19/12/2011

Πέθανε ο ηγέτης της Β.Κορέας -Κλάααμα η κυρία...

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ Η ΜΙΚΡΟΝΟΗ "ΔΥΤΙΚΗ" "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑ" Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΝΤΑΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ. ΜΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ. ΟΙ ΣΙΝΕΣ ΦΥΣΙΚΑ, ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΤΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΣ...

Υ.Γ: ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ Ο ...ΛΥΓΜΟΣ ΤΗΣ ΘΗΛΥΚΗΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΗΣ ΣΑΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΥ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΩΝ ΣΙΝΩΝ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΟΣ... ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΚΚΕ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΗ ΛΥΠΗ ΤΟΥ ;

Απεβίωσε σε ηλικία 69 ετών ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ-Ιλ, ενώ βρισκόταν σε τρένο επισκεπτόμενος μια περιοχή έξω από την πρωτεύουσα από φυσική και διανοητική(;;;) υπερκόπωση, σύμφωνα με πληροφορίες από τα ξένα δίκτυα. O Κιμ Γιονγκ-Ιλ είχε αναλάβει την ηγεσία της χώρας από το 1994, οπότε και πέθανε ο πατέρας του. Διαδοχός του θεωρείται ο νεότερος γιός του, Κιμ Γιονγκ-Ουν.

Σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA, η κηδεία του Κιμ Γιονγκ-Ιλ θα γίνει στην Πιονγκιάνγκ στις 28 Δεκεμβρίου. Μετά την ανακοίνωση του θανάτου του Κιμ Γιονγκ-Ιλ ο στρατός της Νότιας Κορέας τέθηκε σε συναγερμό, ενώ συγκαλείται εκτάκτως το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας της χώρας, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Yonhap. Στο βίντεο η τηλεοπτική παρουσιάστρια ανακοινώνει την είδηση ντυμένη στα μαύρα και κλαίγοντας.

 

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΕΔΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΡΔΕΣ ΘΡΗΝΟΥΝΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΩΝ: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tzQ8hY1iNAk#!

No comments :

Post a Comment