20/05/2012

Ενώθηκαν ΔΗΜΑΡ και Οικολόγοι; ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΕΣ ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΕΣ

Μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, ανακοίνωσε πριν από λίγο την έναρξη της συνεργασίας του κόμματος με τους Οικολόγους Πράσινους σε μια ιδιαίτερα σημαντική συνεργασία που ισχυροποιεί την ΔΗΜΑΡ με το σχεδόν 3% που πήραν οι Οικολόγοι στις εκλογές. Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ έγραψε χαρακτηριστικά: "Η ΔΗΜΑΡ ενώνει τις δυνάμεις της με τους Οικολόγους Πράσινους για την καθιέρωση της απλής αναλογικής, με αυτονόητη την κατάργηση του μπόνους των 50 εδρών και την αποκατάσταση των συλλογικών διαπραγματεύσεων, με το αναγκαίο στοιχείο της μετενέργειας". Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, συνοδευόμενος από το βουλευτή Επικρατείας, Σπύρο Λυκούδη και τον Σταύρο Λιβαδά, υπεύθυνο του Τομέα Πράσινων Πολιτικών και Οικολογίας της ΔΗΜΑΡ, συναντήθηκε με αντιπροσωπεία των Οικολόγων Πράσινων».

Τμήμα ειδήσεων defencenet

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ "ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΡΕΙΔΙΑ, ΨΟΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ" ΩΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΘΗΜΑ. ΤΟ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΡΕΠΟΥΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 28 ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Οικολόγοι Πράσινοι: Ναί στα καθαρόαιμα στρείδια - Όχι στους καθαρόαιμους Έλληνες! 

Τελικώς την Αυτόνομη συμμετοχή στις εκλογές αποφάσισαν οι Οικολόγοι

Την αυτόνομη συμμετοχή τους στις προσεχείς εκλογές αποφάσισαν οι Οικολόγοι Πράσινοι. Η απόφαση ελήφθη με πλειοψηφία 78% στο Έκτακτο Εκλογικό Συνέδριό τους που ολοκληρώθηκε σήμερα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Η άποψη που υποστήριζε τις προεκλογικές συνεργασίες συγκέντρωσε το 18,1% ενώ το 3,9% ήταν λευκά. Στο Έκτακτο Εκλογικό Συνέδριο επικυρώθηκε η ομόφωνη πρόταση του Πανελλαδικού Συμβουλίου να είναι επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας η Ιωάννα Κοντούλη και ο Γιάννης Παρασκευόπουλος επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας στις επικείμενες εκλογές. Νωρίτερα, η ΔΗΜΑΡ είχε ανακοινώσει τη συνεργασία της με τους Οικολόγους Πράσινους σε θέματα που σχετίζονται με την οικονομία και τον εκλογικό νόμο.

Τμήμα ειδήσεων defencenet

1 comment :

  1. "οικολογοι"!!!!Μονο οικολογοι δεν ειναι,πουλημενα υποκειμενα ειναι.Εδω να ψαξουν τα προδοτικα κουρελια της Πατριδας και να αφησουν κατα μερος τον Τσιπρα που μονο για ψηφοθηρικους λογους λεει και καμμια ...μαλακια και ενω αγωνιζεται για την χαμενη τιμη και επιβιωση της Πατριδας

    ReplyDelete