14/12/2011

Θράσος ξένου τραπεζίτη στην Βουλή: Αποκάλεσε "Μακεδονία" τα Σκόπια!

Aπύθμενο το θράσος των διεθνών τραπεζιτών, αφού ακόμα και μέσα στην ελληνική Βουλή φτάνουν να αποκαλούν τα Σκόπια «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», όπως έπραξε σήμερα ο σύμβουλος της Παγκόσμιας (παρακλάδι του ΔΝΤ) Τράπεζας Γκάρυ Ριντ, προκαλώντας την ένοτνη αντίδραση του βουλευτή της Ν.Δ. Γρηγόρη Αποστολάκου. Σε ομιλία του στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, με θέμα «Θεσμικές μεταρρυθμίσεις για να οδηγηθεί η Ελλάδα έξω από τη κρίση» ο Γκ. Ριντ – τυχαία άραγε (;) – αποκάλεσε επανειλημμένα «Μακεδονία» τα Σκόπια, σε μια αποστροφή του λόγου του για την οικονομική κατάσταση στις χώρες των Βαλκανίων.

Το… ανιστόρητο λάθος του οικονομολόγου και Συμβούλου της Παγκόσμιας Τράπεζας, δεν πέρασε απαρατήρητο από τον βουλευτή της Ν.Δ. Γρηγόρη Αποστολάκο, ο οποίος παρενέβη λέγοντας… «Οφείλατε να γνωρίζετε πως η Ελλάδα δεν αναγνωρίζει με το όνομα αυτό την χώρα στην οποία αναφέρεστε» είπε χαρακτηριστικά, θυμίζοντας πως εξαιτίας αυτού του γεγονότος «πριν από 2 χρόνια απορρίφθηκε η είσοδος της στο ΝΑΤΟ με ομόφωνη απόφαση». Κατόπιν αυτού ο κ. Γκάρυ Ριντ αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη, τουλάχιστον τυπικά, γιατί από μέσα του είναι βέβαιο ότι θα γέλαγε με τις εμμονές των ... ιθαγενών!

Τμήμα ειδήσεων defencenet

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΤΕΤΟΙΑ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΟΥΝ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΔΥΣΜΟΙΡΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΚΤΗΝΗ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΗΜΟΝΟΥΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΜΟΝΟΝ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΕΙΡΟΔΙΚΗΣΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΑΝΘΥΠΟΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ; ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ, ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΗΣ. ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ; ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ; ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ...

No comments :

Post a Comment