13/09/2012

ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΟΡΟΣ, ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ: ΜΑΥΡΑ ΤΥΜΠΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

«Πτώμα αγνώστου ανδρός, πιθανώς αλλοδαπού βρέθηκε στην περιοχή Αλίμου. Τα πολλαπλά τραύματα μαρτυρούν σεξουαλικό έγκλημα!...». Ήταν ο Ντέιβιντ Μέρντοκ. Τον παρέλαβε η αμερικανική πρεσβεία αφού παραδέχτηκε ότι ήταν αμερικανός πολίτης. Το πτώμα του Μέρντοκ ταξίδεψε στις ΗΠΑ και παραδόθηκε στους συγγενείς του. Πέρασαν πολλά χρόνια από τότε. Ο Ρόμπερτ Άμπουντ υπακούοντας στις συστάσεις και συμβουλές του Ζίγκμπνιου Μπρεζίνσκυ –Καθώς ήταν διαχειριστής της περιουσίας του Μέρντοκ- οκτώ χρόνια μετά τον βίαιο θάνατο του φίλου του Ντέιβιντ, επώλησε ΑΘΟΡΥΒΑ όλη τη περιουσία στον ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗ ΣΟΡΟΣ τον ΑΥΓΟΥΣΤΟ του 1991. Στο μεταξύ ο Άμπουντ είχε φροντίσει να κατασκευαστεί στα Σκόπια το εργοστάσιο φαρμάκων. (ή Ναρκωτικών;) Όχι όμως και στην Αλβανία. Οι προμηθεύτριες χώρες πρώτων υλών παρέμειναν οι ίδιες: ΤΟΥΡΚΙΑ-ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ-ΚΟΛΟΜΒΙΑ-, και η συμμέτοχος DIA!

Ο χρηματιστής ΣΟΡΟΣ και η Γερμανική κυβέρνηση συμφώνησαν να ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ το Κρατίδιο των ΣΚΟΠΙΩΝ. ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ για τους δικούς τους σκοπούς και ο ΣΟΡΟΣ για τους δικούς του. Και οι δύο μαζί αντιπροσωπεύουν την Τριμερή Επιτροπή. Ο ΣΟΡΟΣ κρύβεται πίσω από κάθε επιθετική ενέργεια των Σκοπίων. Οι Γερμανοί ΕΞΟΠΛΙΖΟΥΝ το κρατίδιο αυτό καθώς και την ΑΛΒΑΝΙΑ. Από το ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ εκταμιεύονται Δεκάδες Εκατομμύρια γερμανικά μάρκα (1991-1995), κάθε τρείς μήνες για τα δύο αυτά κράτη.


Klaus Kinkel Former politican

Ο υπουργός εξωτερικών Κίνκελ, πρώην αρχηγός ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑΣ της Γερμανίας, κατάγεται από τα Σκόπια (οι γονείς του). Συναισθηματικά είναι δεμένος με το κρατίδιο. Αλλά και επαγγελματικά. Αν δεν φέρει το ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ αποτέλεσμα της Τριμερούς για τη λύση των ΣΚΟΠΙΩΝ σε βάρος της Ελλάδας καθώς και το πρόβλημα της ΑΛΒΑΝΙΑΣ, τότε ο υπουργός ΚΙΝΚΕΛ θ καταστραφεί πολιτικά. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ…!!! ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟ βιβλίο αυτό, το ΝΑΤΟ θα έχει ιδρύσει στη Θεσσαλονίκη τη Δύναμη Ταχείας Επέμβασης (RRF). Ο εναέριος χώρος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ–ΣΚΟΠΙΩΝ θα είναι ανοιχτός. Το ίδιο και με τη Θράκη. Θυμηθείτε επίσης ότι οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ θέλουν να ελέγχουν στα Βαλκάνια τρία Κράτη: το κράτος των ΣΚΟΠΙΩΝ, την Βοσνία και την Ερζεγοβίνη. Θα είναι ο θρίαμβος των ηττημένων. Τα σύνορα της Ελλάδας θα αλλάξουν εκτός εάν προβάλλουν αντίσταση οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας.. ΜΠΟΡΟΥΝ όμως; Εκτός αν αφήσουν τις επερχόμενες πολιτικές δυνάμεις, που χωρίς προηγούμενες υποχρεώσεις, θ’ αντισταθούν στη συρρίκνωση του Ελληνισμού.

ΑΘ. ΣΤΡΙΓΑΣ. (ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ 1995)

ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΕΔΩ:  http://hellas-diaggeleas.blogspot.gr/2012/09/blog-post_13.html

No comments :

Post a Comment