31/12/2012

ΑΛΒΑΝΙΑ: ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ! ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ "ΧΡΕΩΣΟΥΝ" ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Ο δημοσιογράφος Auron Tare γράφει σήμερα στο Πανοράμα, ότι η ελληνική οργάνωση KEVA είναι κέντρο αντιαλβανικής κατασκοπείας.  Έχουν βρεθεί αποδεικτικά έγγραφα τα οποία ανήκουν σε αποχαρακτηρισμένα αμερικανικά αρχεία μυστικών επιχειρήσεων που υπάρχουν στοιχεία όχι μόνο για τον OPC, πρόδρομος της CIA, αλλά και άλλες οργανώσεις. Ως μία από αυτές αναφέρεται η ελληνική οργάνωση του KEVA, που εν καιρώ πολέμου προέβη σε επιθετικές δραστηριότητες κατασκοπείας στην Αλβανία. Στόχος αυτής της οργάνωσης ήταν ο διαχωρισμός της νότιας Αλβανίας και η ενσωμάτωση της στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Auron Tare, η οργάνωση αυτή είναι πολύ ενεργή στην ελληνική διασπορά και στην Ελλάδα, διατηρεί, μάλιστα, πολύ στενές σχέσεις με πολιτικούς του σύγχρονου αλβανικού πολιτικού φάσματος και της αλβανικής κυβέρνησης. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι θα δώσει περισσότερα στοιχεία στο φύλλο της επόμενης Κυριακής για την οργάνωση αυτή. Η αλβανική κυβέρνηση το λιγότερο που πρέπει να κάνει είναι να επέμβει και να απορρίψει τις εν λόγω αιτιάσεις. Το εβδομαδιαίο περιοδικό αναφέρει για κατασκοπεία του γειτονικού κράτους στο πολιτικό προσκήνιο (καριέρας) της Αλβανίας. Και αν η κυβέρνηση εφαρμόσει τη μέθοδο της αποσιώπησης, δεν θα έπρεπε κάποιο άλλο όργανο του αλβανικού κράτους να μιλήσει δημόσια για το ζήτημα αυτό; (ρωτάει το αλβανικό δημοσίευμα της αλβανικής Τέμα).

The Hellenic Information Team

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΟΤΙ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ Β.ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΖΥΓΟ, ΣΤΟΧΟΣ ΠΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΟΛΩΝ (ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ) ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ Β.Π.Π ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΠΕΥΤΕΧΘΕΙ ΑΚΟΜΗ.  ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ-ΟΝΕΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΚΙΠΤΑΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ. 

ΤΕΤΟΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΠΡΟΣΔΟΚΩΝΤΑΣ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΝ ΩΣ ΘΥΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΕΤΣΙ, ΟΤΙ ΠΡΑΞΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΑ ΠΛΗΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΔΕΙΤΕ: http://isxys.blogspot.com/2012/04/blog-post_2457.html

ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΟ ΥΠΕΞ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΑΜ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ.

2 comments :

  1. ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;ΥΠΑΡΧΕΙ "ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ" ΣΤΟ ΥΠΕΞ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΑΜ;ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΧΙ!ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ-ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΝ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ!ΟΠΟΤΕ ΑΔΙΚΩΣ(ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ)ΔΙΑΡΗΓΝΥΕΙΣ ΤΑ ΙΜΑΤΙΑ ΣΟΥ!ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΛΑΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ!ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΕΡΩΝ!ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΕ!ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ ΕΝ'ΟΨΕΙ, ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ ΜΕ ΧΟΝΤΡΑ ΣΚΑΓΙΑ ΕΜΕΙΣ!ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΒΕΡΥΚΟΚΟ!ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΠΛΑΝΕΥΑΝ ΤΑ ΟΖΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!

    ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ.

    ReplyDelete
  2. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΙΠΕΤΑΡΟΥΣ ΜΗΝ ΣΚΑΣ!ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ!ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ!ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ "ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ" ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ!ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ "ΞΑΝΑΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ"!

    ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ.

    ReplyDelete