01/11/2012

Η εθνοκτονία κατά των Ελλήνων συνεχίζεται.

Στην περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα, αλλοδαπός μαχαίρωσε Έλληνα. Εισέβαλε το μεσημέρι σε κουρείο επί της οδού Μιχαήλ Βόδα και μαχαίρωσε τον ιδιοκτήτη. Είναι παραπάνω από φανερό πως το κίνητρο δεν ήταν η ληστεία, καθώς ο δράστης τραυμάτισε τον κουρέα και έφυγε. Στην περιοχή επικράτησε αναστάτωση, καθώς ο κόσμος αντέδρασε με οργή. Ο κουρέας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται. Στη Μιχαήλ Βόδα, προ μηνός, είχε δολοφονηθεί κι ένας ηλικιωμένος, στη μέση του δρόμου...
Το Τμήμα Συντονισμού της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, εξάρθρωσε οργανωμένο κύκλωμα που ασχολείτο με την παράνομη διακίνηση μεταναστών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Συνελήφθησαν στο κέντρο της Αθήνας τρία μέλη του κυκλώματος, δύο Ιρακινοί και ένας Έλληνας, την ώρα που μετέφεραν 32 παράνομους μετανάστες με φορτηγό, με σκοπό να τους προωθήσουν στο εξωτερικό. Επίσης, αναζητούνται και άλλοι οκτώ αλλοδαποί, μέλη του κυκλώματος. Οι δράστες, χρησιμοποιούσαν φορτηγό για να μεταφέρουν τους μετανάστες, τους οποίους έκρυβαν σε μια εγκαταλελειμμένη οικία στην περιοχή του Μεταξουργείου. Οι κακοποιοί, έπαιρναν από κάθε μετανάστη ποσό από 2.000 έως 4000 ευρώ. Οι συλληφθέντες βαρύνονται με κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες. 

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΚΙΚΗΤΕΣ, ΔΕΙΤΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΟΠΤΙΚΗ: Πακιστάν–Στοκχόλμη, αεροπορικώς, 300 ευρώ... Γιατί έρχονται Ελλάδα με 10.000 ευρώ το κεφάλι, εαν «πράγματι» έχουν προορισμό την Β.Ευρώπη;

Αφρικανός ήταν ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι στο άτυχο Έλληνα κομμωτή στον Αγ Παντελεήμονα χτες το βράδυ σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα αλλά και από τα λόγια του θύματος πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Το θύμα από ότι είπαν οι ίδιοι οι κάτοικοι ήταν ένα αξιόλογο παιδί, μοναχοπαίδι και ζούσε με την μητέρα του. Δεν είχε ιδιαίτερη σχέση με την πολιτική αλλά ούτε και είχε δημιουργήσει ποτέ του προβλήματα στην περιοχή. Ένας γείτονας που άκουσε τις φωνές έτρεξε να δει τι συμβαίνει και τον βρήκε αιμόφυρτο λίγο πριν λιποθυμήσει.. Τα τελευταία λόγια του θύματος πριν μεταφερθεί με το ασθενοφόρο ήταν "Ένας μαύρος με σκότωσε-πεθαίνω."... Γείτονες σημείωναν ότι δεν ήταν άνθρωπος που θα αντιστεκόταν σε περίπτωση ληστείας. Επομένως ο εγκληματίας ότι έκανε το έκανε από μίσος ή για να του βουλώσει το στόμα..., πιθανόν να είδε κάτι που δεν έπρεπε. Το μαγαζί ήταν σπασμένο χωρίς είχε προηγηθεί καυγάς μεταξύ του δράστη και του θύματος. Τραγική φιγούρα η μητέρα του ζει από σήμερα το μεσημέρι τον δικό της Γολγοθά. Η νέα αυτή επίθεση ουσιαστικά αποτυπώνει την κατάσταση που βιώνουν χιλιάδες Έλληνες συμπολίτες μας από το άτυπο πογκρόμ των αλλοδαπών στο κέντρο της Αθήνας μιας και το σενάριο για την πλήρη εκδίωξη των Ελλήνων από τις περιοχές αυτές φαίνεται ότι είναι περισσότερο από ποτέ αληθινό.

Τμήμα ειδήσεων defencenet

Για τη σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Ελλήνων κατοίκων με αφορμή την απόπειρα δολοφονίας καταστηματάρχη: Η Χρυσή Αυγή δηλώνει ότι στηρίζει το δίκαιο και νόμιμο αγώνα των Ελλήνων του κέντρου των Αθηνών ενάντια στην υποβάθμιση της ζωής τους. Καθημερινά συμπολίτες μας πέφτουν θύματα δολοφονικών επιθέσεων από λαθρομετανάστες, όπως συνέβη και σήμερα με καταστηματάρχη στο κέντρο των Αθηνών. Επίσης, η Χρυσή Αυγή καταδικάζει κάθε βίαιο επεισόδιο και δηλώνει ρητά πως μέλη της δεν σχετίζονται με τέτοιου είδους δραστηριότητες. Το κράτος ας αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες του και να προστατεύσει τη ζωή και την περιουσία των Ελλήνων πολιτών.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

No comments :

Post a Comment