18/08/2012

ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΣΙΤΕΣ θέλω σήμερα να μοιραστώ κάποιες σκέψεις μου με αφορμή το Κίνημα του 1909.

Αγωνιστήκαμε για να πετύχουμε στην ΣΑΣΣ, κοπιάσαμε να γίνουμε 'Αξιωματικοί (Υγειονομικοί, Στρατολόγοι, Οικονομικοί). Στην εποχή μου είμαστε χωρίς καμιά διάθεση υπερβολής ο Ανθός της Ελληνικής Κοινωνίας μαζί με όσους πήγαιναν Πολυτεχνείο, Αεροπορία Ίκαρο-ΣΜΑ και Εύελπιδες. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΡΙΤΉΡΙΟ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ! Η ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ! Πρωτίστως ήτο η διάθεση προσφοράς υπηρετώντας την ΠΑΤΡΙΔΑ ! ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ; ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΗ; Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΠΟΧΗ 1909 Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΕΝΕΤΑΙ!! ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ!! ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΚΤΗΝΗ !! Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΣ. ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΠΟΔΗΓΕΤΗΜΕΝΩΝ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟ ΧΑΡΤΟΥ!!! ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ! ΩΣ ΕΔΩ!!!

Η χώρα γέμισε 4.000.000 λαθρομογγόλους ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!! (ΔΕΙΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ FRONTEX) Ο ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΧΘΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΟΥΣ:
- ΤΑΙΖΕΙ ΔΩΡΕΑΝ!!
- ΝΤΥΝΕΙ ΔΩΡΕΑΝ!!
- ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΤΖΑΜΠΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΓΧΕΙΡΙΣΕΙΣ ΑΚΡΙΒΑ ΦΑΡΜΑΚΑ!!
- ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΝΟΙΚΙΟΥ
- ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ (ΘΥΜΗΘΕΊΤΕ ΤΟΥ ΣΚΗΝΙΤΕΣ) ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ, ΤΖΑΜΙΑ, ΠΛΗΡΗΣ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ.


ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΤΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ; ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΜΙΛΟΥΝ ΤΟ 2020 ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ 17.000.000 ΑΠΟ ΠΟΥ; ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ; ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΠΕΣΕ Η ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ ΠΟΛΙΣ (ΕΠΑΧΘΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ, ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ). ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΛΟΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΧΑ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣΙΤΕΣ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΝ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΟΥΜΕ! ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΨΑΧΝΕΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ. ΕΝΑ ΝΕΟ 1909 ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ!!!

"...Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται, ζυγόν δουλείας ας έχωσι·
θέλει αρετήν και τόλμηνη ελευθερία. (Ανδρέας Κάλβος)"

"Ανδρες με τα γερά κορμιά -εσάς λέω του Συνδέσμου λεβέντες!- νέοι με τα γελαστά χρώματα και την αστραπή στο μάτι, πού είσθε;.. Εχω τόσον καιρό (μέρες έσβησαν, έφυγαν μήνες) σας καρτερώ και μαζί μου ο Λαός, βάνω τ' αυτί μου κι ακροάζομαι τον ερχομό σας, για τον ερχομό σας ακροάζεται το έθνος, το ρυθμικό βηματισμό σας προσμένει η ονειροπλέχτρα Φυλή. Σας είδε μιαν αυγή σαν όνειρο τερπνό μέσ' στον βαρύ τον ύπνο της και πήδησε ξαφνιασμένη κι απορούσα. Εκεί στον κάμπο του Γουδί σάλεψαν ίσκιοι, στο σκοτάδι το βαθύ άστραψαν θυμοί - έτριξαν προγονικά κόκαλα. Και την αυγή, την ώρα που ο ήλιος έβγαινεν αντίκρυ, αψύς και θυμωμένος, αποφασισμένος να φτάσει στο βασίλεμά του, χαλώντας κάθ' εμπόδιο, σας είδε με το ντουφέκι στο πλευρό, ορκισμένους να κάμετε πατρίδα ή να χαθείτε!.. Σας είδε και στέναξε: Σώθηκα!... Μα από τότε δε σας βλέπει πουθενά! Τι γινήκατε;»" (Ανδρέας Καρκαβίτσας)

ΣΑΣΙΤΗΣ ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
http://sasitis.blogspot.com/2012/08/blog-post_5555.html

ΣΧΕΤΙΚΟ: ΟΙ ΣΟΥΠΕΡ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΙ ΑΡΧΙΚΟΥΝΕΛΟΙ.....ΓΡΑΨΑΝ ΣΤΑ @@ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ,ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ

No comments :

Post a Comment