07/06/2012

Μόνο τον Η.Κασιδιάρη διώκει η Εισαγγελία, όχι την Λ.Κανέλλη...

Από την Εισαγγελία Πρωτοδικών διευκρινίζεται ότι η εντολή για σύλληψη του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη αφορά την επίθεση του σε βάρος της Λιάνας Κανέλλη. Το αδίκημα που αφορά το γρονθοκόπημα, σε βάρος της υποψήφιας βουλευτή του ΚΚΕ, προσδιορίζεται σε απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, αδίκημα που διώκεται αυτεπάγγελτα. Για την επίθεση της Λ.Κανέλλη κατά του Η.Κασιδιάρη, δεν είπε τίποτα η Εισαγγελία.

Αντίθετα η αντίδραση του Ηλ. Κασιδιάρη απέναντι στην υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ρ. Δούρου, σε βάρος της οποίας έριξε νερό, χαρακτηρίζεται ως απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση, αδίκημα που διώκεται ύστερα από μήνυση. Η Εισαγγελία διευκρινίζει, επίσης, ότι ο Ηλ.Κασιδιάρης δεν φέρει την ιδιότητα του βουλευτή, καθώς η Βουλή έχει διαλυθεί ενόψει εκλογών. 

Τμήμα ειδήσεων defencenet

Τελικά φαίνεται ότι η Λιάνα Κανέλλη "ήρξατο χειρών αδίκων" και όχι ο Κασιδιάρης: Οι τόνοι ανέβηκαν κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο πάνελ της πρωινής εκπομπής του ANT1 και αφού ο Κασιδιάρης πέταξε ένα ποτήρι νερό στη Δούρου (θέση του defencenet.gr για την κίνηση του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής: α-πα-ρά-δε-κτο!), η Κανέλλη σηκώθηκε και τον χτύπησε με ένα φάκελο και με τα χέρια με αποτέλεσμα να φάει μερικά ξώφαλτσα χαστούκια. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής είχε προηγουμένως αποκαλέσει «παλιοκουμμούνι» την Κανέλλη απαντώντας στο "φασισταρία" που του απήυθυνε η βουλευτής του ΚΚΕ.

Τμήμα ειδήσεων defencenet

No comments :

Post a Comment