30/07/2012

Άνθιμος για εθνικά: "Δεν θα αυτοκτονήσουμε - Θα μείνουμε εδώ και θα πολεμήσουμε"!

Το κενό εθνικής πολιτικής και ακόμα ειδικότερα εθνικού λόγου, στα κρίσημα ζητήματα ασφάλειας, τα οποία διακυβέβεύονται για την χώρα, ελλέιψει πολιτικών ανδρών πλέον έρχεται η Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία να τα καλύψει. Όπως κάποτε τα "ματωμένα ράσα" έδωσαν το Αίμα και το Σώμα της Ορθοδοξίας για να ελευθερωθεί η χώρα, έτσι και τώρα στις δύσκολες στιγμές, οι ιεράρχες ο ένας μετά τον άλλο αναλαμβάνουν "δράση": Μετά τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, ο οποίος επιτέθηκε μετωπικά στην κυβερννητική βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση (με 1629 ψήφους!) για την απαίτησή της να καταργηθεί ο εκκλησιασμός των ελληνόπουλων (Οι 1629 θα αποφασίσουν για τα 11000000!), τη σκυτάλη πήρε ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος ο οποίος σε ένα πύρινο πρωινό κύρηγμά του αναφερόμενος στα μείζονα εθνικά θέματα σε Αιγαίο, Θράκη, Κύπρο, και Σκοπιανό βροντοφώναξε ότι " Δεν θα αυτοκτονήσουμε. Θα μείνουμε εδώ και θα πολεμήσουμε!".

Το κύρηγμα ξεσήκωσε θύελα ενθουσιασμού στους πιστούς που το παρακολουθούσαν, και μεταδόθηκε από στόμα σε στόμα σε όλη την Θεσσαλονίκη. Ιδού τα πιο σημαντικά σημεία του κυρήγματος. “Δε σηκώνει να χάσουμε άλλη πατρίδα. Δε θα μείνει τίποτα. Τα σχέδια των παλιών, έχουν απωθηθεί. Η Ελλάδα κάτω από τον Όλυμπο; Αμ, δε σφάξανε”! Θέτοντας ένα στεντόρειο "ως εδώ" στις απαιτήσεις της Νέας Τάξης Πραγμάτων για γεωπολιτική και εδαφική εκμηδένιση της ΄χωρας μας. Ειδικά για τον πρωθυπουργό των Σκοπίων, Νίκολα Γκρούεφσκι είπε ως η τελευταία του παρέμβαση, για την υποτιθέμενη ύπαρξη Σκοπιανής μειονότητας στην Ελλάδα είναι σατανική! “Αυτό είναι σατανικό. Τι δουλειά έχετε εσείς με την Ελλάδα; Όσοι έμειναν, είναι Έλληνες Μακεδόνες, αυτόχθονες. Γιατί εμβάλεις τέτοιο θέμα σε μια τέτοια μεγάλη προσπάθεια που γίνεται αυτήν την ώρα, για να υπάρξει μια συμφωνία”, ρώτησε; Ο παναγιότατος υπογράμμισε πως, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, ο ειδικός μεσολαβητής του ΟΗΕ για το θέμα των Σκοπίων δε φαίνεται να εισέπραξε θετικές εντυπώσεις από τα Σκόπια κι αποκάλυψε πως Νίμιτς και Βασιλάκης (σ.σ. ο ειδικός πρέσβης που ασχολείται με το θέμα) ήρθαν στη Θεσσαλονίκη και συζήτησαν για την υπόθεση.

“Δε μου είναι ευχάριστο να επανέρχομαι στο θέμα, αλλά είναι τόσο σοβαρό, τη στιγμή που αναπτύσσονται κι άλλες ενέργειες και προσπάθειες και στο χώρο της Θράκης και υπάρχουν τόσες βλέψεις στα νησιά μας (σ.σ. αναφέρθηκε και στην περίπτωση της τουρκικής φρεγάτας που… έκοβε βόλτες στο Αιγαίο)”, τόνισε. Πρόσθεσε πως “θέλουμε να ζήσουμε σε ειρήνη και δε ζητάμε να πάρουμε τίποτα, παρόλο που πολλά κομμάτια γης είναι δικά μας. Γιατί υπάρχει και η λογική. Αλλά, όταν γίνονται τέτοιες συζητήσεις, τέτοιες διαβουλεύσεις κι έρχεται αυτός ο κύριο ς να ζητήσει να αναγνωρίσει το ελληνικό κράτος την ύπαρξη Σκοπιανής μειονότητας; Ε, βέβαια. Αν θέλαμε να αυτοκτονήσουμε, θα το κάναμε. Δε θα αυτοκτονήσουμε! Θα μείνουμε και θα πολεμήσουμε”, τόνισε! Πρότεινε, δε, στον κ. Γκρουέφσκι “να ξαναδιαβάσει τις θέσεις του προκατόχου του, Γκεοργκέφσκι, που είπε ότι η κοινωνία της χώρας είναι απέναντι σε μια προσπάθεια νέας παραχάραξης της ιστορίας. Και συνέχισε να λέει ότι όλα αυτά, περί Σκοπιανών και Μακεδονίας του Αλέξανδρου, είναι τεχνάσματα και επομένως κάνουν λάθος. Οι ίδιοι το λένε. Ο προκάτοχός του. Κι αυτός γίνεται όλο και πιο πεισματάρης –κι αν υπάρξει εμπλοκή στο θέμα αυτό, θα ΄ναι ευθύνη τους”, υπογράμμισε.

Ο Παναγιότατος αναφέρθηκε και στο θέμα του εορτασμού των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης από τον τουρκικό ζυγό. “Υπάρχουν μερικοί που δε θέλουν να γιορτάσουν τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης. Αυτό είναι ύποπτο. Εδώ υπάρχουν πόλεις που γιορτάζουν τα ελευθέριά τους. Και δε θα γιορτάσει όλη η Ελλάδα την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης; Που χύθηκε τόσο αίμα”, αναρωτήθηκε; Παρουσίασε ένα φυλλάδιο το οποίο εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, με ιστορικά στοιχεία για το 1912 και τόνισε: “Είμαι ικανός να πάρω παιδιά από την εκκλησία και να τα μοιράσω σε όλες τις καφετέριες”! Για να μάθουν, όπως είπε, την ιστορία που έπρεπε να τη μαθαίνουν από τους καθηγητές τους… Αλλά έτσι και παλαιότερα σε καιρούς χαλεπούς, όταν το Γένος απειλήθηκε με εξόντωση από τους βάρβαρους Οθωμανούς, η Εκκλησία κράταγε αναμένο το κερί της Εθνικής Αυτογνωσίας με κάθε μέσον και τρόπο, έτσι και τώρα αναλαμβάνει να διδάξει στη νέα γενιά αυτά που δεν τους διδάσκουν οι δάσκαλοί τους είτε από ιδεολογική αγκύλωση, είτε από ανικανότητα, είτε γιατί δεν τους αφήνουν, είτε από φιλικότητα προς τη Νέα Τάξη Πραγματων ( υπάρχουν και αυτοί και ζουν ανάμεσά μας, αυξάνονται με εκθετικούς ρυθμούς, και αν δεν αντιδράσουμε σύντομα εμείς θα ζούμε ανάμεσά τους).

Τμήμα ειδήσεων defencenet

8 comments :

  1. Anonymous30/7/12 19:17

    ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΒΡΕ, ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΜΠΕ ΔΙΧΩΣ ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΠΡΑ ΣΑΝ ΤΟ ΓΑΛΑ...ΓΕΛΑΩ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ.ΕΓΩ ΛΕΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ (ΓΤ ΔΙΑΘΕΤΕ ΠΟΛΛΑ)ΣΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΟΠΛΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΡΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΑΘΟΕΡΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ!

    ''ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ''

    ReplyDelete
  2. Anonymous30/7/12 20:55

    "ΤΗΛΕΜΑΧΕ" ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΥΕΙΣ(ΤΟΥ ΡΗΜΑΤΟΣ ΒΛΑΚΕΥΩ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΙ ΩΣ ΒΛΑΞ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΕΤΟΙΟΣ)!


    ΚΡΗΣ ΕΚ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ.

    ReplyDelete
  3. Anonymous30/7/12 21:16

    Aπάντηση στον
    ΚΡΗΣ ΕΚ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ.

    Νασαι καλά βρε με έκανες και γέλασα.
    Εγώ γκαρνάσι μου απορώ .. Πως γίνετε να συμβαίνει τέτοιο μεγάλο θαύμα σε σένα και να μην το βλέπεις ….??? Δεν είναι θαύμα ενώ ο ίδιος ζεις μέσα στο σκοτάδι να μπορείς να διακρίνεις το σκοτάδι των άλλων ….??? Για σκέψου το λίγο . …

    ReplyDelete
  4. Anonymous30/7/12 21:54

    ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΜΙΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ (ΚΑΛΗ ΩΡΑ) ΠΑΡΟΙΜΙΑ:

    "ΥΠΕΡΗΔΕΤΑΙ ΑΦΡΟΝΙ ΑΦΡΩΝ"

    ReplyDelete
  5. Anonymous30/7/12 22:15

    ΚΟΥΡΗΤΗ ΙΔΟΥ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ!ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΥΠΝΙΑΖΕΣΑΙ "ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΤΑΣΗ" ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ!ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ;ΜΕ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΡΑΣΣΙΑ;


    ΚΡΗΣ ΕΚ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ.

    ReplyDelete
  6. Anonymous30/7/12 22:50

    ΚΟΥΡΗΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΩ.ΕΝΩ ΕΧΕΙΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ(ΚΡΟΥΩΝΤΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ), ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΞΕΓΑΝΩΤΟΙ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ "ΤΟΥΜΠΕΚΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ!ΜΟΛΙΣ ΟΜΩΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΣ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ ΔΟΜΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΡΑΣΣΙΑ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΔΙΔΟΝΤΑΙ Σ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ!ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ TROLLS ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΗΝ "ΧΡΥΣΗ" ΟΚΤΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ!ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ "ΑΝΘΙΣΕ" Ο ΜΕΤΑΜΟΝΤΕΡΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΒΟΗΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΠΕΡΙ "ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ", ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΙΝΟΦΑΝΗ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ.


    ΚΡΗΣ ΕΚ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ.

    ReplyDelete
  7. Anonymous30/7/12 23:05

    Αγαπητέ ΚΡΗΣ ΕΚ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ...για να καταφέρουμε την ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΤΑΣΗ θα πρέπει να ξεπεράσουμε το μόνο σύνορο ...τον εαυτό μας,και ο μόνος μας εχθρός επίσης.Αν και πιστεύω ότι με τα γεγονότα που θα έρθουν μέσα απο το ΧΑΟΣ και το ΑΙΜΑ θα την βρούμε όσοι απο εμάς επιζήσουμε.

    Αν δεν σκέφτεσαι χαοτικά πως θα κυβερνήσεις το χάος και δεν θα το αφήσεις να σε καταπιεί …. Αυτός που τρομάζει με το ΧΑΟΣ είναι και αυτός που δεν θα μπορέσει ποτέ του να γίνει αυθέντης όπως είναι οι κυρίαρχοι του ΧΑΟΥΣ δηλαδή οι Έλληνες .. Και αυτό δεν είναι κρίση , αλλά δημιουργική σκέψη … Γιατί μόνο μια τέτοια σκέψη μπορεί να εντάξει μέσα σε ένα θέμα τόσες πολλές παραμέτρους και να βγάλει άκρη , όλοι οι άλλοι απλά υπάρχουν για να εκτελούν τις εντολές του ΑΥΘΕΝΤΗ – ΑΦΕΝΤΗ …

    Υ.Γ Δεν ξέρω ποιός είναι ο Ρασσιας ούτε τι μέρος του λόγου είναι ...και ούτε και φυσικά με ενδιαφέρει ...σε λίγο καιρό φυσικά δεν θα έχει καμμία απολύτως σημασία ....μην βγάζεις βιαστικα συμπεράσματα και μην προτρέχει η γλώσσα σου της διανοιάς σου...

    ReplyDelete
  8. Anonymous31/7/12 13:47

    ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΚΑΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ.

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΑΝΕΒΑΖΩ ΣΥΧΝΟΤΑΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ -ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ.

    ΕΠΙΔΙΩΞΙΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΕΘΝΙΚΟΥΣ, ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΤΕ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ "ΔΕΞΙΑ" ΕΙΤΕ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" (ΕΝΝΟΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ)

    ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΣ, (ΥΠΑΡΞΗ) ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΔΙΙΣΜΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ή ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΤΑΣΗ

    ΟΣΟΙ "ΠΙΣΤΟΙ" ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΣ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ...

    Υ.Γ: ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΕΠΑΝΗΛΕΙΜΕΝΩΣ ΟΤΙ ΟΥΔΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΙΟΛΟΓΟΥΝΤΕΣ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ "ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ" ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΛΙΘΙΚΑ "ΠΙΣΤΕΥΩ". ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ. ΑΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΚΙ ΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ. ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΟΜΗΘΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΟΥΣ (ΟΛΩΝ) ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ.

    Υ.Γ-2: ΚΡΗ ΕΚ ΤΟΥΒΟΡΡΑ... ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ (ΚΙ ΕΓΩ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ) Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ "ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ". Η ΜΑΧΗ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑΧΕΩΣ.

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΤΥΠΗ "ΙΕΡΑΡΧΙΑ" Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ΑΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΞΕΡΑΜΕ ΜΕΣΩ ΑΥΤΩΝ ΤΟ "ΒΑΡΟΣ" ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΠΟ ΜΑΣ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΟΧΙ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ.

    ReplyDelete