8.6.12

ΠΕΡΙ ΠΩΛΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ "Α.Τ.Ε" : ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ

ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΡΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗΣ ΠΩΛΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ. Η Α.Τ.Ε ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΕΣ ΥΠΟΘΗΚΕΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΥΝΝΑΛΛΑΓΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ. Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ, ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΘΗΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΑΓΟΡΑΣΤΩΝ. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ, ΜΕ ΤΗ ΜΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΜΜΕΣΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ, ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗΣ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ, Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΝΕΩΤΕΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΗ, ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΜΗΝΕΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΡΙΝ,(*) ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΜΕΛΙΩΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Η ΙΔΙΑ Η ΑΤΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟΝ ΕΞ'ΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΓΑΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΟΓΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙ ή ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ή ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ, ΚΟΙΝΟΤΑΤΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΤΕ. Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΣΤΟ ΙΣΧΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΗΤΤΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΗΤΤΗΘΕΙ (ΔΙΑΟΛΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΑΧΗ ΔΕΝ ΔΩΣΑΜΕ).
- ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ.
- ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ

(*) ΣΧΕΤΙΚΟ:  ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ. ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ;;; ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΠΟΙΚΟΥΣ !!!

1 comment :

Aspasia said...

Α : αχ καλέ μου Ιδαίε, η ουσία είναι να αποτραπούν τα σχέδιά τους. Νερό, ηλεκτρικό, υγεία, ελληνική γη με όλα τα καλά της, παιδεία, είναι όλα εξ ίσου σημαντικά. Ας κάνουμε το χρέος μας με τον καλλίτερο τρόπο !