11/11/2011

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Επιτέλους! Όλα τα “καλά” παιδιά του Μνημονίου και της ξενοκρατίας μαζί!

Οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις δικαίωσαν απόλυτα τις πολιτικές εκτιμήσεις του Κινήματός μας. Εκτιμήσεις βασισμένες στην Ιδεολογική ανάλυση των πολιτικών πραγμάτων της χώρας. Ήταν βέβαιο ότι όταν θα “στριμωχνόντουσαν” τα δεδομένα και η Ν. Δ. του Σαμαρά θα έλεγε, όπως από την πρώτη στιγμή είπε ο ΣΥΝΕΠΗΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΣ Καρατζαφέρης, και αυτή ΝΑΙ στο Μνημόνιο. Τέλειωσαν οι ρητορίες και οι “τσάμπα” "υπερπατριωτικές κορώνες”. Συμφώνησαν σε «συγκυβέρνηση» με σκοπό το ΝΑΙ στην δανειακή σύμβαση, γεγονός το οποίο αναμφισβήτητα σημαίνει και ΝΑΙ στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ! Όλα τα άλλα είναι λόγια του αέρα και φτηνές δικολαβίστικες δικαιολογίες.
Στην αντιπέρα όχθη όλων αυτών ΚΑΘΑΡΑ και ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που ευρίσκεται κυριολεκτικά ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΗ από τα ΜΜΕ και τις δυνάμεις γενικά του καθεστώτος της ξενοκρατίας. Η συγκυβέρνηση αυτή όπως ανακοινώθηκε θα είναι κυβέρνηση ολίγων εβδομάδων ή το πολύ-πολύ 2 έως 3 μηνών και μετά ακολουθούν εκλογές. Στις εκλογές αυτές θα λάβουμε μέρος κυριολεκτικά ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ! Εναντίον των κομμάτων του κατεστημένου, εναντίον του παγκόσμιου καπιταλισμού του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ της Εθνικής υποταγής. Κανείς δεν πρόκειται να μας προβάλλει, κανείς δεν πρόκειται να μας δώσει βήμα. Ξεχάστε εφημερίδες, κανάλια, εταιρείες δημοσκοπήσεων, χρηματοδότες. Όλοι θα είναι ΕΝΑΝΤΙΟΝ μας και ΕΜΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!

Αντέχετε να δώσετε μία τέτοια μάχη; Οι δρόμοι και οι πλατείες σας περιμένουν. Με τον Λαό, για τον Λαό και πάνω απ’ όλα για το ΕΘΝΟΣ. ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ! «ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ» Μαζί μας! 

No comments :

Post a Comment