03/11/2011

ΧΑΝΙΑ: Συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών με μαχαίρια και καδρόνια στο κέντρο της πόλης

Συμπλοκή μεταξύ διαφόρων αλλοδαπών με μαχαίρια και καδρόνια σημειώθηκε  στις 14:30 στην πλατεία των Νέων Καταστημάτων στο κέντρο της πόλης των Χανίων. Στο σημείο μετέβησαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις, αλλά στη θέα τους οι αλλοδαποί τράπηκαν σε φυγή, με  αποτέλεσμα τη λήξη του επεισοδίου. Σημειώνεται ότι ανάλογα περιστατικά συμβαίνουν συχνά στην περιοχή γεγονός που έχει προκαλέσει την έντονη αγανάκτηση των καταστηματαρχών.

http://www.flashnews.gr/page.ashx?pid=3&aid=44255&cid=299
 
ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΛΙΨΟ ΤΟ "ΡΕΠΟΡΤΑΖ"  ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ...ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΗΤΑΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ. Η ΑΦΟΡΜΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ (ΣΟΥΝΙΤΕΣ-ΣΙΙΤΕΣ, ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΓΙ'ΑΥΤΑ) ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΑΓΡΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟΥ. ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ "ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ" ΤΟΥΣ... 
ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ. ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ "ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΑ" ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ.

No comments :

Post a Comment