25/07/2012

Απέβαλαν την Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες ! ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΕ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ !!!

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ. ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΝΑ ΔΑΓΚΩΝΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.

ΚΑΚΩΣ ΑΠΟΛΟΓΗΘΗΚΕ Η ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΗΤΑΝ ΕΙΛΗΜΜΕΝΗ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ "ΣΗΜΑΙΑ" ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ, ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΞ'ΑΥΤΩΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ Η ΑΝΑΜΙΞΗ ΤΩΝ ΣΑΠΡΟΦΥΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΩΝ (πιτσιρίκος κι άλλοι..) ΠΟΥ ..."ΑΝΕΔΕΙΞΑΝ" ΤΟ ΘΕΜΑ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ Η ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. ΜΗΝ ΑΓΩΝΙΣΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΕΘΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ.

Τώρα η Ολυμπιακή επιτροπή θα κάνει και έλεγχο χιούμορ στους αθλητές! Είναι οι ίδιοι που πριν 2 μέρες αποθέωναν τον Αλόνσο,επειδή δήλωσε υπερήφανος που ο Νότος έδωσε ένα καλό μάθημα στους Γερμανούς!!! Παρά την δημόσια απολογία της, η αθλήτρια του άλματος εις τριπλούν, Βούλα Παπαχρήστου δεν θα μεταβεί στο Λονδίνο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αφού αποκλείστηκε από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Η ανακοίνωση της ΕΟΕ: "Με απόφαση του αρχηγείου της ελληνικής Aποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, τίθεται εκτός Ολυμπιακής Ομάδος η αθλήτρια στίβου του άλματος τριπλούν Παρασκευή Παπαχρήστου για δηλώσεις της που αντίκεινται στις αξίες και τα ιδεώδη του Ολυμπισμού. Η αθλήτρια δεν βρίσκεται στο Λονδίνο καθώς αναμενόταν λίγο πριν την έναρξη των αγωνισμάτων στίβου."

Όλα ξεκίνησαν από ένα κατά την ίδια κακόγουστο αστείο που ανάρτησε στο twitter το οποίο είχε ρατσιστικό περιεχόμενο. Έγραψε: “Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό”. Αμέσως το tweet αναπαράχθηκε από πολλά ΜΜΕ και η αθλήτρια ζήτησε πολλές φορές συγγνώμη μέσω twitter. Λίγο πριν τις 15.00 το μεσημέρι εξέδωσε και γραπτή ανακοίνωση με την οποία ζητούσε δημόσια συγνώμη, εκφράζοντας τη θλίψη της για όσα προκάλεσε.

"Ζητώ δημόσια συγγνώμη για το πραγματικά ατυχές και κακόγουστο αστείο που δημοσίευσα από τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Twitter. Λυπάμαι και ντρέπομαι για τις αρνητικές αντιδράσεις που προκάλεσα, γιατί σε καμία περίπτωση δεν είχα σκοπό να θίξω κανέναν, ούτε να προσβάλλω τα ανθρώπινα δικαιώματα. Το όνειρό μου είναι συνδεδεμένο με τους Ολυμπιακούς Αγώνες και δε θα συμμετείχα σε αυτούς αν δεν σεβόμουν απόλυτα τις αξίες τους. Οπότε, δεν θα μπορούσα να πιστεύω σε διακρίσεις μεταξύ ανθρώπων και φυλών. Ζητώ συγγνώμη από όλους τους φίλους και συναθλητές που μπορεί να προσέβαλα ή να ντρόπιασα, την Εθνική Ομάδα Στίβου, καθώς και τους ανθρώπους και τις εταιρείες που στηρίζουν την αθλητική μου καριέρα και πορεία. Ακόμα, θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τον προπονητή μου και την οικογένεια μου."

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Με εκτίμιση
Βούλα Παπαχρήστου.

http://www.eglimatikotita.gr/2012/07/blog-post_1438.html

Η Μανταλένα Παπαδοπούλου για την αθλιότητα των ελληνόφωνων ταλιμπάν

Ανοιχτή Επιστολή προς την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή

Σε αυτή την χώρα η παράνοια δεν έχει όρια. Το χιούμορ βαφτίζεται φασισμός όταν δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα ορισμένων, αλλά η σάτιρα επιτρέπεται όταν χαϊδεύει τα αυτιά των πωρωμένων πολιτικών, που για να φανούν οι ίδιοι και να γίνουν αρεστοί στους ψηφοφόρους τους δεν διστάζουν να καταστρέψουν τις ζωές άλλων ανθρώπων. Και κάνουν εσάς κύριοι της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής υπαλλήλους τους και πειθήνια όργανά τους.

- Πότε ακριβώς ζητήσατε από την αθλήτρια τουλάχιστον να έρθει να απολογηθεί πριν την θέσετε εκτός των Αγώνων;
- Με φασιστικούς τρόπους τιμωρείται το δικαίωμα στο χιούμορ στη σύγχρονη Ελλάδα;
- Αυτό είναι το ολυμπιακό ιδεώδες των Αθανάτων;
- Ποίοι νομίζετε ότι είστε κύριοι της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής που θα μας στερήσετε το δικαίωμα να εκπροσωπηθούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες από μια αθλήτρια με ήθος που παλεύει μέσα στα γήπεδα όλη της τη ζωή για να ακουστεί η χώρα μας στο εξωτερικό;
- Η Βούλα Παπαχρήστου μέχρι που βγήκε εμβρόντητη η κοπέλα να δηλώσει πως έκανε χιούμορ αφού πολιτικός δεν είναι! Δηλαδή τι άλλο θέλετε; Δημόσια διαπόμπευση;;

Σε μια χώρα που οι αθλητές στερούνται τα πάντα για να δοξάσουν την ελληνική σημαία, σε μια χώρα που δεν συνδράμει τους αθλητές για την προετοιμασία τους ούτε στο ελάχιστο, αντί να επιβραβεύονται και να τιμώνται αυτά τα παιδιά, κάποιοι ανίδεοι φροντίζουν να τα καταστρέφουν. Να ανακληθεί ΤΩΡΑ η επαίσχυντη απόφαση! Αλλιώς ας μην αγωνισθεί κανένας Έλληνας αθλητής για την ελληνική σημαία σε αυτούς τους Αγώνες. Γιατί οι Αθάνατοι ήρθε η ώρα να αναφωνήσουν τετέλεσται…

Μανταλένα Παπαδοπούλου-Ανεξάρτητη Ελληνίδα

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΣΚΕΨΗ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΡΣΕΝΙΚΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΕΞ'ΟΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΡΙΟΡΙ  ΚΑΙ ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΛΕΕΙ Η ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ...

ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ
- ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΟΥ
- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΧΥΣ: ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
- ΕΛΛΗΝ: ΑΕΡΑΑΑ

Υ.Γ: ΤΑ ΑΥΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΑ...

3 comments :

  1. Anonymous25/7/12 18:46

    ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ;ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΒΗΞΕ Τ'ΑΥΤΙ...

    ReplyDelete
  2. Anonymous25/7/12 18:49

    μονο απο τα κουνουπια δε ζητησε συγγνωμη...

    ReplyDelete
  3. Anonymous25/7/12 18:59

    ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΠΛΑΝΟΔΙΟΥΣ...ΜΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΣ ΑΛΛΟ,LOG IN ΣΤΟ TWITTER ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ, ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΑΝ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ ΑΜΙΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΨΗΛΑ ΙΔΑΝΙΚΑ!ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ,ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΔΛΔ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΕΦΑΛΙΑ.

    ReplyDelete