23/11/2011

ΠΕΡΙ ΦΥΛΗΣ

Η n έα t άξ i ( Ν.Τ ) έχει σαφείς απόψεις περί φυλών:
α. ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΤΙΜΕΣ
β. Η ΕΠΙΜΕΙΞΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ
γ. ΟΙ ΦΥΛΕΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Παραλείπει, πεισμόνως, να μας δώσει διευκρινίσεις:
α. Σε ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ είναι ισότιμες; Στις αθλητικές επιδόσεις; Οχι βέβαια. Το γνωρίζουμε οτι οι μαύροι είναι καλύτεροι στο τρέξιμο ενώ οι λευκοί στο κολύμπι. Η ΝΤ προσπαθεί να μας πείσει οτι κάτω απο το δέρμα δεν υπάρχει καμμία απολύτως διαφορά μεταξύ των φυλών. Αφού δεν γνωρίζουμε τα πάντα για το ανθρώπινο σώμα, υποχρεούμαστε να την πιστέψουμε; Δεν νομίζω. Ας έχουμε μερικές επιφυλάξεις. Μας λέει (η ΝΤ) οτι το ανθρώπινο DNA διαβάστηκε και οτι απο τον πίθηκο διαφέρουμε κάπου στο 1% του DNA. Άρα μεταξύ μας διαφέρουμε πολύ λιγότερο, άρα είμαστε όλοι ίδιοι. Θα παρατηρήσω οτι ένας που πάσχει απο μεσογειακή αναιμία διαφέρει απο τον υγιή αδελφό του ίσως στο ένα δισεκατομμυριοστό του DNA. Κι' όμως αυτή η ελάχιστη διαφορά έχει τέτοια κολοσσιαία αποτελέσματα. Επομένως οι μικρές διαφορές στο DNA μπορεί να προκαλέσουν μεγάλες διαφορές στις ικανότητες των ανθρώπων. Εξ' άλλου τί σημαίνει η λέξη "διαβάσαμε το DNA"; Σημαίνει οτι ξέρουμε την σύνθεση των πρωτεϊνών που συνθέτει το σώμα μας. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΜΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ; Αυτό δεν το γνωρίζουμε πλήρως.

Όλη αυτή η συζήτηση ξεκινά απο το ακανθώδες (και αναπάντητο) ερώτημα: ΑΝ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ (ή ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ) ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΘΑ ΕΒΓΑΖΑΝ ΠΛΑΤΩΝΕΣ, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΔΕΣ, ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥΣ;
Η ΝΤ χωρίς δισταγμό δηλώνει "ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΒΓΑΖΑΝ ! ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ". Εδώ προκαλεί κατάπληξη το πώς οι φανατικοί εχθροί του μαρξισμού, αποδέχονται ένα θεμελιώδες μαρξιστικό δόγμα ! Αν τα πάντα είναι θέμα περιβάλλοντος γιατί μας πουλάτε μεταλλαγμένα καλαμπόκια με "βελτιωμένο" DNA; Πείτε μας να καλλιεργήσουμε τις παλαιές ποικιλίες σε σωστό περιβάλλον (σε κήπο με φυλλόχωμα κλπ)

Ας αφήσουμε τις ανοησίες της ΝΤ στην άκρη. Σαν υπηρέτης των Φυσικών Επιστημών δεν θα τολμούσα ποτέ να εκφραστώ με βεβαιότητα αν δεν έχει διερευνηθεί το θέμα πλήρως. Το ερώτημα δεν έχει απαντηθεί ακόμη και όλες οι απαντήσεις είναι πιθανές. Εως ότου ξεκαθαριστεί το θέμα (μετά απο αρκετές δεκαετίες ;) ο καθένας ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΠΤΕΥΕΤΑΙ ό,τι θέλει.

Ας θέσουμε ένα άλλο ακανθώδες ερώτημα: Μπορεί η φάτσα να μας αποκαλύψει τις δυνατότητες του εγκεφάλου ενός ανθρώπου; Η ΝΤ κατηγορηματικά απαντά "ΟΧΙ. Η φάτσα δεν έχει καμμία σχέση με τον εγκέφαλο ".
Ας αφήσουμε τις ανοησίες της ΝΤ και ας δούμε τα αμείλικτα επιστημονικά δεδομένα. ΟΥΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ επι του θέματος! Άρα ο καθένας μπορεί να ΥΠΟΘΕΤΕΙ ό,τι θέλει. Ας μήν ξεχνάμε οτι η ΥΠΟΘΕΣΗ είναι ένα απο τα σκαλοπάτια προς την επιστημονική γνώση. Ο καθένας μας γνωρίζει οτι βαριά ψυχικά νοσήματα γίνονται απο μακρυά αντιληπτά απο την φυσιογνωμία του ασθενούς. Τί γίνεται όμως με τους υγιείς; Στην κορυφή της σελίδας έχω μια φωτογραφία με ένα πολύ καλό δείγμα της ελληνικής χερσονήσου και ένα πολύ καλό δείγμα της ινδικής χερσονήσου. Ο πρώτος είναι ένας Έλληνας νέος που χρησίμευσε ως μοντέλο στον γλύπτη και ο δεύτερος είναι ένας Πακιστανός πολιτικός. Και οι δύο φαίνονται υγιείς και καλά θρεμμένοι. Διακρίνουμε τεράστιες διαφορές; Όχι. Θα έλεγα οτι ο Έλλην είναι λίγο ανώτερος σε εμφάνιση. Λοιπόν, ΥΠΟΘΕΤΩ οτι αυτό δείχνει μια ΕΛΑΦΡΑ υπεροχή του ελληνικού έθνους έναντι του πακιστανικού. Δεν μιλάμε για τεράστια υπεροχή. Άλλωστε είναι γνωστό οτι και το ελληνικό έθνος έκανε μεγάλα λάθη στην πορεία του. Αυτή η ΜΙΚΡΗ διαφορά (στο DNA) μεταξύ Ελλήνων και Πακιστανών ΥΠΟΘΕΤΩ οτι ευθύνεται για το αυξημένο ποσοστό εξαιρετικών εγκεφάλων στην Ελλάδα και για τα ανώτερα καλλιτεχνικά δημιουργήματα.

Ας πούμε όμως οτι η ΝΤ έχει δίκιο και ουδεμία σχέση έχει η φάτσα με τις εγκεφαλικές λειτουργίες. Πηγαίνετε να ζητήσετε πρόσληψη στην επιχείρηση ενός υπηρέτη της ΝΤ. ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ! Αφού κύριοι, μας λέτε, οτι η φάτσα δεν παίζει ρόλο. Να κάνετε ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ! Μιλήστε με τον υποψήφιο (για να δείτε αν λέει ανοησίες) αλλά ΜΗΝ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ! Έχω βάσιμες υποψίες οτι η ΝΤ ΚΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ για τις εγκεφαλικές δυνατότητες των φυλών αλλά μας το κρύβει επιμελώς !

β. Μας λέει η ΝΤ οτι η επιμειξία θα εξαφάνιζε τα φυλετικά μίση και πολέμους αφού όλοι θα ήμασταν ίδιοι (μια φυλετικά ομοιογενής σούπα). Και ποιός μας βεβαίωσε οτι οι σημερινοί πόλεμοι γίνονται απο φυλετικά μίση; Οι Αμερικανοί μπήκαν στο Ιράκ λόγω φυλετικού μίσους ή για το πετρέλαιο; Ακόμη κι αν ο συλλογισμός έχει ίχνη αληθείας σκοντάφτει σε μια λεπτομέρεια: Αν πραγματικά οι φυλές είναι διαφορετικές σε δυνατότητες τότε, με την επιμειξία, θα κατασκευάσουμε μια νέα φυλή που θα είναι ο μέσος όρος των προηγουμένων. Θα είναι λίγο ανώτερη απο τους ουραγούς και λίγο ΚΑΤΩΤΕΡΗ απο τους πρωταθλητές. Δηλαδή αν υποθέσουμε οτι η Λευκή φυλή έχει το χάρισμα να βγάζει εξαίρετους μαθηματικούς, με την επιμειξία την ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΥΜΕ ! Αξίζει τον κόπο να κάνουμε τέτοιο κακό προς χάριν μιας νεφελώδους υπόσχεσης ειρήνης; Μια φυλή προβάτων να εξαφανισθεί , μας πιάνει μια ανησυχία και λέμε "κρίμα". Εδώ η ΝΤ μας λέει να εξαφανίσουμε την φυλή που γέννησε τόσα σπουδαία πνεύματα και εμείς θα μείνουμε απαθείς ;

γ. Οι επισκέπτες ζωολογικών κήπων με γορίλες μας διαβεβαιώνουν οτι οι αρσενικοί γορίλες αυνανίζονται όταν βλέπουν κάποια ωραία γυναίκα ! Αν βάλουμε άλογα και γαϊδούρια, στον ίδιο περιορισμένο χώρο, τα άλογα κλωτσούν τα γαϊδούρια. Δελφίνια έχει διαπιστωθεί οτι επιτίθενται και σκοτώνουν δελφίνια άλλου είδους. Ο σημερινός άνθρωπος (ο Homo Sapiens) εξόντωσε τον Άνθρωπο του Νεάντερνταλ. Βλέπουμε λοιπόν οτι μέσα στα θηλαστικά (τουλάχιστον) υπάρχει κάποιο είδος " φυλετικής πυξίδας" που λέει "Αυτός είναι ίδιος με σένα " ή "Αυτός δεν είναι ίδιος με σένα. Είναι διαφορετικός ". Προφανώς ο γορίλας θεωρεί οτι οι γυναίκες ανήκουν στο δικό του είδος. Δεν τις βλέπει σαν κάτι ξένο. Κατά σύμπτωση (!) κανείς στην φύση δεν έχει διάθεση για "πολυπολιτισμικά" πειράματα. Ούτε τα άλογα , ούτε τα δελφίνια , ούτε οι πρόγονοί μας.

Όταν βλέπω έναν Ισλανδό, παρόλο που δεν μοιάζει με Έλληνα, δεν αισθάνομαι καμμία δυσφορία. Δεν θα ανησυχούσα αν μου έλεγαν οτι όλοι οι γείτονές μου πρόκειται να είναι Ισλανδοί. Η φυλετική πυξίδα μου αντιλαμβάνεται τον Ισλανδό ώς "όμοιο". Αν και δεν είχα στο περιβάλλον μου σωσίες του αρχαίου Περικλή, όταν βλέπω τον ανδριάντα του λέω οτι η φυλή των Ιώνων είναι ό,τι ευγενέστερο έβγαλε το είδος Homo Sapiens ! Όταν όμως βλέπω Ινδό, Πακιστανό, Κινέζο, Άραβα, γύφτο ή Αφρικανό η φυλετική πυξίδα χτυπά συναγερμό. Δεν τους θεωρεί "όμοιους". Αυτοί είναι "κάτι άλλο". Το ίδιο μου συμβαίνει και με εθνότητες που βρίσκονται στις παρυφές της Λευκής Φυλής (μερικοί Αλβανοί, κάποιοι γύρω απο τον Καύκασο, Κούρδους). Δεν θα περιγράψω αναλυτικά τί νοιώθω, αλλά αν ήθελα να το διατυπώσω πολύ ευγενικά θα έλεγα "Δεν θα ήμουν ευτυχής αν τους είχα γείτονες !".

Παρ' όλο που η ΝΤ προσπαθεί να μας πείσει οτι οι φυλετικές αντιπάθειες είναι "νοσηρά" φαινόμενα , εμείς διαπιστώνουμε οτι είναι βαθιά ριζωμένα ένστικτα που πιθανόν να μας βοηθούσαν στην επιβίωση σε πανάρχαιες εποχές. Το να τα ονομάζουμε "νοσηρά" είναι σαν να κρύβουμε τα σκουπίδια κάτω απο το χαλί. Τα ένστικτα υπάρχουν είτε το παραδεχόμαστε είτε όχι. Η Φύση μας τα έδωσε όπως μας έδωσε αυτιά και μάτια. Όπως υπάρχουν (τα ένστικτα) σε εμάς υπάρχουν και στους άλλους. Όπως εμείς θα αισθανόματαν μια κρυφή ανακούφιση άν μαθαίναμε οτι οι "άλλες" φυλές χάθηκαν ξαφνικά απο τον πλανήτη, το ίδιο θα αισθανόταν και οι Κινέζοι αν χανόταν οι άλλες φυλές πλήν της μογγολικής. Το θέμα είναι πώς ελέγχουμε τα ένστικτα ώστε να μην μας οδηγήσουν σε πολέμους άνευ ουσιώδους αιτίας. Αν οι Πακιστανοί γεννούσαν λίγα παιδιά και ήταν όλοι χορτάτοι, ΠΛΥΜΕΝΟΙ, καλοντυμένοι, μορφωμένοι και ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ δεν θα μου ξυπνούσαν τόσο έντονα τον συναγερμό της φυλετικής πυξίδας. Οταν όμως πολλαπλασιάζονται με ρυθμούς τρωκτικών και μετά εισβάλλουν στην χώρα μου για να κορέσουν την πείνα τους τί με ωθούν να σκεφθώ; Οτι πρόκειται για ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ ! Οχι μόνο ενοχλητικοί αλλά και κατώτεροι. Ιδού το υπόβαθρο για να ξεκινήσουν φυλετικοί πόλεμοι και γενοκτονίες.

Η μια φυλή λοιπόν δεν πρέπει να ΕΝΟΧΛΕΙ την άλλη. Είμαστε ήδη επιρρεπείς στο να σφάξουμε άνευ αιτίας τον "διαφορετικό". Αν μας δώσει και αιτία το κακό σίγουρα θα γίνει. Εδώ είναι το κατάλληλο σημείο για να τεθεί ένα ακανθώδες ερώτημα που η ΝΤ προσποιείται οτι δεν το σκέφθηκε ποτέ: ΠΟΣΟ ΧΩΡΟ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΥΛΗ;

Οι Άραβες κατέκτησαν την Β. Αφρική και έσφαξαν τους αυτόχθονες (τους Βέρβερους). Λοιπόν; Περασμένα -ξεχασμένα; Η σφαγή συγχωρήθηκε; Δικαιούται αυτή η μεσοβέζικη φυλή (κάτι ενδιάμεσο μεταξύ Λευκών και Αφρικανών) τόσο μεγάλη έκταση;

Οι Τούρκοι εξέδωσαν πρόσφατα ένα βιβλίο με τίτλο "ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ". Περιγράφει το πώς οι μογγόλοι Τούρκοι ξεκίνησαν απο τις ακτές του Ειρηνικού και με διαδοχικές σφαγές φθάσαν στα παράλια της Μεσογείου (μια γή που φιλοξενεί τα οστά διαπρεπών ανδρών της Λευκής Φυλής). Δείτε σε ένα χάρτη την έκταση των τουρκόφωνων χωρών (Τουρκία, Αζερμπαϊτζάν, Τατζικιστάν, Τουρκμενιστάν, Ουζμπεκιστάν, Κιργιστάν, Καζακστάν). Δείτε πόσο ασήμαντη (εδαφικά) είναι η Ελλάδα μπροστά τους. Και όμως διεκδικούν εδάφη απο την Ελλάδα ! Για σταθείτε ρε παιδιά! Αν η Λευκή Φυλή συνεχίσει να είναι υποδουλωμένη στα ζόμπι και ευνουχισμένη , σε κανα δυό αιώνες θα έχετε φθάσει στον Ατλαντικό και στα Κανάρια Νησιά! Και ποιός σας είπε ρε μάγκες οτι η ανθρωπότητα χρειάζεται τόσους μογγολοειδείς και τόσους τουρκόφωνους; Δηλαδή εμείς με τόσα σπουδαία πνεύματα που βγάλαμε, είμαστε για πέταμα; Μια γωνίτσα στην Γή δεν δικαιούμαστε ;

Οι Λευκοί σφαγίασαν τους Ινδιάνους της Αμερικής (παρακλάδι της μογγολικής φυλής) και πήραν την γή τους. Καλώς έγινε; Δικαιούνται οι Λευκοί όλη την Αμερική; Κομμάτι της Αμερικής; Πού και τί έκταση; Οι Λευκοί πήραν την γή των Μαορί (Ν. Ζηλανδία) και των Αβορίγινων (Αυστραλία). Εντάξει; Ό,τι έγινε , έγινε; Όλη η Ωκεανία ανήκει στους Λευκούς; Οι αυτόχθονες δεν δικαιούνται τίποτα ;

Ολα αυτά πρέπει να καθήσουν κάποια στιγμή οι εκπρόσωποι των φυλών και να τα συμφωνήσουν. Να γίνει μια δίκαιη (κατα το δυνατόν) μοιρασιά και να ξέρει ο καθένας τί του ανήκει. Να ξέρει οτι δεν έχει νόημα να επιβουλεύεται εδάφη άλλων. Ακόμη και αν προς στιγμή τα κατακτήσει, οι άλλες φυλές θα πολεμήσουν εναντίον αυτού που παρεβίασε την συμφωνία. Βέβαια αυτό το σενάριο με τις συμφωνίες και τις πολιτισμένες μεθόδους είναι ωραίο αλλά δυστυχώς δεν το βρίσκω πολύ πιθανό. Στην Βιολογία υπάρχει το αξίωμα "Στην ίδια οικολογική φωλεά δύο δεν χωράνε". Με απλά λόγια, δεν γίνεται στο ίδιο δάσος να υπάρχουν δύο σαρκοφάγα είδη που να κυνηγούν ελάφια. Αργά ή γρήγορα το ένα σαρκοφάγο είδος θα εκτοπίσει το άλλο. Όπως ολόκληρη Γή δεν είχε τόπο να φιλοξενήσει λίγους Νεάντερνταλ (κάτι σαν JURASSIC PARK !) αλλά κατακτήθηκε ολόκληρη απο τους Homo Sapiens, έτσι χώρος για δύο φυλές δεν υπάρχει. Οι πόλεμοι θα συνεχιστούν μέχρι να μείνει μία και μόνη φυλή. Εκτός και αν ο άνθρωπος κάνει ένα αιφνίδιο "άλμα σοφίας".

Αυτό που βλέπουμε σήμερα είναι μια δαιμόνια έφοδος της μογγολικής φυλής. Η Αφρική τελεί ήδη υπο αφανή κινεζική κατοχή. Απο την άλλη μεριά μια περίεργη και πρωτοφανής νωθρότητα της Λευκής φυλής. Όλες οι φυλές εισβάλλουν στα εδάφη της Λευκής φυλής που συρρικνώνεται και πληθυσμιακά και εδαφικά. Φυσικά οι Λευκοί δεν έπαθαν κάποια ασθένεια του εγκεφάλου όλοι μαζί. Η αιτία είναι αυτοί που διοικούν την Λευκή φυλή. Εδώ κυκλοφορούν δύο σενάρια:
α. Οι ηγέτες είναι εξωτερικά μόνον λευκοί. Πνευματικά ανήκουν στον γνωστό περιούσιο λαό της Νοτιοδυτικής Ασίας.
β. Οι ηγέτες είναι εξωτερικά μόνον λευκοί. Βιολογικά ανήκουν σε εξωγήινο είδος φιλικό με τον περιούσιο λαό !
Πιστέψτε όποια θεωρία θέλετε . Αυτό που έχει επείγουσα προτεραιότητα είναι να απαντηθούν δύο ερωτήματα:
1) Πώς διαβρώθηκε η Λευκή φυλή και έχασε την παλιά δυναμικότητά της ;
2) Τί πρέπει να κάνουμε ώστε να διώξουμε τους δυνάστες ;

ΠΩΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ "ΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑ"

Οι πράκτορες της neas taksis μας έχουν κουράσει με την προπαγάνδα τους για "ποικιλότητα", "ετερότητα", "πολυπολιτισμικότητα" κλπ. Φυσικά δεκάρα δεν δίνουν για τον "άλλον", ιδίως εάν αυτός ο "άλλος" είναι άπλυτος πακιστανός. Ούτε τον θέλουν στην γειτονιά τους (για να έχουν ποικιλότητα !). Αυτοί όλοι όταν λένε ποικιλότητα εννοούν ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ να υπάρχουν χριστανικοί ναοί, τζαμιά, παγόδες, συναγωγές κλπ. Στην ΙΔΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ να υπάρχουν λευκοί, μαύροι, μελαψοί, κίτρινοι κλπ.Αυτό όμως οδηγεί σε δύο δυσάρεστα:
α) Ή θα γίνουν μικτοί γάμοι και θα καταλήξουμε σε μιά ομοιογενή φυλετική σούπα (δηλαδή ΚΑΤΑΡΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑ !!!)
β) Ή Θα δημουργηθούν κλειστά γκέτο αλληλομισούμενων ομάδων. Χτυπητό παράδειγμα μια γειτονιά κάπου στην Καλιφόρνια όπου ένας δρόμος χωρίζει δύο συνοικίες μαύρων και ισπανόφωνων που μισούνται θανάσιμα. Ενίοτε κάποιος θερμόαιμος εισβάλλει στην απέναντι γειτονά και πυροβολεί όποιον βρεθεί μπροστά του.
Η δεύτερη περίπτωση εξυπηρετεί τα μάλα την nea taksi διότι χρησιμοποιεί την μία φυλή εναντίον της άλλης.

Και εμείς θέλουμε την ποικιλότητα αλλά την φανταζόμαστε διαφορετικά. Το γενικό δόγμα μας είναι ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΡΟΦΗΣ, ΝΕΡΟΥ, ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΟΝΟΝ ΙΔΙΟΥΣ ΜΕ ΕΣΕΝΑ. Δηλαδή στον ίδιο Δήμο δεν πρέπει να υπάρχει ποικιλότητα κατοίκων. Οι "διαφορετικοί" να είναι αρκετά μακρυά σου ώστε να μην τους συναντάς εύκολα. Θέλουμε την "ποικιλότητα" αλλά με αυστηρό ΧΩΡΙΚΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ. Δηλαδή κάθε φυλή, υποφυλή, θρησκεία, αίρεση, να κατοικεί σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ χώρο και πουθενά αλλού.

Παράδειγμα 1: Ανακοινώθηκε πρόσφατα οτι υπάρχουν καμμιά εικοσαριά άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που το αίμα τους είναι μπλέ (έχουν χαλκό αντί σιδήρου στην αιμοσφαιρίνη). Αυτό τους δίνει μεγαλύτερη αντοχή σε κάποιες ασθένειες. Εμείς λοιπόν (εάν ήταν στο χέρι μας) θα μαζεύαμε σε μια περιοχή της Ευρώπης όλους τους Λευκούς με μπλέ αίμα ώστε να διασταυρωθούν μεταξύ τους και να βγάλουν παιδιά με μπλέ αίμα και να δημιουργήσουν μια νέα υποφυλή. Πιθανόν η νέα υποφυλή να έχει κάποια χαρακτηριστικά που θα την κάνουν πρωταγωνίστρια μετά απο χρόνια. Σε μια περιοχή της Αφρικής θα κάναμε το ίδιο με τους μαύρους που έχουν μπλέ αίμα.

Παράδειγμα 2: Όλα τα άτομα (της Λευκής φυλής) με εξαιρετικές επιδόσεις στα Μαθηματικά θα τα συγκεντρώναμε σε μια περιοχή ώστε να διασταυρωθούν μεταξύ τους και να βγάλουν παιδιά με ακόμα πιο μεγάλες ικανότητες στα Μαθηματικά. Θα δημιουργούσαμε έτσι μια νέα υποφυλή με εντυπωσιακές ικανότητες σε αυτόν τον τομέα (πιθανόν να υστερούσε σε κάποιον άλλο τομέα). Στην Ασία θα δίναμε μια περιοχή όπου θα μαζευόταν όλα τα άτομα της κίτρινης φυλής με εξαιρετικές επιδόσεις στα Μαθηματικά. Τα άτομα που έχουν εξαιρετικές ικανότητες στα καλλιτεχνικά, στην Φυσική, στην Χημεία, στην Ιατρική στις παραψυχικές ικανότητες (εάν αποδειχθεί οριστικά οτι υπάρχουν τέτοιες) θα θέλαμε να έχουν τη δική τους περιοχή ώστε να διασταυρώνονται μεταξύ τους και να ενισχύουν τα επιθυμητά χαρακτηριστικά τους.

Με τον ίδιο τρόπο δημιουργεί η Φύση νέα είδη. Δηλαδή ακολουθούμε τον δρόμο που μας δείχνει η Φύση. Βέβαια η Φύση ενίοτε διασταυρώνει δύο προϋπάρχουσες διαφορετικές ποικιλίες και παράγει αξιοπρόσεκτα αποτελέσματα. Δεν απορρίπτουμε και αυτόν τον τρόπο. Απλώς δεν υπάρχει λόγος να διασταυρώνουμε ΜΑΖΙΚΑ δύο φυλές χωρίς λόγο. Δηλαδή, ναί, να διασταυρώσουμε Ινδιάνους με Νέγρους αλλά όταν έχουμε ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ οτι τα παιδιά που θα γεννηθούν θα ξεπερνούν ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ σε κάποιο επιθυμητό χαρακτηριστικό. Δεν θα κάνουμε αναμίξεις φυλών έτσι για πλάκα. Ούτε θα κάνουμε γεωγραφική απομόνωση ατόμων με ανεπιθύμητα χαρακτηριστικά. Δεν θα μαζέψουμε δηλαδή σε μία περιοχή όλους όσους έχουν ευαισθησία στην γρίππη. Επιθυμούμε να δημιουργήσουμε μία υποφυλή με ευαισθησία στην γρίππη; Όχι βέβαια ! Ούτε είναι επιθυμητό να δημιουργούμε χιλιάδες υποφυλές "για ψύλλου πήδημα". Πρέπει να αναμένουμε σοβαρές ωφέλειες απο την δημιουργία μιας υποφυλής. Αλλιώς θα καταντήσουμε κάθε χωριό να έχει διαφορετικούς κατοίκους απο το διπλανό. Μοιραία στα πανεπιστήμια θα πρέπει να συνυπάρξουν άτομα διαφορετικά μεταξύ τους. Αυτό προκαλεί κάποια δυσφορία σε πολλούς. Κάποιο αρχαίο ένστικτό μας απαιτεί γύρω μας να υπάρχουν άνθρωποι που δεν θα διαφέρουν πολύ απο εμάς.

Κάποιοι ισχυρίζονται οτι τέτοιο ένστικτο δεν έχουν. Μπορούν κάλλιστα να συνυπάρξουν με γείτονες μαύρους, κίτρινους, μελαψούς κλπ. Λοιπόν αυτούς πρέπει να τους δώσουμε κάποιες περιοχές ώστε να συγκατοικήσουν με άλλες φυλές (υπο άψογο καθεστώς ίσων ευκαιριών-οχι σαν τις ΗΠΑ). Να δούμε επιτέλους τί θα προκύψει απο αυτό το πείραμα. Θα αλληλοσφαχτούν στο τέλος ή θα δημιουγήσουν έναν επίγειο παράδεισο ειρήνης και φιλίας;

Επικοινωνία : pitago99@gmail.com
Αρχική σελίδα : http://lofos.info/pythas/fyletika.html

No comments :

Post a Comment