14/08/2012

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ...

Οι 23 λιμένες που ζητούν...αγοραστή
Στο ΤΑΙΠΕΔ μεταφέρεται, με απόφαση της Διϋπουργικής Επιτροπής Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων, το δικαίωμα παραχώρησης σε τρίτους, μέσω συμβάσεων παραχώρησης, κάθε δικαιώματος χρήσης, διοίκησης, διαχείρισης και εκμετάλλευσης 23 λιμένων και τουριστικών λιμένων, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών.

Πρόκειται για λιμένες και τουριστικούς λιμένες σε: Ζάκυνθο, Κατάκολο, Τούρλο Μυκόνου, Χίο, Πύλο Μεσσηνίας, Νέα Επίδαυρο, Γλυφάδα, Πόρο, Σκιάθο, Σκύρο, Αγ. Νικόλαο Κρήτης, Ιτέα Φωκίδος, Καλαμαριά (Αρετσού), Κω, Άλιμο, Ύδρα, Ρέθυμνο, Ρόδο (Ακαντιά και Μανδράκι), Σούδα και Αργοστόλι. Μέχρι την ανάληψη των σχετικών υποχρεώσεων από τον ιδιώτη, έχει προβλεφθεί τα δικαιώματα χρήσης, διοίκησης, συνήθους διαχείρισης και εκμετάλλευσης των συγκεκριμένων λιμένων να συνεχίσουν να ασκούνται από τους φορείς που τα ασκούν μέχρι την έναρξη ισχύος της συμβάσεως παραχώρησης.

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΣΕ ΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑΤΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΤΕ.  ΟΥΤΩΣ ή ΑΛΛΩΣ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΙΝΕΤΕ-ΠΟΥΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΣΟΥΔΑ;;; ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ή ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΣΑΣ;;; Η ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΤΑΝ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΙΝΕΣ ΣΤΗ ΣΟΥΔΑ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ) ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ... ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗ ΛΙΒΥΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΒΙΒΑΣΟΥΝ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟ... ΕΙΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ... ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ... ΕΧΕΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΖΩΗΣ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΧΕΤΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΣΑΣ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΟΓΟ ΕΠΕΣΑΝ. ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ... ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ;;;

"ΟΠΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ (ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΚΑΤΟΧΗΣ) ΕΝΦΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΔΑΦΗ, ΚΤΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. ΛΙΜΑΝΙΑ, ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΝΕΡΟ, ΟΔΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ, ΟΡΥΧΕΙΑ, ΘΑΛΑΣΣΙΑ "ΟΙΚΟΠΕΔΑ"
http://isxys.blogspot.com/2011/06/blog-post_8500.html

1 comment :

  1. Anonymous14/8/12 19:47

    ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ ΖΩΗΣ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...

    ReplyDelete