19/08/2012

Ποιος είναι ο 30χρονος που συνελήφθη για το φονικό στην Πάρο...

ΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΓΚΙΟΛΙΑ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑ

"ΨΟΦΙΟΣ ΒΛΑΚΑΣ" ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ Ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ...(ΦΩΤΟ ΔΕΞΙΑ)

Ο τριαντάχρονος εκτελεστής που πιάστηκε στο Μοναστηράκι και σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ είναι ο δολοφόνος του οδηγού ταξί στην Πάρο, ονομάζεται Τάσος Θεοφίλου και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είχε υποστηρικτικό ρόλο στη Γιάφκα της Συνωμοσίας Πυρήνων της φωτιάς στο Αγρίνιο. Τότε που τον ίδιο ρόλο είχε παίξει και μια συντρόφισσα του που τους παρακολουθούσαν και τους δυο αλλά δεν τους έπιασαν ποτέ. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τον εξετάζουν και για τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες ενέργειες (δολοφονίες; Σ. Γκιόλια, Ν. Σάββα κλπ).


Χρυσή Αυγή-Γραφείο Τύπου: Ο εκτελεστής της Πάρου ανήκει στην ένοπλη πτέρυγα της άκρας αριστεράς, η οποία εδώ και δεκαετίες δολοφονεί εν ψυχρώ αθώους Έλληνες πολίτες. Παρ' ότι ο δράστης ήταν πασίγνωστος στις Αρχές και είχε επανειλημμένως προσαχθεί για υποθέσεις τρομοκρατίας, κυκλοφορούσε ελεύθερος για να διαπράττει ληστείες και δολοφονίες. Η οργάνωση "Πυρήνες της φωτιάς" είναι αυτή που το 2009 κατέστρεψε με βόμβα μεγάλης ισχύος τα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα.

jimmy hidden: ΔΕΙΤΕ ΔΕΙΓΜΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥ....



http://www.eglimatikotita.gr/2012/08/blog-post_9852.html

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ενεργό μέλος της γνωστής τρομοκρατικής οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» (των «παιδιών» με τις… κατσαρόλες, που έλεγαν οι Λαζόπουλοι…), είναι ο 30χρονος Τάσος Θεοφίλου, ληστής της Alpha Bank στην Πάρο και στυγερός δολοφόνος του 53χρονου ταξιτζή Δημήτρη Μίχα, που συνελήφθη εχθές το βράδυ! Η αστυνομία έφτασε στα ίχνη του από γενετικό υλικό που ανιχνεύτηκε στο καπέλο του δολοφόνου, που έπεσε στον τόπο του εγκλήματος, κατά την διαφυγή της αναρχικής ληστοσυμμορίας. Ο ψυχρός δολοφόνος, ήταν ανακατεμένος με τις τρεις γιάφκες των τρομοκρατών, στο Αγρίνιο και στις οδούς Καισαρείας και Πραξιτέλους στην Αθήνα, όπου και πάλι είχε εντοπιστεί γενετικό υλικό του και είχε θεωρηθεί ύποπτος για συμμετοχή στη μαρξιστική-τρομοκρατική ληστοσυμμορία, με «αρμοδιότητα» την αποθήκευση και μεταφορά των όπλων της συμμορίας από το Αγρίνιο στην Αθήνα, αλλά –όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις- τα εις βάρος του στοιχεία των «αρχών» κρίθηκαν ανεπαρκή για σύλληψη και παραπομπή του σε δίκη. Κι αφού δεν «στοιχειοθετήθηκε» η συμμετοχή του, ο «σύντροφος» αυτός συνέχισε να κυκλοφορεί ελεύθερος και ιδού το αποτέλεσμα!

Η ληστεία (μετά του φόνου) θεωρείται ότι ήταν δουλειά των ασύλληπτων μελών της αναρχικής συμμορίας, για την «αυτοχρηματοδότησή» της, που σημαίνει να μπορούν τα μέλη της να ζουν χωρίς να δουλεύουν! Το οξύμωρο στην όλη υπόθεση, ήταν ότι οι... αντάρτες έφυγαν από το νησί σαν κύριοι με το πρώτο πλοίο της γραμμής, αμέσως μετά τη ληστεία μετά φόνου, κι ότι τζάμπα εστάλη –κατόπιν εορτής- ολόκληρη αστυνομική δύναμη στην Πάρο. Κι όμως, το πρώτο πράγμα που θα έκανε η αστυνομία ενός σοβαρού κράτους, με βάση το σκεπτικό ότι αποκλείεται οι δράστες να μην είχαν σχεδιάσει την άμεση διαφυγή τους και να εγκλωβίζονταν σ’ ένα μικρό νησί, θα ήταν ο εξονυχιστικός έλεγχος των επιβατών του πρώτου πλοίου που θα έφευγε. Κι αν η μικρή αστυνομική δύναμη της Πάρου δεν επαρκούσε για να γίνει κάτι τέτοιο, κάλλιστα θα μπορούσε να το κάνουν υπερεπαρκείς δυνάμεις της αστυνομίας και του λιμενικού στο λιμάνι του Πειραιά! Αλλά δεν το έκαναν, καίτοι μεσολάβησαν αρκετές ώρες, εφόσον κανένας «αρμόδιος» δεν το σκέφτηκε.

Για το γεγονός αυτό φέρει βαρύτατες ευθύνες ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ, ο οποίος αν είχε στοιχειώδες φιλότιμο έπρεπε ήδη να είχε παραιτηθεί από τη θέση του. Κι εφόσον δεν το διαθέτει, οφείλει εδώ και τώρα ο πρωθυπουργός να τον «παραιτήσει»! Σε άλλη περίπτωση, ο ίδιος ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ είχε εκδώσει αμέσως ανακοίνωση, όπου –μεταξύ των άλλων- απαιτούσε από τους υφισταμένους του «επιτάχυνση των ενεργειών τους». Σ’ αυτή την περίπτωση δεν έγινε το αυτονόητο – ο έλεγχος στο πλοίο-, αυτό που θα σκεπτόταν ότι πρέπει να γίνει αμέσως οποιοσδήποτε ενήλικας με δυο δράμια μυαλό κι όχι απαραίτητα αρμόδιος υπουργός ή η ηγεσία της αστυνομίας. Βέβαια, σ’ αυτό το τραγικό περιστατικό δεν υπήρχε ίχνος «ρατσιστικής» επίθεσης, οπότε γιατί να βιαστεί ο υπουργός μας;

http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/upothesh-lhsteias-meta-fonou-sthn-paro-o-apolutos-ejeutelismos-tou-kratous

ΣΧΕΤΙΚΟ: Ο διαδικτυακός φίλος της Δούρου και του Στρατούλη, Αναστάσιος Θεοφίλου

Η ταυτοποίηση του γενετικού του υλικού φαίνεται να τον συνδέει με την εκτέλεση του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια το 2010. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως ο 29χρονος αντιεξουσιαστής ενδέχεται να είναι ο αρχηγός της τρομοκρατικής οργάνωσης «ΣΕΧΤΑ Επαναστατών». Η ταυτοποίηση των στοιχείων οφείλεται στις ενέργειες του διοικητή της Αντιτρομοκρατικής Αλκιβιάδη Τζοϊτη ο οποίος είχε φροντίσει να πάρουν οι αρχές δείγμα γενετικού υλικού από την εισβολή των αρχών στη γιάφκα του Αγρινίου. Εξάλλου ο 29χρονος είχε προσαχθεί τον Δεκέμβριο του 2010 στο Αγρίνιο, όταν εντοπίστηκε σε διαμέρισμα - γιάφκα της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», όμως δεν βρέθηκαν επαρκή στοιχεία και αφέθηκε ελεύθερος. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ίσως να είχε περιφερειακό ρόλο στην οργάνωση αφού θεωρούν πως συμμετείχε σε ομάδες υποστήριξης των επιθέσεων. Μετά την σύλληψη όμως πολλών μελών της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς» πιστεύουν ότι αναβαθμίστηκε και ανέλαβε πρωταγωνιστικό ρόλο στην οργάνωση. Εξετάζεται ακόμη και το ενδεχόμενο να συμμετείχε σε μια νέα οργάνωση του αντάρτικου πόλης και αυτός να ήταν ο λόγος που πραγματοποιούσε, μαζί με τους συνεργούς του, ληστείες προκειμένου να ενισχύσουν το «επαναστατικό ταμείο».

http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=217534

No comments :

Post a Comment