18/02/2012

ΝΕΟ ΜΑΣ-ΟΝΝΙΚΟ MARKETING

ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΝΕΟΜΑΣΩΝΑΚΙΑ ΝΕΟΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ: Με μοντέρνες πλέον ιστοσελίδες προσπαθούν οι μασ-οννικές στοές να αλλάξουν την συνείδηση του κόσμου προβάλλοντας επιφανείς Έλληνες ως μασ-όννους.. * Αυτή είναι η νέα ιστοσελίδα της Στοάς Πλάτων της Καβάλας. ** http://www.platonlodge.gr/

Venerable Master of Platon Lodge: Frederikos Tsoumakis. Η εταιρεία το Κου Φρειδερίκου http://www.frederikos.com/etairia.html σας θυμίζει κάτι το σήμα της εταιρείας; Αντιπρόεδρος γαρ του Ροταριανού ομίλου της Καμπάλας εε της Καβάλας θέλαμε να πούμε. http://www.westkavala-rotary.org/members.html Εδώ όλα τα μέλη και Προ- πρόεδρος ένας Ελληνάρας ονόματι Ασσυριάν Αμπραάμ. Η στοά τελεί υπο τας αιγίδας της Μεγάλης στοάς των ''Ελλήνων'' και ξέχασαμε να σας πούμε οτι κύρρητει την ΑΓΑΠΗ !!!! Καλά ακούσατε !!! http://www.platonlodge.gr/en/arthra/

Κάλεσμα εκδήλωσης: 17 Ιανουαρίου ημέρα εργασιών και σύμφωνα με το πρόγραμμά μας, ημέρα εορτής, ημέρα χαράς και αγάπης, διότι εθιμικά από παλιά, εορτάζουμε την κοπή της Βασιλόπιτας που είναι η χειμωνιάτικη ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί με τις οικογένειές μας, συγγενείς φίλους και γνωστούς στους οποίους ο Τεκτονισμός, όσο τον γνωρίζουν μαζί μας, δεν τους προκαλεί φόβο και δεν τους φέρνει απέναντί μας, αφού διαπιστώνουν με την παρουσία τους, την αγαθότητα της ιδεολογίας μας και τα ηθικά Χριστιανικά πιστεύω μας.!!!!

Συνεχίζουμε με τον φιλανθρωπικό ροταριανό όμιλο Σερρών www.facebook.com/pages/Rotary-Club-of-Serres-Greece-Ροταριανός-Όμιλος-Σερρών/113085825371967 Ναι! σελίδα στο facebook για να ανταλλάσσουν τραγουδάκια, ανεκδοτάκια και να προβάλλουν το μέγιστο κοινωνικό τους έργο. Πρόεδρος κάποιος ονόματι Χριστίδης http://www.serrelib.gr/serraioi.php?id=142 ανάμεσα σε άλλες δραστηριότητες είναι και Περιφερειακός Έφορος Προσκόπων Σερρών και Α' Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος «Σώμα Ελλήνων Προσκόπων».( Προσέχετε που στέλνετε τα παιδιά σας !!! Για τα Προσκόπάκια και τα Λυκοπουλάκια θα μιλήσουμε άλλη φορά.)

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ "ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΚΕΣ" ΣΤΟΕΣ ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ..

ΕΜΠΡΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΑΞΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ!!!

Υ.Γ:1 * Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΡΠΟΝΤΑΙ..
Υ.Γ:2 ** Σιγά σιγά θα κάνουν και telemarketing ή door to door όπως οι Ιεχωβάδες.

http://afipnisoy.blogspot.com/2012/02/marketing.html

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ "ΑΘΗΝΑ ΔΙΟΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.

3 comments :

  1. Έτσι ακριβώς είναι. Το ίδιο ισχύει και στην Πυθαγόρας. Το διαπίστωσα όταν έψαχνα στοιχεία για τον Νικολακη Εφεντη και την σχέση του με τον παππού Μινέϊκο. Το κανάλι του Δασκαλαντωνακη είχε αναρτήσει σχετικό βίντεο, αλλά δυστυχώς το έκλεισαν λόγω παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων !!

    ReplyDelete
  2. Έχετε μεγάλο πρόβλημα τελικά , τα βάζετε με λάθος ανθρώπους , και δεν θα σας αρέσει καθόλου μα καθόλου η κατάληξη...

    ReplyDelete
  3. ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΧΤΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ (ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΕΚΤΟΝΩΝ) ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΑΣΕΤΕ.

    ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΟΛΗ ΣΑΣ (ΠΟΔΙΕΣ, ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ, ΓΟΒΕΣ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ) ΤΗΡΡΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΟ ΑΝΕΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΚΙ ΕΓΝΩΣΜΕΝΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΤΟΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.

    Υ.Γ: ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΗ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΛΑΙΟ ΣΤΙΧΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΡΥΘΜΟ ΚΑΙ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ.

    "Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΣΩΝΟΥ
    ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΜΠΟΥΤΣΑ ΟΝΝΟΥ"

    ReplyDelete