE», ΗΤΟΙ:ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ «ΗΜΠ», ΟΤΑΝ ΑΝΤΙ ΔΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΔΕΣΜΗ, ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΔΙΑΚΕΚΟΜΕΝΗ ΥΠΕΡΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΔΕΣΜΗ – «ΚΕΡΑΥΝΟ». ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΑΥΤΟ, ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΠΡΟΒΟΛΕΑ–LINK» ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΔΙΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΣΕΙΡΑ «ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝΤΩΝ» ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΩΝ ΥΠΕΡΠΥΚΝΩΤΩΝ. ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΒΟΛΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ «MASER–EMP», ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ–ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ– ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ–Τ.Ο.ΜΑ. ΚΑΙ ΠΛΟΙΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ, ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΜΙΑ «ΣΦΑΙΡΑ», ΗΤΟΙ «ΜΕΤΩΠΟ EMP». TA “MASERS” ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΣΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΚΡΥΨΕΤΕ ΥΠΟΓΕΙΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΑΙΘΡΟ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ  ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2011/02/blog-post_884.html

ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ & LINK:

microwave gun - δοκιμή 1http://www.youtube.com/watch?v=PnVYImLJvbY
microwave gun - δοκιμή No2http://www.youtube.com/watch?v=XN6W6uSjRgc
MY MICROWAVE GUNhttp://www.youtube.com/watch?v=gJqfwZLIAUQ
microwave gun (1Kw directed HERF)http://www.youtube.com/watch?v=DoOT2_Z-GIE

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΙΝΤΕΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΕΝΗΤΡΙΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ "MAGNETRON" ΑΠΟ ΚΟΙΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ. ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΒΕΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΑΠΛΩΝΕΙ ΕΞΑΣΘΕΝΗΜΕΝΗ ΣΑΝ ΔΙΕΥΡΥΝΟΜΕΝΗ ΔΕΣΜΗ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΗ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΔΕΣΜΗ. ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΑ LINK(ΠΑΡΑΒΟΛΙΚΟ ΠΙΑΤΟ) ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΕΣ ΣΠΕΙΡΕΣ & ΣΩΛΗΝΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΔΙΟΤΙ ΕΝΕΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ: ΑΠΟ ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΤΥΦΛΩΣΗ ΕΩΣ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟ ΕΑΝ ΕΚΤΕΘΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ.

Magnetron#1-Lighting A Dead Compact Fluorescent Bulbhttp://www.youtube.com/watch?v=50zT3o6KOgs
Microwave-Weapon Goodbye: 'Heat Ray' Crowd Dispersal Cannon Unveiledhttp://www.youtube.com/watch?v=t_4wBMgknnk
http://en.wikipedia.org/wiki/Directed-energy_weapon
http://en.wikipedia.org/wiki/Cavity_magnetron
http://en.wikipedia.org/wiki/Extremely_high_frequency
http://en.wikipedia.org/wiki/Electromagnetic_spectrum
http://en.wikipedia.org/wiki/Microwave

TA «MASER–MASAR» ΤΕΛΟΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙΡΟΥ Ή/ΚΑΙ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, (ή ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ Η ΠΙΟ ΑΠΛΟΪΚΗ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑΣ ΑΡΧΗΣ «ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΟΡΓΟΝΗΣ» ΤΟΥ ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΪΧ): ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ CHEMTRAILS - «ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙΡΟΥ» ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΪΧ ΚΑΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΒΙΒΛΙΟ Ν.ΜΑΡΓΙΩΡΗ)‏ http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/09/chemtrails.html

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ:  ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2011/02/blog-post_884.html

http://kerberos-hellas.blogspot.gr/2013/01/maser-masar.html

4 comments :

 1. Anonymous16/1/13 17:56

  ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΑ...ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΣΜΗ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΗ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΥΣΙΚΑ!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

  ReplyDelete
 2. Anonymous27/1/13 00:33

  ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΚΑΤΟΠΤΡΟ ΟΠΟΥ Η ΔΕΣΜΗ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΑΤΟΠΤΡΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΤΟΠΤΡΟ ΟΠΟΤΕ Η ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΗ ΔΕΣΜΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ !!!
  ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΝΟΩ ΤΟ ΕΣΤΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ !!
  ΟΠΩΣ ΔΗΛ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΟΠΤΡΟ ΤΩΝ ΦΩΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ Η ΦΑΚΟΥ
  ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Η ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΟΠΤΡΟ Η ΔΕΣΜΗ ΕΚΠΕΜΠΕΤΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ !!
  ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ !!!
  ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΗ ΑΚΤΙΝΑ !!! ΕΙΤΕ ΥΠΟ-ΥΠΕΡ ΗΧΟ !!!!
  ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΕ ΠΑΛΙΟΥΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ !!
  ΓΝΩΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!

  ReplyDelete
 3. Καλησπέρα παιδιά. Λοιπόν τον τελευταίο καιρό προσπαθώ να βρω πομπό UHF. Εντελώς ερασιτεχνικά θέλω να δω αν μπορώ να κατασκευάσω κάτι σε maser με κύριο σκοπό τον καιρό.Μου έχει κάνει εντύπωση ότι δεν έχω βρει μαγαζί να έχει κάτι τέτοιο. Το θέμα μου είναι ότι δε θέλω να ξεφύγω από τα 150 ευρώ γιατί αυτο που θα κανω δεν ξερω αν θα δουλεψει. Ξέρετε που μπορώ να αναζητήσω τον πομπό?

  ReplyDelete
  Replies
  1. ΓΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΕΝΑ UHF ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗ ΧΕΙΡΟΣ ( ΓΥΡΩ ΣΤΑ 20 -22 ΕΥΡΩ) .... ΦΙΑΧΝΕΙΣ ΕΝΑ LINEAR ΠΑΝΕΥΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΟΥΤΕ 50 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ( ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΠΟΣΗ ΙΣΧΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ...ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΑΕΙ .... ) ΑΛΛΑ 15 WATT ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΚΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ

   Delete