18/08/2012

Η πραγματικότητα στην Ν. Αφρική: ρατσισμός εις βάρος των λευκών!

Ένα συναρπαστικό ρεπορτάζ έκανε προ ημερών το Russia Today, για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην «απελευθερωμένη» -σύμφωνα με την κυρίαρχη προπαγάνδα της πολιτικής ορθότητας- από τις φυλετικές διακρίσεις Νότιο Αφρική.

Και ιδού το συμπέρασμα: «Οι διακρίσεις του απαρτχάιντ στη Νότια Αφρική έχουν από καιρό τελειώσει. Αλλά τώρα, δύο δεκαετίες αφότου ο αγώνας της χώρας για τα ανθρώπινα δικαιώματα έχει τελειώσει, είναι οι λευκοί που σήμερα αισθάνονται ότι είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Σημείωση: Οι λευκοί άνθρωποι σήμερα αποκλείονται από το να προσληφθούν για να εργαστούν σε κυβερνητικές θέσεις. Οι υφιστάμενοι λευκοί κυβερνητικοί υπάλληλοι εμποδίζονται από το να προωθηθούν. Ένα σημείωμα που διέρρευσε από το κυβερνών κόμμα ANC (Αφρικανικό Εθνικό Κογκρέσο) δείχνει επίσης ότι το ANC έχει αρχίσει να εμποδίζει τους φυλετικά μικτούς "έγχρωμους" από το να προσλαμβάνονται ή να προωθούνται σε κυβερνητικές θέσεις».

Ιδού και δύο πολύ χαρακτηριστικές μαρτυρίες λευκών γυναικών, για την επικρατούσα κατάσταση:
(Betsie Dreyer) «Αγωνιζόμαστε όλο το χρόνο για να επιβιώσουμε». Η κυβέρνηση δίνει στους μαύρους προτεραιότητα στην απασχόληση, βάζει ποσοστώσεις για μαύρους στις επιχειρήσεις και ευνοεί τις επιχειρήσεις που ανήκουν σε μαύρους».
(Kallie Kriel): «Είναι ειρωνικό το γεγονός ότι μια κυβέρνηση που πολέμησε τους φυλετικούς νόμους κάνει τώρα ακριβώς το ίδιο πράγμα».

Τα συμπεράσματα δικά σας!

http://www.xryshaygh.com/index.php/

Η ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ: http://polemosgenel.blogspot.gr/2012/08/blog-post_17.html

2 comments :

  1. Anonymous19/8/12 11:43

    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΩΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΠΟΤΕ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ(ΟΛΛΑΝΔΟΙ ΚΑΙ ΑΓΓΛΟΙ)!ΕΓΩ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ!ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΛΛΕΙΠΕ! ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ!ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΚΑΗΜΕΝΟΥΣ" ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ "ΕΧΑΣΑΝ" ΤΙΣ "ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ" ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ 1821!ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΡΑΥΤΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ!ΔΙΟΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΚΠΕΦΡΑΣΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ!ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!ΜΗΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΤΡΟ Σ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ!

    ΚΡΗΣ ΕΚ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ.

    ReplyDelete
  2. Anonymous19/8/12 17:54

    Καλά το οτι οι πίθηκοι-υπάνθρωποι νέγροι κατασφάζουν και βιάζουν λευκούς κάθε ηλικίας στην Ν.Αφρική(και γενικά όπου βρεθούν) πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα. Οι αμερικανοσιωνιστές ετοιμάζουν έναν έγχρωμο κόσμο χωρίς λευκούς, και χρησιμοποιούν νέγρους αλλά και ποικιλόχρωμους ισλαμιστές σαν αιχμή του δόρατος. Ο λευκός αν θέλει να επιβιώσει οριακά προλαβαίνει(τώρα που είναι 1 στους 7, γιατι σε 40-50 χρόνια θα είναι δύσκολα τα πράγματα) να τους τελειώσει όλους και να μείνει μόνος του στον πλανήτη.

    ReplyDelete