18/07/2012

ΤΕΛΙΚΑ...Νέος διοικητής της ΕΥΠ ο Θεόδωρος Δραβίλας

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΗ (ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ) ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ: http://isxys.blogspot.com/2012/07/blog-post_3827.html

Νέος διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών ορίστηκε από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο μηχανολόγος μηχανικός, κ. Θεόδωρος Δραβίλας. Ο κ. Δραβίλας έχει διατελέσει αναπληρωτής γενικός διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας και ήταν αυτός που διαδέχθηκε τον Χρήστο Ζαχόπουλο στο υπουργείο Πολιτισμού. Υποδιοικητές της υπηρεσίας ορίστηκαν οι κ.κ. Κοντούλης και Καμαρινόπουλος, ενώ και οι τρεις, αποτελούν προσωπικές επιλογές του πρωθυπουργού, κάτι το οποίο έχει προκαλέσει δυσαρέσκειες τόσο στο ΠΑΣΟΚ όσο και στη Δημοκρατική Αριστερά. Λίγο μετά τις 5 μ.μ το Γραφείο του Πρωθυπουργού ανακοίνωσε και τους νέους Γενικούς Γραματείς. Συγκεκριμένα, στο υπουργείο Δικαιοσύνης, Γενικός Γραμματέας Αντιεγκληματικής Πολιτικής αναλαμβάνει ο κ. Σκανδάμης Μαρίνος. Επιπλέον, Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας αναλαμβάνει ο κ. Κατσανιώτης Ανδρέας και Γενικός Γραμματέας Μέσων Ενημέρωσης ο κ. Παναγιωτόπουλος Ιωάννης. Η τελετή ορκωμοσίας θα γίνει την Πέμπτη στις 11 το πρωί. Ωστόσο από την ορκωμοσία θα απουσιάζουν τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και η ΔΗΜΑΡ.

Η κυβέρνηση προχώρησε στην αλλαγή της ηγεσίας της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ), αντικαθιστώντας τον διοικητή, πρέσβη Κωνσταντίνο Μπίκα και τους δυο υποδιοικητές της υπηρεσίας. Διοικητής θα είναι ο 40χρονος μηχανολόγος μηχανικός, Θεόδωρος Δραβίλας και υποδιοικητές οι κύριοι Κοντούλης και Καμαρινόπουλος. Οι επιλογές Σαμαρά που φέρονται να έχουν προκαλέσει δυσαρέσκεια στους εταίρους του κυβερνητικού σχήματος, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.

- Ο Δραβίλας έχει μεταπτυχιακό τίτλο στα δορυφορικά συστήματα και συμμετείχε στην επιτροπή που παρακολουθούσε τα σκάνδαλα των υποκλοπών, μια ειδικότητα που θεωρητικά τουλάχιστον θα τον βοηθήσει αφού μεγάλο μέρος της λειτουργίας της ΕΥΠ στηρίζεται στην «ελληνική NSA», τη διεύθυνση Ε’ της ΕΥΠ που ασχολείται με αυτό τον τομέα.
- Ο Κοντούλης σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες είναι δικηγόρος, ενώ αρχικά κυκλοφορούσε φημολογία ότι επρόκειτο για ναύαρχο του Πολεμικού Ναυτικού. Τις πληροφορίες τις δίδουμε με πάσα επιφύλαξη αναμένοντας τις επίσημες ανακοινώσεις.
- Ο Καμαρινόπουλος είναι πρώην αξιωματικός της Αστυνομίας και πρώην συνδικαλιστής, πρόεδρος της ένωσης αξιωματικών της αστυνομίας. Έχει χρηματίσει διευθυντής εκπαίδευσης. Έχει και πολιτική εμπειρία ως περιφερειάρχης. Κατά πάσα πιθανότητα προορίζεται για Β’ υπαρχηγός αρμόδιος για θέματα προσωπικού.

Η τελετή ορκωμοσίας θα γίνει αύριο Πέμπτη στις 11 το πρωί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν θα παρευρεθούν στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ.

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΕΜΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΨΗ. ΤΟΝ Κο ΔΡΑΒΙΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΝΘΟΥΜΕ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ή ΜΗ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΤΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΑΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΕΡΜΑΙΟ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΝΕΜΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΥΠ. ΦΙΛΟΔΟΞΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ. 

ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΔΙΟΤΙ Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΥΠ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ, ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ή ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ...

Υ.Γ: ΔΗΛΑΔΗ Ο Κος ΚΟΝΤΟΥΛΗΣ (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ) ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΥΠ/ΤΗΣ;;;

ΑΝΑΝΕΩΣΗ: ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ...ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ. ΠΑΡΑΝΟΙΑ !!!

1 comment :

  1. Anonymous18/7/12 18:18

    Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.!

    ReplyDelete