14/08/2012

ΠΟΛΛΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΤΩΡΑ ΚΑΙ Ο Τούρκος αντιπρόεδρος στη Θράκη για να ..."προσευχηθεί" !

1) ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΔΙΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΖΩΞΗΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΕΣ, ΠΑΡΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑ ΠΟΥ ΕΔΟΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΟΛΕΩΝ.
2) ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΖΑΜΙΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
3) ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΜΕ ΒΟΜΒΕΣ ΜΟΛΟΤΩΦ ΚΑΙ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ
4) ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΕΝΤΑΣΗ ΜΕ ΓΥΦΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛ/ΝΗΣΟ
5) ΕΝΤΑΣΗ ΣΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ Χ.Α ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΙΩΝ ΚΤΗΡΙΟΥ.
6) ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΡΧΗΓΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΙΣΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΥ ΕΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Χ.Α ΚΑΙ ΤΩΝ "ΚΑΚΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ". ΙΕΡΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΒΟΘΡΟ "indymedia" ΚΑΤΑ ΤΩΝ ..."ΦΑΣΙΣΤΩΝ".
7) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ, Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΤΑΤΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ.

ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ. ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΔΙΑΛΥΣΗΣ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΩΣ ΟΜΑΔΑ "ΙΣΧΥΣ" ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ "ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ" ΕΤΟΙΜΑ, ΛΑΔΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ... ΑΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΚΩΜΩΔΙΑ ΣΑΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΔΡΑΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ. (ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ, ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΜΑΣΩΝΟΥΣ, ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ, ΕΞΩΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ).

- ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΣΕ ΕΠΑΥΞΗΜΕΝΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
- ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ Ε.Δ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ (ΑΚΟΜΗ ΜΠΟΡΟΥΝ) ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΙΝΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ. ΕΑΝ ΟΧΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΟΥΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΘΟΥΝ ΩΣ ΕΧΘΡΟΙ.
- ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ-ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ). ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΑΤΑΙ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ.
- ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ (ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ) ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΕΣΤΕΡΩΝ, ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΘΙΓΕΙΤΑΙ Ο ΠΡΩΤΕΥΩΝ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΧΗ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ...

http://isxys.blogspot.com/

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΤΑΤΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΥ...

Επίσκεψη στην Δυτικά Θράκη θα πραγματοποιήσει ο Αντιπρόεδρος της Τουρκικής Κυβέρνησης κ. Μπεκίρ Μποζντάγ με αφορμή την προσευχή του Μπαϊραμίου μεταξύ 17-19 Αυγούστου.

Όπως γράφει Vatan θα κάνει τηνπροσευχή του με τους "ομογενείς" στο χωριό Εχινος κοντά στην Κομοτηνή. Η εφημερίδα γράφει ότι ο Μποζντάγ ο οποίος είναι υπεύθυνος και για τους τούρκους του εξωτερικού στις 17 Αυγούστου θα μεταβεί στην Κομοτηνή όπου θα συναντηθεί με τους "ομογενείς" - έτσι λένε οι Τούρκοι συλλήβδην όλους τους μουσουλμάνους της περιοχής, Πομάκους,Τσιγγάνους- και θα επισκεφθεί τους Συνδέσμους που ίδρυσαν. Στην συνέχεια θα κάνει το γεύμα Ιφτάρ μαζί με τους "ομογενείς" στο χωριό Φιλλύρα (Σιρκελί). Στις 18 Αυγούστου θα μεταβεί στην Ξάνθη όπου θα έχει επαφές και θα επισκεφθεί το Δήμο Μήκης (Μουσταφτσοβα) όπου θα γευματίσει μαζί με τους "ομογενείς" στο χωριό Κένταυρος. Ο κ. Μποζντάγ στις 19 Αυγούστου θα κάνει την προσευχή του Μπαϊραμίου στο χωριό Εχινος. Στην συνέχεια θα λάβει μέρος σε ζωντανή εκπομπή της ΤRΤ Τurk.

Στη επίσκεψη Μποζντάγ στην Δυτική Θράκη αναμένεται να λάβουν μέρος οι βουλευτές του ΑΚΡ που κατάγονται από την Δυτική Θράκη, Μεχμέτ Μουεζίνογλου και Χακάν Τσαβούσογλου, καθώς επίσης ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Τούρκων του Εξωτερικού και Συγγενικών Κοινωνιών, Κεμάλ Γιουρτάς και ο Πρόεδρος του ΤΙΚΑ (Δ/νση Συνεργασίας και Ανάπτυξης) Σερντάρ Τσάμ. Η εφημερίδα γράφει -άγνωστο με τι στοιχεία- ότι κατά την επίσκεψη του κ. Μποζντάγ στην Δυτική Θράκη θα ληφθούν δρακόντεια μέτρα ασφάλειας <<έναντι πιθανών διαμαρτυριών της φασιστικής ομάδας της Χρυσής Αυγής>>.

Στο μεταξύ γεύμα Ιφτάρ παρατέθη κοντά στα ελληνοτουρκικά σύνορα με συμμετοχή μουσουλμάνων Δυτικής Θράκης και Τούρκων, γράφει η Yeni Safak. Με τον τίτλο «Ιφτάρ αδελφοσύνης στο μηδενικό σημείο» γράφει ότι ο «Σύνδεσμος Αλληλεγγύης «Τούρκων» Δυτικής Θράκης» οργάνωσε πρόγραμμα Ιφτάρ (γεύμα μετά την διακοπή της καθημερινής νηστείας κατά την διάρκεια του Ραμαζανίου», στην Κεσάνη που είναι κοντά στο μηδενικό σημείο των ελληνοτουρκικών συνόρων. Στο γεύμα έλαβαν μέρος 800 άτομα από την Δυτική Θράκη και από διάφορες πόλεις της Τουρκίας. Παρέστησαν οι «μουφτήδες» της μειονότητας από την Δυτική Θράκη Ιμπραχήμ Σερίφ και Αχμέτ Μετέ καθώς επίσης οι βουλευτές Αϊχάν Καραγιουσούφ και Αχμέτ Χατζηοσμάν, ο Γενικός Πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή Ιλχάν Σενέρ, οι βουλευτές του ΑΚΡ Χακάν Τσαβούσογλου και Μεχμέτ Μουεζίνογλου και ο βουλευτής του CHP Κεμάλ Ντεγιρμένντερελί. Ο Ιμπραχήμ Σερίφ κατά την ομιλία του αναφέρθηκε στην ευφορία του μήνα του Ραμαζανίου και χαρακτήρισε ως πλούτο και ευφορία την συμμετοχή 500 ατόμων από την Δυτική Θράκη στο γεύμα Ιφτάρ. Ο Σερίφ είπε αν αυτό ήταν κανονικό γεύμα ίσως να μην ερχόταν ούτε 50 άτομα.

http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=17086

5 comments :

  1. Anonymous14/8/12 17:37

    ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ!

    ReplyDelete
  2. Anonymous14/8/12 19:53

    ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ. ΓΗ ΠΟΥ ΠΟΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΑΙΜΑΚΑΙ ΑΝΙΚΗ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.ΑΜΕΣΑ.
    ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΑΙ.....

    ReplyDelete
  3. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ....

    ReplyDelete
  4. Anonymous15/8/12 08:31

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ....

    ReplyDelete
  5. Anonymous15/8/12 11:23

    ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΕΔΩ ΑΔΕΡΦΕ: http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/05/blog-post_6557.html

    ReplyDelete