25/08/2012

Στην Κίνα επίσημη επίσκεψη ο ηγέτης της Β. Κορέας

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": "Είδε ο ΣΙΝΗΣ τη γενιά του και αναγάλλιασε η καρδιά του..." ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΝΗ ΤΟΥ... 

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΙ ΑΥΤΑ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ, ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ "ΦΟΒΙΣΟΥΝ" ΤΗ ΔΥΣΗ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΤΟΥΣ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ. ΤΩΡΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ "ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ" ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΕΣΗ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ... Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ...

Στον θεωρούμενο ως πιο πιστό σύμμαχο της χώρας του θα κάνει την πρώτη επίσημη επίσκεψη ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ-Ουν, όπως εμείς οι Έλληνες πάμε… στην Κύπρο! Όπως έγινε γνωστό, θα μεταβεί στο Πεκίνο όπου θα συναντηθεί με την ανώτατη κινεζική ηγεσία.

Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε εάν θα πάρει μαζί και τη σύζυγό του η οποία φαίνεται να έχει ευεργετικές επιπτώσεις στη δημόσια εικόνα του αφού ξεφεύγει από το μονολιθικό πρότυπο του Βορειοκορεάτη σταλινικού ηγέτη που έχουμε μάθει τόσα χρόνια… Επίσης, αν θα μεταβεί με το γνωστό… τρένο που ταξίδευε ο πατέρας του ο οποίος φοβόταν τα αεροπλάνα, ενώ δεν αποκλείεται να υπήρχαν και άλλοι λόγοι ασφαλείας. Αυτή θα είναι η πρώτη επίσκεψη του Βορειοκορεάτη ηγέτη στο εξωτερικό αφότου ανέλαβε την εξουσία μετά το θάνατο του πατέρα του, του Κιμ Γιονγκ-ιλ, τον Δεκέμβριο. Η επίσκεψή του ακολουθεί αυτή του θείου του Κιμ, του Γιανγκ Σονγκ-τεκ, ο οποίος είναι ουσιαστικά ο δεύτερος ισχυρότερος αξιωματούχος του καθεστώτος στη Βόρεια Κορέα.

Στο μεταξύ κινεζικές πηγές δήλωσαν ότι δεν αποκλείεται η Βόρεια Κορέα να προχωρήσει σε πυρηνική δοκιμή αν η Ουάσινγκτον και η Σεούλ δεν συμφωνήσουν να υπογραφεί μια μόνιμη συνθήκη ειρήνης για να αντικαταστήσει την εκεχειρία με την οποία τερματίστηκε ο Κορεατικός Πόλεμος (1950-53), κάτι που παγίως επιδιώκει η Πιονγκ Γιανγκ.

3 comments :

  1. Anonymous26/8/12 18:22

    Μια που τα λες δεν γράφεις κα κάνα βιβλίο με προφητείες μπας και κονομήσης? Πότε δλδ θα κάνουν πόλεμο οι σίνες? Ρίξε καμιά μερομηνία να ξέρουμε τη μας γίνετε.

    ReplyDelete
  2. Anonymous26/8/12 18:38

    ΤΟ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ...

    ReplyDelete
  3. Anonymous27/8/12 21:45

    ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ(ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ MADE IN USA ΘΕΩΡΙΑΣ ΠΕΡΙ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ)ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΩ ΠΟΙΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΕΣ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ!ΔΙΟΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΜΑΡΟΚΟ, ΑΛΓΕΡΙΑ, ΤΥΝΗΣΙΑ, ΛΥΒΙΗ, ΑΙΓΥΠΤΟ, ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ ΣΕ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΙΑ(ΣΕ ΑΛΛΗ ΒΑΣΗ ΒΕΒΑΙΑ)ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΚΟΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ!

    ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ.

    ReplyDelete