31/01/2013

ΔΗΜΑΡ-ΣΥΡΙΖΑ: ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.

Η Δημοκρατική Αριστερά απέδειξε για ακόμη μια φορά πως δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο, καθώς δεν σεβάστηκε τη μνήμη ενός παρασημοφορημένου Στρατηγού, του Νικολάου Ντερτιλή, ο οποίος παρέμεινε δεσμώτης για 38 χρόνια. Δεν είναι τυχαίο πως το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ που συμμετέχει στην μνημονιακή συγκυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης, απαγόρευσε προ δυο μηνών στον Στρατηγό να παρευρεθεί στην κηδεία του γιου του, καθώς του ζήτησε προηγουμένως να υπογράψει δήλωση. Ο Νικόλαος Ντερτιλής παρέμεινε απροσκύνητος στο σάπιο μεταπολιτευτικό καθεστώς μέχρι το τέλος. Η κατάπτυστη ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ: "Η Χρυσή Αυγή συνεπικουρούμενη από ένα Μητροπολίτη - κήρυκα του μίσους -μετέτρεψαν την κηδεία Ντερτιλή σε εκδήλωση κατά της δημοκρατίας και σε σύναξη από χουντικά κατάλοιπα".

Οι τιμητές των πάντων από Μπαράκ Ομπάμα μέχρι Ρόζα Λούξεμπουργκ κι από Μάο μέχρι ΔΝΤ εσίγησαν για το γεγονός ότι χιλιάδες Έλληνες πατριώτες τίμησαν με την παρουσία τους τον Στρατηγό Ντερτιλή. Οι κάποτε υμνητές του Τσαουσέσκου και τα πρώην στελέχη του ΚΚΕ που υπήρξαν υμνητές του Στάλιν οργίστηκαν με την απόδοση σεβασμού σε έναν απροσκύνητο Ιδεολόγο της Εθνικής Ιδέας, ο οποίος πολέμησε αυτούς που ήθελαν να κάνουν την Ελλάδα Κούβα και αγωνιζόντουσαν για "ανεξάρτητη Μακεδονία - Θράκη" (Απόφαση 5ης Ολομέλειας ΚΚΕ).Το θράσος τους αποτυπώνεται στο παρακάτω Δελτίο Τύπου που εξέδωσαν: "Η μετατροπή της κηδείας Ντερτιλή σε χουντοσύναξη με πυροβολισμούς στον αέρα και επικήδειους μίσους κατά της δημοκρατίας είναι πλήρως συμβατή με την Χρυσή Αυγή και τη δράση της. Αυτό που είναι πέρα για πέρα απαράδεκτο είναι η συνενοχή της Πολιτείας, με την αστυνομία να παρακολουθεί αμέτοχη τους πυροβολισμούς και το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη να σιωπά επιδεικτικά μπροστά σε αυτήν την προκλητική γιορτή του μίσους. ".


http://www.xryshaygh.com/index.php/

3 comments :

  1. Anonymous31/1/13 21:34

    ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧ......ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ..

    ReplyDelete
  2. Anonymous1/2/13 01:28

    ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ.
    ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΠΑΥΡΙΟΝ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Ο ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΕ 3,500 ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ, Ο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ.

    ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΗ, Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΚΗ ΚΛΙΚΑ ΤΟΥ-ΕΣΧΑΤΟΣ Ο ΝΤΕΡΤΙΛΗΣ- ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΛΙΚΙ
    ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΜΠΑΡΑΜΠΑΚΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ. ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΟΚΑΜΕΝΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ,ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΑΦΡΟΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΣΥΦΙΛΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΜΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΟΙ ΑΠΡΙΛΙΑΝΟΙ, ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΑ ΤΟΝ ΠΑΤΤΑΚΟ,ΚΑΝΑΝΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ......"ΝΑ ΜΗΝ ΧΥΘΕΙ ΣΤΑΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ"

    ReplyDelete
  3. Anonymous1/2/13 16:14

    ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΛΟΥΤΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ;ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟ 74(ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ ΕΙΤΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΚΑΘΟΤΙ ΟΙ ΕΞΩΘΕΝ ΠΙΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΦΟΡΗΤΕΣ)ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΦΟΣΟΝ ΤΑ ΑΚΡΑ ΕΛΚΟΥΝ ΤΑ ΑΚΡΑ!ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΥΜΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΑ ΑΣΥΜΑΖΕΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΞΕΣΠΑΣΕΙ!ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ!

    ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ.

    ReplyDelete