14/12/2011

Προσαγωγή πράκτορα της ΕΥΠ στην Ασφάλεια σε «έλεγχο ρουτίνας»…

Αντί να σοβαρευτούν οι αρμόδιοι και να ασχοληθούν με το πως θα φροντίσουν να κλείσουν τις πληγές που έχουν ανοίξει στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ) ακολουθούν πρακτικές που όχι μόνο δεν αποκλιμακώνουν την κατάσταση, αλλά την πολώνουν ακόμη περισσότερο, σε μια κατάσταση η οποία θα έχει προφανείς συνέπειες. Το πλέον σκανδαλιστικό στην όλη υπόθεση, είναι ότι άπαντες κωφεύουν συνεχίζοντας στον ολισθηρό δρόμο, χωρίς να συγκινείται κανείς από το πολιτικό σύστημα της χώρας.

Τι συνέβη όμως; Σε «έλεγχο ρουτίνας» στην Αττική οδό, «έτυχε» να περνάει από την περιοχή ένας εκ των κατηγορουμένων για «κατασκοπεία» (τονίζουμε το ότι κυκλοφορεί ελεύθερος) τον οποίο «έτυχε» και τον σταμάτησαν, οδηγώντας τον στην Ασφάλεια για… εξακρίβωση στοιχείων (δεν συνελήφθη) ! Όπως έγινε γνωστό από διαρροές σε μπλογκ στο διαδίκτυο, η συμπεριφορά των αστυνομικών οργάνων θα μπορούσε να περιγραφεί μόνο ως άψογη απέναντι στο συγκεκριμένο πρόσωπο, τον οποίο μάλιστα προσφωνούσαν πολλές φορές και με το μικρό του όνομα! Ο λόγος είναι απλός: Είχαν περάσει «από τα χέρια του», καθώς ήταν ο εκπαιδευτής τους σε ορισμένα από τα πλέον διαβαθμισμένα μαθήματα που έλαβαν στο πλαίσιο της εκπαίδευσής τους!

Φυσικά, ο φορητός υπολογιστής που είχε μαζί του «εξαφανίστηκε» για μερικές ώρες πριν του επιστραφεί (…) και στην κατοχή του βρέθηκε κασέτα με τις ομιλίες στη γενική συνέλευση συνδικαλιστικού οργάνου των εργαζομένων στην ΕΥΠ, την οποία και προσέφερε ο ίδιος στις αρχές! Μετά το χθεσινό μας δημοσίευμα, οι πληροφορίες άρχισαν και έρχονται «σαν βροχή», με αποτέλεσμα να εμμένουμε όσο ποτέ περισσότερο στα χθεσινά μας συμπεράσματα, κυρίως όμως στην υπογράμμιση της ανάγκης να παρέμβει η κυβέρνηση και να ξεκαθαριστεί η υπόθεση το συντομότερο δυνατό, πριν οι συνέπειες καταστούν ανεξέλεγκτες.

http://www.defence-point.gr/news/?p=30617

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΑΤΗ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ  (ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ) ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ; ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΘΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...

No comments :

Post a Comment