27/06/2012

ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ !

Με μπλόκα πριν το Μέγα Δέρειο στην Μάντρα αλλά και σε άλλα σημεία η Αστυνομία ασφάλισε πλήρως την περιοχή με την είσοδο του Μπαχτσελί στην Ελεύθερη Θράκη... Από εχθές το βράδυ διενεργούνται έρευνες σε κάθε όχημα που πλησιάζει την περιοχή ενώ προσήχθη Ελληνόψυχος στο όχημα του οποίου βρέθηκε πανό με συνθήματα κατά των κγερίζων λύκων. Άλλη ομάδα Ελληνόψυχων που επιχείρησε να προσεγγίσει νωρίς σήμερα το πρωί το σημείο μπλοκαρίστικε από ισχυρές αστυνομικές δυνάνεις και αναγκάστηκε να αποχωρήσει.
- H Θράκη, όπως και να 'χει θα μιλήσει μέσα στην μέρα, 
- η Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται για αυρίο το πρωϊ και από πιό νωρίς έτοιμη είναι Καβάλα.
- Στην Αθήνα σήμερα το απόγευμα οι Ελληνόψυχοι μαζεύονται στην πλατεία Κολοκοτρώνη και πάνε σε αυτούς που επέτρεψαν στον Αρχηγό των δολοφόνων Γκρίζων Λύκων να περιοδεύσει στα εως τώρα απελευθερωμένα εδάφη μας... ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ...

Δεκάδες Ελληνόψυχοι αυτή την ώρα στην Ξάνθη, έχουν σημαιοστολίσει την κεντρική πλατεία και έχουν ακροβολιστεί περιμένοντας να ...υποδεχθούν τον αρχηγό των δολοφόνων. Στην πλατεία της Ξάνθης όμως υπάρχουν και δεκάδες άνδρες των ΜΑΤ και άλλες αστυνομικές δυνάμεις που ελέγχουν την περιοχή. Οι Ελληνόψυχοι και οι Εθνικιστές μέχρι αυτή τη στιγμή με την στάση τους δεν έχουν δώσει το διακίωμα στην αστυνομία να τους ελέγξει και να τους απομακρύνει. Αφήστε που κάτι τέτοιο δεν είναι και εύκολο! Έξω από την Ξάνθη, άλλη ομάδα Ελληνόψυχων στο δρόμο για την Σταυρούπολη έχουν μαζευτεί εκεί που το πρόγραμμα λέει πως θα φάει ο Μπαχτσελί στο εστιατόριο "Ξανθίππη". Η Αστυνομία προσπαθεί να τους κρατήσει σε απόσταση. Όλη Ξάνθη αντηχεί από τα συνθήματα των Ελλήνόψυχων αυτή τη στιγμή που ΈΦΤΑΣΕ ο μπαχτσελί! Ο κλοιός της Αστυνομίας ήταν ασφυκτικός αλλά κάποια στιγμή σε κάποιο σημείο έσπασε και ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ ΣΚΕΠΑΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟ ΠΑΜΠΡΙΖ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ...!ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ! Τα ΜΑΤ τον απομάκρυναν! Η πολιορκία του Μπαχτσελί στην ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΞΑΝΘΗ συνεχίζεται! ΣΕ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...!!!!

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ "ΣΤΟΧΟ": http://www.stoxos.gr/

1 comment :

  1. Σκατά και χύσια στον τάφο του Κεμάλ.
    Ο Κεμάλ ήταν ομοφυλόφιλος 🤣👉🏳️‍🌈

    ReplyDelete