05/03/2012

Σαρωτική νίκη του Βλαντιμίρ Πούτιν, βαριά ήττα των ΜΚΟ της Νέας Τάξης Πραγμάτων

Τι κι αν πήγαν στη Ρωσία να πουλήσουν «δικαιωματισμό», για να διαλύσουν τη χώρα και να τη λαφυραγωγήσουν, όπως έκαναν την εποχή του Γιέλτσιν; Ο ρωσικός λαός προστάτευσε τα εθνικά του συμφέροντα και ψήφισε μαζικά και σε ποσοστό που ενδέχεται να αγγίξει ακόμα και το 65%, τον Βλαντιμίρ Πούτιν, για Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Έτσι, χωρίς να χρειαστεί δεύτερο γύρο, ο στιβαρός Ρώσος πολιτικός επιστρέφει στην προεδρία της χώρας.

Προσέξτε τη χολή που βγάζει ο ΔΟΛ (in.gr), για να καταλάβετε: 
«...παρά το πρωτοφανές κύμα αμφισβήτησης και τη μεγαλύτερη έκρηξη λαϊκής οργής στη μετασοβιετική Ρωσία... Εκτεταμένη νοθεία στις προεδρικές κάλπες καταγγέλλει η αντιπολίτευση και ανεξάρτητοι παρατηρητές της εκλογικής διαδικασίας. Η αντιπολίτευση δεν αναγνωρίζει την εκλογή Πούτιν στην προεδρία και διοργανώνει μεγάλη διαδήλωση τη Δευτέρα». 

«Ανεξάρτητοι παρατηρητές»!!! Άλλο και πάλι τούτο!

Προσέξτε στο «Έθνος»:  
«Ρωσία- Καταγγελίες για νοθεία και... έκτροπα στις κάλπες». 

Αυτό δηλαδή είναι το θέμα και όχι η σαρωτική νίκη! Τι άλλο θα διαβάσουμε κύριοι των "προοδευτικών" ΜΜΕ;

Ο λαός της Μόσχας ξεχύθηκε στους δρόμους και κατέκλυσε το χώρο μπροστά από το Κρεμλίνο, ενώ ο Βλαντιμίρ Πούτιν, εμφανώς συγκινημένος, ευχαρίστησε από μικροφώνου τους συγκεντρωμένους που «βοήθησαν στην αποδυνάμωση των συνωμοσιών που είχαν στόχο την αποδυνάμωση της χώρας». «Κερδίσαμε μια δίκαιη και ανοιχτή μάχη» είπε και συνέχισε: «Σας υποσχέθηκα ότι θα νικήσουμε. Νικήσαμε. Ζήτω η Ρωσία», υπογράμμισε, έχοντας στο πλευρό του τον Ντμίτρι Μεντβέντεφ, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη πρωθυπουργού. «Οι ψηφοφόροι μας μπορούν να καταλάβουν τη διαφορά μεταξύ της επιθυμίας για ανανέωση και των πολιτικών προκλήσεων, στόχος των οποίων είναι να καταστρέψουν το κράτος μας... Δεν θα περάσουν!» Η Ρωσία παραμένει ανεξάρτητη και ισχυρή, κλωτσώντας μακριά το μακρύ και αδηφάγο χέρι του ευρωατλαντικού παράγοντα.

Το αποτέλεσμα αμφιβσητούν μέχρι στιγμής μια ΜΚΟ εν ονόματι Golos και κάτι γυμνόστηθες ακτιβίστριες που θέλουν να κάνουν εντύπωση, ενώ τα ΜΜΕ της Δύσης ψάχνουν για προσφάσεις για να αμφισβητήσουν το αποτέλεσμα, παρά το γεγονός ότι υπήρχαν κάμερες καταγραφής ολόκληρης της διαδικασίας σε ΟΛΑ τα εκλογικά τμήματα της χώρας. Δεύτερος πάντως, για την ιστορία, είναι ο κομμουνιστής Γκενάντι Ζιουγκάνοφ, με ποσοστό που ξεπερνά το 17%.

http://www.elkosmos.gr/international-news/international-news/europe/10608-2012-03-04-21-20-35.html

No comments :

Post a Comment