03/11/2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.Γ. ΤΗΣ Ε.Ε.Ε.

Συμμαχητές, συμμαχήτριες, εδώ και λίγες ημέρες έχει κορυφωθεί η προβοκατόρικη επίθεση του καθεστώτος, προς τον Ελληνικό λαό… Με άθλιες μεθοδεύσεις, που θυμίζουν λατινοαμερικάνικου τύπου δικτατορίες, προσπαθούν να καταλαγιάσουν την οργή και να εγκαθιδρύσουν μια νέα μορφής “μεταπολίτευσης” η οποία και θα οδηγήσει την κοινωνία, το Λαό και το Έθνος σε ένα νέο μαρασμό και ευτελισμό του...

Κάτω από αυτές τις συνθήκες, ο αγώνας μας οφείλει να μεταλλαχθεί άμεσα, με στόχο την άμεση απαλλαγή από τους νεοταξίτες δικτάτορες και τους “ηρακλειδείς” τους... Τα λόγια πλέον δεν έχουν κανένα νόημα και πρέπει να αντικατασταθούν άμεσα από πράξεις βασισμένες στην Πίστη και την Τιμή του Έθνους των Ελλήνων…


Συμμαχητές και συμμαχήτριες,είναι μέγιστη η Τιμή που μας όφειλε, καθώς φαίνεται η Ιστορία, να είμαστε εμείς εκείνοι που θα αντιταχθούν στη νέα αυτή κατοχή της Πατρίδος… Πιστοί στα βήματα των γενναίων αυτού του τόπου, θα βαδίσουμε στη φωτιά και στον πόνο… Ετσι χτίστηκε το Έθνος μας, έτσι θα αναγεννηθεί ξανά!!!

Σας καλούμε όλους σε ΠΑΝΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ,ενάντια στους άθλιους γενίτσαρους και τα αφεντικά τους ! Οι ημέρες που έρχονται θα είναι ημέρες δόξης του Λαού μας κι εμείς οφείλουμε να παραταχθούμε στην πρώτη γραμμή !

Η ΕΛΛΑΣ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΝ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ, ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ! ΚΑΤΩ ΤΟ ΕΛΕΕΙΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ !!! ΖΗΤΩ ΤΟ ΗΡΩΙΚΟΝ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

Για την ΕΓ της Εθνικιστικής Ενώσεως Ελλάδος

Λακεδαίμων Αππελαίος

No comments :

Post a Comment