15/11/2011

Ανακοίνωση της Ε.Γ της Ε.Ε.Ε, με αφορμή τη μαύρη επέτειο της ανακηρύξεως του ψευδοκράτους.

28 χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την μέρα που ο Ραούφ Ντενκτάς καταργώντας τις συμφωνίες 77-79 ανακήρυξε στο βόρειο, κατεχόμενο μέρος του νησιού την λεγόμενη «ΤΔΒΚ». Ένα κράτος που ουδείς πλην της Τουρκίας αναγνωρίζει. Το αποτέλεσμα ενός δράματος, παγιώνεται εκείνη την περίοδο. 2000 νεκροί, 1600 αγνοούμενοι και 200000 πρόσφυγες, κοιτούν με απόγνωση μα κανείς δεν απαντά ως όφειλε στους δολοφόνους Ελλήνων!

Στο σημείο αυτό οφείλουμε να τονίσουμε ότι το ψευδοκράτος αναγνωρίζεται καθημερινά είτε από τους πολιτικούς είτε από πολίτες. Οι μεν πολιτικοί το αναγνωρίζουν από την στιγμή που συνομιλούν με τον εκάστοτε παρανόμως εκλεγμένο ψευδοπροθυπουργό εφόσον συνομιλώντας μαζί του πρωτίστως υποβαθμίζουν το πρόβλημα της Κύπρου από πρόβλημα παράνομης εισβολής και συνεχιζόμενης κατοχής σε δικοινοτικό και κατά δεύτερο αναγνωρίζουν στον εκάστοτε αττιλάρχη το πολιτικό του αξίωμα.

Για την ΕΕΕ και για όσο διάστημα Ελληνικό έδαφος παραμένει υπό βαρβαρική κατοχή, η λύση ήταν, είναι και θα είναι μία...

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ! ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΓΡΑΦΗ ΠΡΙΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ! ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ, ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ !
- 28 χρόνια από την ανακήρυξη του ψευδοκράτους…
- 28 χρόνια χωρίς αντίδραση...
- 28 ατιμωτικά χρόνια που έχουν χαράξει και ματώσει Ελληνικό χώμα…

ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ……..ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ! Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΧΩΜΑ ΙΕΡΟ, ΣΕ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΠΟΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

ΚΥΠΡΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

http://triepsilites.wordpress.com/2011/11/14/

No comments :

Post a Comment