26/06/2012

ΣΥΡΙΑ: Η κατάρριψη έχει πολλούς “αυτόπτες μάρτυρες”. - Τουρκικός χάρτης επιβεβαιώνει τις πτήσεις του RF 4 στη Κύπρο!

Πρώτα απ΄ όλα τα τουρκικά ραντάς της Μαλάτιας,όπου υπάρχουν και τα ραντάρ που εξυπηρετούν την αντιπυραυλική ασπίδα του ΝΑΤΟ. Μετά είναι τα ρωσικά ραντάρ που είναι στο Ταρτούς της Συρίας,αλλά και τα ραντάρ του Ιντσιρλίκ. Υπάρχει επίσης η βρετανική βάση Dikelia που παρακολουθεί το κανάλι του Σουέζ και το Αιγαίο. Και βέβαια υπάρχουν τα ραντάρ του Ισραήλ. Αν εξαιρέσουμε το τελευταίο, όλοι οι άλλοι έχουν σοβαρούς λόγους να υποστηρίξουν τα όσα λέει ο κ.Νταβούτογλου με συγκεκριμένα στοιχεία και στίγματα. Και μέχρι σήμερα,τέσσερις ημέρες μετά από τη κατάρριψη όλοι καταδικάζουν την ενέργεια της Συρίας,κανείς όμως δεν δίνει συγκεκριμένα στοιχεία για να υποστηρίξει τους τουρκικούς ισχυρισμούς.

Στο χάρτη που δημοσιεύει η τουρκική ΧΟΥΡΙΕΤ, αποτυπώνεται η πτήση του RF 4. Από την οποία προκύπτει ξεκάθαρα ότι το αεροσκάφος πέταξε αρχικά στη Κύπρο για να φωτογραφήσει πιθανόν την άσκηση της Εθνοφρουράς. Στη συνέχεια κατευθύνθηκε στα παράλια της Συρίας, μετά πέταξε πάλι στη Κύπρο, αυτή τη φορά από το νότο και στη συνέχεια επέστρεψε στα παράλια της Συρίας, όπου και καταρρίφθηκε.

Ένα κατασκοπευτικό αεροπλάνο για ώρες πετά μέσα σε FIR ξένων χωρών, χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανένα, φωτογραφίζει εγκαταστάσεις ξένων χωρών και παρόλα αυτά η Τουρκία επιχειρεί να εμφανιστεί …ως θύμα! 

No comments :

Post a Comment