23/12/2011

ΡΕ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΜΑΘΕΙ;;;

ΔΥΟ ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟΙ (ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΞΩ) ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ...

Μετά την απρόκλητη επίθεση στην συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής 15 λεπτά πριν τις 7 που ήταν η ώρα του καλέσματος και την διάλυση της από την Αστυνομία, έχουμε τώρα και αποkλεισμό των γραφείων της από δυό διμοιρίες ΜΑΤ. Οι Χρυσαυγίτες κινήθηκαν συγκροτημένα λίγο μετά την επίθεση προς τα γραφεία τους στο Σταθμό Λαρίσης αλλά κατά την διάρκεια της κίνησης είχαμε τουλάχιστον 4 προσαγωγές, ενώ διενεργήθησαν και έλεγχοι στοιχείων από συγκεντρωμένους ή προσερχόμενους στα γραφεία (!!!). Οπωσδήποτε αυτά είναι δείγματα πανικού από το καθεστώς που περιμένει... αλλά δείχνει να μην ξέρει από που θα του πρωτοέρθει... Θα τους έρθει πάντως και σίγουρα και γρήγορα!
www.stoxos.gr
Λίγο πριν τις 7, τα ΜΑΤ επιτέθησαν με χημικά στους οπαδούς της Χρυσής Αυγής που ήταν παραταγμένοι στην πλατεία Συντάγματος. Τα μέλη της Χρυσής Αυγής καθώς κατευθύνθηκαν προς τα γραφεία του κόμματος στην οδό Δηλιγιάννη 50,η αστυνομία προέβη σε 4 προσαγωγές ατόμων... Το ΒΗΜΑ radio μετέδωσε πριν λίγα λεπτά επί λέξη: “Το αυγό του φιδιού έχει συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος και καλείται κάποιος να το σπάσει…”! Όπως κατήγγειλαν από την Χρυσή Αυγή...Το έργο της διάλυσης της συγκέντρωσης ανέλαβαν οι μπράβοι του Μνημονίου για λογαριασμό τους…Η επίθεση ήταν εντελώς απρόκλητη και φανερώνει τον πανικό της ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ενώ το Νομικό τμήμα του Κινήματός μας θα καταθέσει μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου. Δείτε το video από το zougla.gr

Σύνταγμα – Φωτογραφίες: ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ Αν κάποια θρασύδειλα και σάπια ανθρωπάκια πιστεύουν……οτι με χημικά, δακρυγόνα και προσαγωγές μπορούν να ανακόψουν το εθνικιστικό κίνημα κάνουν μεγάλο λάθος. Ο καιρός που έρχεται ειναι δικός μας. Οι ημέρες τους τελειώνουν. Εμείς πιστοί στo Ένθος, την Φυλή και την Ιδεολογία μας. Αυτοί πιστοί στις προδοσίες και την καταστροφή της Πατρίδας.

No comments :

Post a Comment