01/03/2012

Όχι στη πολιτογράφηση μεταναστών από τρίτες χώρες

Η πολιτική της κυβέρνησης Χριστόφια που υλοποιείται από τον υπουργό εσωτερικών κ. Συλικιώτη , αναφορικά με την ένταξη και πολιτογράφηση μεταναστών από τρίτες χώρες και συγκεκριμένα από χώρες της Ασίας και της Αφρικής, αποτελεί άλλη μια εκ των ένδων επίθεση κατά του κυπριακού ελληνισμού και της κυπριακής δημοκρατίας.

Η μικρή, πληθυσμιακά και εδαφικά, Κύπρος, κατεχόμενη κατά το ήμισυ και υποκείμενη σε τουρκικό εποικισμό, δεν έχει την πολυτέλεια να αυξήσει το πληθυσμό της και τους πολίτες της με Αφρικανούς και Ασιάτες. Όσοι εξ αυτών κρίνονται απαραίτητοι για εργασία στη Κύπρο, πρέπει να έχουν άδεια παραμονής συγκεκριμένου χρόνου και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αποκτήσουν δικαιώματα πολίτου. Η πατρίδα αυτή διαφυλάχθηκε με τους αγώνες των έλληνων και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να την παραδώσει στους ξένους.

Το όραμα Χριστόφια- Συλικιώτη, για μια κοινωνία της Βαβέλ, εξυπηρετεί στο ακέραιο το σύστημα του χρηματοπιστωτικού καπιταλισμού και της παγκοσμιοποίησης που αποσκοπεί στην διάλυση των εθνικών κοινωνιών. Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πως η κομμουνιστική ιδεολογία των Χριστόφια – Συλικιώτη βρίσκεται προ πολλού στην υπηρεσία της παγκόσμιας τυραννίας. Καταγγέλλουμε στο κυπριακό λαό την πολιτική της κυβέρνησης Χριστόφια , ως πολιτική που αποσκοπεί στην αποεθνοποίηση της κοινωνίας και στη διάλυση της κοινωνικής συνοχής της.

Γραφείο τύπου και ενημέρωσης
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα - ΕΔΗΚ

No comments :

Post a Comment