07/08/2012

ΒΟΛΕΣ ΜΕ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΟΛΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ Και τον σύνδεσμο που είναι οι εγκεκριμένες ΝΟΤΑΜ για την ανατολική ΜΕΣΟΓΕΙΟ.

-Αλήθεια γιατί τα Μ.Μ.Ε κάνουν γαργάρα ότι οι ΡΩΣΟΙ έχουν ξεκινήσει βολές με πυραύλους ανατολικά της ΚΥΠΡΟΥ και δυτικά της ΣΥΡΙΑΣ οι οποίες θα τελειώσουν στις 15 του μηνός; Γιατί δεν θέλουν να ξέρουμε τι γίνεται στην γειτονιά μας;
- Το τραγελαφικό μάλιστα είναι ότι η ΡΩΣΙΑ ζήτησε και πήρε άδεια για αυτές τις βολές από την ΚΥΠΡΟ.
- Εμείς όμως δεν πρέπει να ξέρουμε. Πρέπει να είμαστε τυφλοί και να ασχολούμαστε μόνο με τον φραπέ.

ΞΥΠΝΑΤΕ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΕΣ

http://olympia.gr/2012/08/06/

ΣΧΟΛΙΟ "ΚΟΥΡΗΤΗΣ": ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ... ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΚΑΙ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΘΕΜΑΤΟΣ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΥΠΟΝΟΕΙ.

- ΤΑ Μ.Μ.Ε ΚΑΝΟΥΝ ΓΑΡΓΑΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΑΜΥΝΑ ΚΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ.
- ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ ΠΟΥ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΗΡΑΝ ΑΔΕΙΑ;;; ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΥΠΟΝΟΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΑΔΕΙΑ;;; ΓΙΑΤΙ;;;
- ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ;;; (ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ). ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ. ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΡΑΠΕ. ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.

ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.  ΥΠΑΙΝΙΣΕΤΑΙ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΝΟΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑΚΤΙΚΩΣ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ή ΑΛΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΚΑΤΈΜΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΚΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΗ ...ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΣΗΜΑΙΑΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΕΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙ-ΠΑΡΑΤΑΞΟΥΝ/ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΥΠΟΛΕΙΠΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΕΝΟΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟΥ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΤΩΠΑ, (ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΩ) ΟΠΟΤΕ ΤΟΤΕ  ΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΕΙΛΗ.

Υ.Γ: ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ Μ.Μ.Ε: http://isxys.blogspot.com/2012/08/rimpac-2012.html ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΣΗΜΑΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ.

No comments :

Post a Comment