16/11/2012

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΚΑΤΑ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ...

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΘΟΛΟΦΥΛΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΟΛΟΠΟΡΤΑΛΣ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ....

"Καταπέλτης ο εισαγγελέας κατά του Μπαρμπαρούση": Ποινική δίωξη με βαριές κατηγορίες άσκησε η Εισαγγελία εναντίον του βουλευτή Αγρινίου Κώστα Μπαρμπαρούση, για τις επιθέσεις της Χρυσής Αυγής στη λαϊκή αγορά του Μεσολογγίου, ενώ για πρώτη φορά τέθηκε σε ισχύ ο νόμος 927/1979 περί φυλετικών διακρίσεων, που αφορά τα αδικήματα τα οποία φέρεται ότι διέπραξε. Η δίωξη ασκήθηκε από την Εισαγγελία Μεσολογγίου, μετά την άρση της ασυλίας του βουλευτή και αφορά κατηγορίες για παράνομη βία, απρόκλητη φθορά, αντιποίηση αρχής και παραβίαση του νόμου 927/1979 περί φυλετικών διακρίσεων. Η υπόθεση αφορά τα έκτροπα που προκλήθηκαν, όταν κλιμάκιο εφόδου της Χρυσής Αυγής είχε βρεθεί σε λαϊκή αγορά του Μεσολογγίου και ζητούσε χαρτιά νομιμότητας από αλλοδαπούς, προχωρώντας σε σπάσιμο πάγκων και άλλου είδους φθορές, παρουσία της δημοτικής αστυνομίας.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΓΡΟΥ ΠΥΡΟΣ: Καταπέλτης μαλακίας, γελοιότητας και ασχετοσύνης είναι... η Εισαγγελέας.

Παράνομη βία που την είδε; Βάρεσαν κανέναν; Εάν βάρεσαν, ποιον και πότε αυτός έκανε μήνυση όπως και απαιτείται για να υπάρχει ποινική δίωξη; Απρόκλητη φθορά σε τι; Σε τρεις κούτες άδειες που κλωτσούσαν άλλοι μάλιστα και όχι ο Μπαρμπαρούσης όπως είδαμε και στο βίντεο; Και πάλι που είναι η μήνυση του θιγομένου του οποίου και υπέστη απρόκλητη φθορά; Τα αδικήματα αυτά δεν είναι αυτεπάγγελτα.

Αντιποίηση αρχής; Από που και πως; Φόρεσαν στολές αστυνομικών; Όχι. Παρουσιάστηκαν ως αστυνομικοί και είπαν πως είναι τέτοιοι; Όχι. Συνεπώς που την είδε την αντιποίηση Αρχής το βλήμα Εισαγγελέας; 

Παραβίαση του νόμου 927/1979 περί φυλετικών διακρίσεων; Από που προέκυψε πάλι αυτό; Μήπως έκαναν έρευνα για χαρτιά οι χρυσαυγήτες μόνο σε αλλοδαπούς ενώ θα έπρεπε να κάνουν και σε Έλληνες; Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι στο δικαστήριο με την πάρτη σας, ψευτοδημοκράτες...

Και για να τελειώνουμε με τα γελοία παραμύθια σας. Ο πολίτης τιμωρείται ως συναυτουργός και αποδοχέας προϊόντων εγκλήματος όταν αγοράζει προϊόντα λαθραία, χωρίς απόδειξη ή ακόμα και κλοπιμαία όπως τα κινητά, οι κάμερες κλπ που πουλάνε οι λαθραίοι. Συνεπώς για να διαπιστώσει ο πολίτης πως αυτό που αγοράζει είναι και νόμιμο και όχι λαθραίο ή κλοπιμαίο, έχει το δικαίωμα να ζητάει και χαρτιά και τιμολόγια και άδεις και κάθε έγγραφο νομιμοποιητικό του πωλητή. Τις μαλακίες που ξέρατε να τις ξεχάσετε λοιπόν θολοδημοκράτες. 

http://ygro-pyr.blogspot.gr/2012/11/blog-post_9174.html

No comments :

Post a Comment