10/09/2012

Θέλουν να θέσουν εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή...

Κύριο θέμα συζήτησης στην χθεσινή σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, εκτός από το θέμα περικοπών 11,5 δισ. που ζητά η τρόϊκα ήταν και η αντιμετώπιση του διαρκούς διογκούμενου κύματος λαϊκής υποστήριξης που αρχίζει να απολαμβάνει το εθνικιστικό κόμμα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Παίρνουν το μέρος των παράνομων λαθρομεταναστών, αντί των Ελλήνων και περιμένουν ο κόσμος να τους χειροκροτήσει! Μάλλον κάποιοι θέλουν να φτάσει η Χρυσή Αυγή γρήγορα στο 20%!

Πάντως ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ι.Τέντες παρήγγειλε σήμερα στους προϊσταμένους των Εισαγγελιών Πρωτοδικών της Αθήνας και του Μεσολογγίου να επισπεύσουν το ταχύτερο την προανάκριση για τις δράσεις της Χρυσής Αυγής κατά των παράνομων λαθρομεταναστών στη Ραφήνα και το Μεσολόγγι. Ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός ζήτησε την επίσπευση των δύο προανακρίσεων των επίμαχων αυτών υποθέσεων, προκειμένου να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατόν οι δικογραφίες και να διαβιβαστούν στη Βουλή τα αιτήματα άρσης της βουλευτικής ασυλίας, σε περίπτωση που αποδειχθεί εμπλοκή βουλευτών σε παράνομες ενέργειες.

Θα προσπαθήσουν να θέσουν εκτός νόμου τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή. Δεν είναι τόσο θέμα κυβέρνησης, όσο θέμα ΕΕ. Ετοιμάζουν το νομικό πλαίσιο για να αποβάλουν το κόμμα από την Βουλή και να το κηρύξουν παράνομο, κατά το πρότυπο των ναζιστικών οργανώσεων της Γερμανίας, που βέβαια καμία σχέση δεν έχουν (πλέον...) με το ελληνικό εθνικιστικό κίνημα. Αυτό θα αποτελέσει απλά μία βόμβα στα θεμέλια της κοινωνίας. Η Χρυσή Αυγή, αντιμετωπίζεται με πολιτικό τρόπο αν η κυβέρνηση φανεί αποτελεσματική στην πολιτική ατζέντα που προβάλει το εθνικιστικό κόμμα. Σε διαφορετική περίπτωση, το σύστημα θα θερίσει θύελλες.

http://www.defencenet.gr/defence/index.php

1 comment :

  1. Anonymous10/9/12 21:24

    ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!ΤΟ ΚΚΕ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ!ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΧΥΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ!ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΩΛΟ ΑΣ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ!

    ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ.

    ReplyDelete