24/11/2011

Διδαχή του Κορανίου στα Γερμανικά σχολεία

Οι μικρομεσαίες, οικονομικά, ευρωπαϊκές χώρες συνεχίζουν να πέφτουν η μία μετά την άλλη και το ζήτημα, με το οποίο ασχολούνται, σχεδόν αποκλειστικά, όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, είναι το οικονομικό. Όλα αυτά συμβαίνουν, καθώς η εισβολή των εκατομμυρίων μουσουλμάνων αλλοφύλων καλά κρατεί και βρίσκεται, μάλιστα, σε συνεχή άνοδο. Φυσικά αυτό το μείζον πρόβλημα, προσπαθούν οι απανταχού Ευρωπαίοι προύχοντες να το αποκρύψουν και να το περάσουν στα “ψιλά”, αφού αποτελεί ένα εργαλείο για τον απώτερο σκοπό τους.

Μία από τις χώρες που μαστίζονται περισσότερο από αυτήν την πανούκλα είναι η Γερμανία. Αυτή τη στιγμή στη Γερμανία βρίσκονται, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, περισσότερα από 4 εκατομμύρια μουσουλμάνων. Φυσικά η συντριπτική πλειοψηφία τους, έχει περάσει παράνομα στη χώρα και ζει, παρασιτικά, εις βάρος του γερμανικού λαού. Επίσης, σε ένα μεγάλο αριθμό από αυτούς τους παράνομους, έχουν χορηγηθεί άδειες παραμονής, καθώς και η γερμανική υπηκοότητα χωρίς να πληρούν τις προϋποθέσεις. Αντί το γερμανικό κράτος να προσπαθήσει να προστατέψει το μέλλον του, δηλαδή τη νεολαία του, φροντίζει για το ακριβώς αντίθετο. Προσπαθούν να φέρουν “κοντά” τους δύο πολιτισμούς, μέσω της Παιδείας, με τη διδαχή του Κορανίου και γενικότερα της Μουσουλμανικής θρησκείας από πιστούς της, στα γερμανικά σχολεία.

Ο Υπουργός Παιδείας, της Γερμανίας, έκανε δηλώσεις στα Μ.Μ.Ε. πως προχώρησε σε αυτήν την απόφαση “για να έρθουν σε επαφή οι μαθητές με έναν διαφορετικό πολιτισμό και να καταλάβουν πως τους ενώνουν περισσότερα από όσα τους χωρίζουν”. Συμπληρώνοντας πρόσθεσε πως “δεν υπάρχει ούτε ένα σημείο στα Ιερά βιβλία των μουσουλμάνων που να παρακινεί τους πιστούς τους να κάνουν χρήση βίας για διάδοση της θρησκείας τους”. Μάλλον ο κ.Seiser έχει διαβάσει άλλα βιβλία, από αυτά που, πραγματικά, πιστεύουν οι μουσουλμάνοι και έχει αυτές τις απόψεις.

Στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, όμως, αυτή η απόφαση κατηγορήθηκε και δέχθηκε σφοδρή επίθεση ακόμη και από τους πιο “προοδευτικούς”. Φυσικά αυτό δεν το έκαναν γιατί ένιωσαν να απειλείται η πνευματική και φυλετική υπόσταση της χώρας τους ή του πληθυσμού της Ευρώπης, αλλά γιατί οι Μουσουλμάνοι Καθηγητές δίδασκαν στα παιδιά, κάποια πράγματα που εμπίπτουν στα πλαίσια της μη “πολιτικής ορθότητας”. Διάφορα συνδικάτα ομοφυλοφίλων και Εβραίων εξέφρασαν τα παράπονά τους στην κυβέρνηση, γιατί τα παιδιά διδάσκονται πως ο Διεθνής Σιωνισμός σκοπεύει να κατακτήσει τον κόσμο με ύπουλες μεθόδους, καθώς και ότι η ομοφυλοφιλία είναι αρρώστια και πρέπει να αντιμετωπίζεται με αυστηρές μεθόδους μέχρι και θάνατο. Το πρόβλημα τους δηλαδή είναι πως τα παιδιά γαλουχούνται για να μισούν τους “λάθος” εχθρούς.

Αυτό το πρόβλημα δεν πρέπει να το βλέπουμε, ως ένα μακρινό ζήτημα που δε μας αφορά. Παράνομοι μετανάστες συρρέουν κατά εκατοντάδες, καθημερινά, από τα ορθάνοιχτα σύνορά μας. Η Πολιτεία πασχίζει να τους προσφέρει όσες περισσότερες ανέσεις μπορεί, την ίδια στιγμή που οι συνοριοφύλακες έχουν καταντήσει να κάνουν τις νοσοκόμες όλων αυτών των τριτοκοσμικών “επισκεπτών”. Η διδαχή των Ιερών Βιβλίων των Μουσουλμάνων και στη χώρα μας είναι απλά ζήτημα χρόνου, κάνοντας πιο φιλικό το κλίμα σε όλα αυτά τα εκατομμύρια λαθρομεταναστών που σε μία οποιαδήποτε σύρραξη θα δράσουν σα μία φάλαγγα που θα μας επιτεθεί εκ των έσω.

http://resistance-hellas.blogspot.com/2011/11/blog-post_22.html

No comments :

Post a Comment