13/01/2013

ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΛΕΙΠΟΥΝ

Για μία ακόμη φορά κατηγορείται η Χρυσή Αυγή για γεγονότα στα οποία δεν συμμετείχε. Η Χρυσή Αυγή έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι αναλαμβάνει πάντα τις ευθύνες και το κόστος που προκύπτει από τις δικές της ενέργειες, και μάλιστα εις το ακέραιο. Εμείς οι Χρυσαυγίτες είμαστε κύριοι των λόγων και των έργων μας. Γι’ αυτόν τον λόγο δεν πρόκειται ποτέ να απολογηθούμε είτε να αποδεχθούμε κατηγορίες που αφορούν στα πεπραγμένα διαφόρων «πατριωτικών ομάδων» και «κινήσεων», οι οποίες αναλώνονται -κυρίως- σε άσκοπες, αλλά και αψυχολόγητες ενέργειες «πατριωτικής» επιδειξιομανίας. Κάποιες απ’ τις ομάδες αυτές αποτελούν διαχρονικό βραχνά για εμάς τους Χρυσαυγίτες, μιας και με την κακέκτυπη (ή μάλλον γκροτέσκ) δράση τους, εκθέτουν το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, προσδίδοντάς του χαρακτήρα σπουδαιογελοίας γκρούπας πολιτικά ανερμάτιστων τραμπούκων ή χουλιγκάνων. Ο σημαντικότερος όμως λόγος ύπαρξης τέτοιων «κινήσεων», ήταν και παραμένει ο εγκλωβισμός νέων και απονήρευτων Ελλήνων με δυνατό το πατριωτικό αισθητήριο, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων σύρεται από τις ηγεσίες των συλλόγων σ’ έναν απολίτικο και άνευ ιδεολογικού περιεχομένου ακτιβισμό που, εκτός από άστοχος, μπορεί να αποβεί και εθνικά επιζήμιος…

Ένα τέτοιο περιστατικό φτηνού κι’ ανέξοδου εντυπωσιασμού, που έδωσε λαβή για διάφορα σχόλια στα τουρκικά Μ.Μ.Ε., έλαβε χώρα την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013, στο Δημαρχείο Καβάλας, κατά την επίσκεψη του τούρκου προξένου Ιλχάν Σενέρ στην πόλη μας. Κατά την επίσκεψη του προξένου η «Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας» επετέθη στον πρόξενο εξαπολύοντας βρισιές εναντίον του και φτύνοντας… το αυτοκίνητό του. Κοινώς, μην μπορώντας να χτυπήσουν τον γάιδαρο, χτυπήσαν το σαμάρι. Αποτέλεσμα των ανωτέρω ενεργειών ήταν να κατηγορηθεί η Χρυσή Αυγή, παρότι ουδεμία σχέση είχε με το συμβάν, και να λοιδορηθεί η χώρα μας γενικά. Για μία ακόμη φορά η «απροσκύνητη» ηγεσία του εν λόγω συλλόγου μπορεί να αισθάνεται υπερήφανη για το διπλό κατόρθωμά της, δηλαδή να κατηγορηθεί (άνευ λόγου και αιτίας) για πολλοστή φορά η Χρυσή Αυγή και να εκτεθεί (διπλωματικά και όχι μόνον) ολόκληρη η χώρα.

Συγχαρητήρια!
Τ. Ο. Καβάλας Γραφείο Τύπου

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΤΗΣ Χ.Α! ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΗΝ «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΒΑΛΑΣ» ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ!!! ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΣΟΠΑΝΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΟΠΑΝΟΣΚΥΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΣΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΚΟΥΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΜΑΝΤΡΙ!!! Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί κάτι τέτοιο: Όταν ακούς και βλέπεις κάποιους να κολλάνε συνεχώς ταμπέλες "πατριώτη", "εθνικιστή", να χρησιμοποιούν...πατριωτικόμετρα και ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΙΕΡΕΣ ΟΠΩΣ ΕΘΝΟΣ, ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΙΜΗ, ΦΥΛΗ ΚΛΠ, είναι επόμενο όποιος τολμήσει (!!!) να πράξει κάτι χωρίς να ρωτήσει τα "μεγάλα αφεντικά" να υβριστεί ως "προδότης", ακόμα και να βρεθεί...ένοχος επειδή ενόχλησε τους Τουρκοπράκτορες!!! Ναι, καλά διαβάσατε! Η "εθνικιστική" Χ.Α, κατηγορεί την "Πατριωτική Κίνηση Καβάλας" επειδή εκείνη "προπηλάκισε" τον Μογγόλο Πρόξενο στην Καβάλα!!! Στην κατάπτυστη ανακοίνωσή της, που αποτελεί ΜΝΗΜΕΙΟ ΔΩΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ, χαρακτηρίζει "ανερμάτιστους τραμπούκους", "γκροτέσκ σπουδαιγελοίους" (Σ.Σ. ΜΗΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΟΤΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΑ;;;) που "εξέθεσε τη χώρα" (!!!) με την "επίθεση εναντίον του τούρκου προξένου"!!!

ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΝΕΝΕΚΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ!!! ΟΥΤΕ Ο ΦΑΝΑΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕ ΠΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ "ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ"!!! Αλήθεια, μήπως αυτή η "δήλωση" θυμίζει κάτι σε πολλούς; Μήπως τα αντίστοιχα "κατορθώματα" Καρατζαφέρη, όταν χαρακτήριζε "φυντάνια" και "πράκτορες" όσους πατριώτες αντιδρούσαν στο λαθρονομοσχέδιο;;; Αφήνουμε την "Πατριωτική Κίνηση Καβάλας" να απαντήσει στην ελεεινή αυτή πρόκληση των βρωμερών μαντρόσκυλων των καλοπληρωμένων από τον λαουτζίκο ψευτο-εθνικιστών: Το μόνο που έχουμε να προσθέσουμε, είναι πως ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΣΟΠΑΝΟΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΓΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ! Αφού καλέσουμε για πολλοστή φορά κάθε Έλληνα, ανεξαρτήτως τι ψηφίζει, ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΚΟΠΡΟ-ΚΟΜΜΑΤΑ, δημοσιεύουμε την απάντηση των Πατριωτών από την Καβάλα:

Με αφορμή το Δ.Τ. που εξέδωσε η Χ.Α. (Τ.Ο. Καβάλας), σχετικά με στάση μας κατά την εδώ επίσκεψη του Τούρκου Προξένου, θα θέλαμε να τοποθετηθούμε ως εξής: ‘Ευχαριστούμε’ τη Χ.Α. που για πρώτη φορά, στα τρία χρόνια παρουσίας μας στην πόλη και πανελλαδικά, προβαίνει στον πλήρη διαχωρισμό Χ.Α. και πατριωτικών συλλόγων. Αυτή τη δήλωση, θα έπρεπε να την κάνει πολύ καιρό πριν, ώστε να αντιληφθεί ο κόσμος ποιος είναι ποιος και όχι να καπηλεύεται τις δράσεις της Πατρ.Κιν.Πολ.Καβάλας, αφήνοντας τον κόσμο, έντεχνα, να πιστεύει ότι είμαστε το ίδιο. Επίσης το ίδιο θα έπρεπε να είχε κάνει και στις εκλογές του Μαΐου και Ιουνίου, όπου έλαβε 7000 σταυρούς (στο Νομό Καβάλας) αφήνοντας και πάλι έντεχνα να αιωρείται πως ψηφίζοντας Χ.Α. ψηφίζεις την Πατρ.Κιν.Πολ.Καβάλας. Η Πατρ.Κιν.Πολ.Καβάλας έχει στο ενεργητικό της πληθώρα δράσεων και δραστηριοτήτων (υπερβαίνουν τις 200) σε όλους τους Κοινωνικούς και Εθνικούς τομείς, όπως συλλογή τροφίμων, σχολικών ειδών, ρούχων, καθαρισμό ακτών, δασών, συμμετοχή σε κατάσβεση πυρκαγιών, στήριξη τοπικών καταστημάτων και με διανομή φυλλαδίων και ψωνίζοντας από αυτά, αιμοδοσία, συμμετοχή σε Εθνικές εκδηλώσεις κλπ, αλλά ουδέποτε η Χ.Α. έκανε δήλωση ότι δεν έχει καμιά σχέση με όλα αυτά.

Βέβαια δε ξεχνάμε τη βοήθεια που προσέφεραν τα κόμματα της ‘αριστεράς’ στη Χ.Α., τα οποία ταυτίζοντάς μας (στις ανακοινώσεις τους) με τη Χ.Α. κατάφερναν, χωρίς να το αντιλαμβάνονται, να προσφέρουν ψήφους στους ‘Εθνικιστές’ της Βουλής. Όμως είναι πράγματι οξύμωρο και αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία, το ‘Εθνικιστικό’ κόμμα της Ελληνικής βουλής, να υπερασπίζεται με τόση θέρμη το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής και τις ‘Ελληνοτουρκικές καλές σχέσεις’. Επίσης επειδή μας αναφέρουν ως ΄βραχνά τους’, έχουμε να τους τονίσουμε ότι πραγματικά θα είμαστε ‘μεγάλος βραχνάς’ και γι’ αυτούς και για όλο το σάπιο και δύσοσμο πολιτικό σύστημα το οποίο και οι ίδιοι υπηρετούν και από τα γεγονότα διαπιστώνεται ότι μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα κατάφεραν να ταυτιστούν με αυτό. Ακόμη θέλουμε να δηλώσουμε ότι πράγματι θα είμαστε ‘βραχνάς’ διότι ήμασταν, είμαστε και πάντα θα είμαστε αυτόνομοι και ανεξάρτητοι, χωρίς να παίρνουμε εντολές ούτε από ‘κεντρικά’ κομμάτων, ούτε από οποιαδήποτε άλλα κέντρα εξουσίας. Προχωράμε μπροστά υπερήφανα, έχοντας στην ψυχή και στην καρδιά μας, την Ελλάδα και βέβαια την Πόλη μας την Καβάλα για την οποία θα αγωνιζόμαστε συνεχώς, αόκνως και αδιαλείπτως. Αν η Χ.Α. έχει κάνει κάτι για την Καβάλα, καλό θα ήταν να μας το πει. Βέβαια εννοούμε κάτι πέραν αυτών που κάναμε εμείς και καπηλεύτηκε αυτή.

http://greece-ima-news.blogspot.gr/2013/01/blog-post_2815.html

No comments :

Post a Comment