23/08/2012

Βουλευτής Χρυσής Αυγής απαγορεύει την είσοδο λαθρομεταναστών στο 6ο Σύνταγμα Πεζικού

Ο βουλευτής Κορινθίας της Χρυσής Αυγής Μπούκουρας Ευστάθιος απαγόρευσε την παράτυπη μετατροπή του 6ου Συντάγματος Πεζικού σε κέντρο τουρισμού λαθρομεταναστών. Παρά τη θλιβερή στάση των αστυνομικών αρχών, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αντιστάθηκε, κάνοντας χρήση κάθε δικαιώματος που απορρέει από την ιδιότητά του ως εκλεγμένος εκπρόσωπος του ελληνικού λαού.


Σήμερα τα ξημερώματα στις 02:30 οι "γνωστοί - άγνωστοι" κατέστρεψαν ολοσχερώς την επιχείρηση που διατηρεί ο Βουλευτής Κορινθίας της Χρυσής Αυγής, Ευστάθιος Μπούκουρας. Οι δράστες με γκαζάκια και βόμβες μολότωφ κατέκαψαν το αναψυκτήριο του κ. Μπούκουρα στο Περιστέρι, καθώς και δυο οχήματα.

Από την άλλη, χθες τη νύχτα θρασύδειλοι αναρχοκομμουνιστές επιτέθηκαν στα γραφεία της Τ.Ο. Σερρών. Οι δράστες κατέστρεψαν τις ελληνικές σημαίες και προκάλεσαν φθορές στην πρόσοψη των γραφείων. Συνελήφθησαν από τις αστυνομικές Αρχές επ'αυτοφόρω και οδηγούνται στην Δικαιοσύνη, προκειμένου να λογοδοτήσουν για τις θρασύδειλες και προσβλητικές για όλους τους Έλληνες ενέργειές τους. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δηλώνει ότι θα εξαντλήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά της ενώπιον των ποινικών και αστικών δικαστηρίων. Η περίοδος της ατιμωρησίας και της ασυδοσίας των ακροαριστερών εγκληματιών έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί!

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

2 comments :

  1. Anonymous23/8/12 14:12

    ΔΕΝΔΙΑ, ΒΛΑΚΑ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΑ ΛΑΘΡΟ-ΟΡΚΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΣΟΥ!ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ "ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ" ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ!ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ SUPER-ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ, ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ!ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥ ΑΣΤΕΩΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΑΤΟΧΑΒΟΥΖΑ!ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ!Η ΕΠΑΡΧΙΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ!

    ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ.

    ReplyDelete
  2. Anonymous23/8/12 19:39

    ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΣΤΟΚΑΝΑΛΛΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΟΥΣ!ΟΙ "ΚΑΚΟΙ" ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ"!"ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΜΑΧΕΣ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ", ΣΤΡΙΓΓΛΙΖΕ ΠΑΡΑΦΩΝΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ Ο ΠΟΛΥΣ κος ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ!ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΧΑΣΙΚΛΗΔΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΝΟΝΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΑ ΟΡΚΣ!Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ;

    ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ.

    ReplyDelete