04/10/2011

Νομοσχέδιο για την ποινικοποίηση της όποιας Εθνικής αντίδρασης ενάντια στα σχέδια της παγκοσμιοποίησης

Όπως διαβάζουμε στην “Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία” η κυβέρνηση προτίθεται να λάβει δράση για την προστασία των “νόμιμων ή μη ”μεταναστών, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά τους σκοπούς της, αφού κανείς και τίποτα δεν προστατεύει πλέον τους Έλληνες από αυτή την ανάλγητη κυβέρνηση, τους υποτακτικούς της και τους εκλεκτούς της. Ο νόμος, όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα, ενεργοποιεί την συλλογική ευθύνη ακόμα και για την εξύβριση και χρησιμοποιεί τον χαρακτηρισμό “εγκληματική οργάνωση” για ομάδες που έστω ένα μέλος τους επιτεθεί, έστω μία φορά, φραστικά στους λαθρομετανάστες ή άλλες “ευπαθείς ομάδες”.

Στα πλαίσια του νόμου που αναφέρει η εφημερίδα ποινικοποιείται και ο λόγος αν αυτός συνοδεύεται από “παρότρυνση προς το ακροατήριο για ανάληψη δράσης κατά συγκεκριμένων προσώπων”, αφήνοντας ασαφές τι εννοεί δράση. Δεν θα πρέπει να εκπλαγούμε αν αυτό το νομοσχέδιο εν τέλει χρησιμοποιηθεί για την ποινικοποίηση της όποιας αντίδρασης ενάντια στα σχέδια της παγκοσμιοποίησης, αφού εντέχνως περιέχει όλες τις “ευπαθείς ομάδες”. Μήπως όταν θα “σφίξουν” τα πράγματα θεωρηθούν και οι πολιτικοί “ευπαθή ομάδα”; Μήπως στα δύσκολα μερικοί θα θυμηθούν ότι είναι και αυτοί “μετανάστες” για να μην τους βρίζουν όλοι;

Προς την αντίθετη κατεύθυνση φυσικά καμμία κίνηση εκ της κυβερνήσεως. Ή μάλλον καλύτερα άφθονη δράση, αφού απέναντι στην λαθροεγκληματικότητα και γενικώς στην εγκληματικότητα από τις “ευπαθείς ομάδες” προς τους Έλληνες υπάρχει όχι μόνο ανοχή, αλλά και δράση με νομοσχέδια για την αποσυμφόρηση των φυλακών, πταισματοποίηση της πορνείας και σιωπή ακόμα και όταν ηχούν τα καλάσνικοφ από τους καταυλισμούς. Όλα αυτά δεν έχουν παντελώς καμμία σημασία εμπρός στον τρόμο που έχουν σκορπίσει στην κυβέρνηση οι πραγματικές δημοσκοπήσεις, που δεν δείχνουν στον κόσμο. Το ζήτημα, για αυτούς, δεν είναι η προστασία των Ελλήνων, αλλά η προστασία του δικού τους αμαρτωλού συστήματος, από οτιδήποτε το απειλεί, δηλαδή την Χρυσή Αυγή. Η συνωμοσία της σιωπής και της λάσπης από τους καναλάρχες της διαφθοράς έχει αρχίσει και ξεφτίζει, οπότε το σύστημα περνά στο επόμενο βήμα που είναι η ποινικοποίηση του λόγου που το πειράζει.

Μόνη λύση για τον Έλληνα πολίτη η ποινικοποίηση του ίδιου του συστήματος που τον καταπιέζει, που του παίρνει την ίδια του την ζωή με φόρους, ύφεση και μετατροπή της γειτονιάς του σε άντρο λαθροεγκληματιών. 

http://xryshaygh.wordpress.com/2011/10/04/

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ. "οτιδήποτε το απειλεί" ...ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ; ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ ΤΡΑΝΤΑΧΤΑ. 
ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΙΣΧΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΚΑΙ ΔΕΧΟΜΕΘΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΠΑΝΕ ΧΑΡΑΜΙ ΟΣΟ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ - ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ(1960-1990)
ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΩΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΑΣΜΑ ΔΥΣΘΕΩΡΑΤΟ. ΩΣ ΕΚΕΙ. ΑΛΗΘΕΙΑ "ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ" ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΙΝΣΤΡΟΥΧΤΩΡΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ;

1 comment :

  1. Αγαπητοί φίλοι καλημέρα,

    ας κάνουν ό,τι θέλουν. Η ταπεινή μου γνώμη είναι πως από αυτούς θα το βρούν. Είναι μπροστά τους και είναι θέμα χρόνου. Μην ξεχνάμε τις διάφορες καταστροφικές αντιδράσεις των διάφορων γκέτο που έχουν διαδραματιστεί σε διάφορες χώρες. Παραδειγματα έχουμε στην Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία παλαιότερα, Αμερική και σε λίγο δεν θα έχει τέλος. Αν ταμπουρώνονται με διάφορα μέσα δεν φοβούνται τους κατοίκους των κυρίαρχων κρατών τόσο, αλλά τους επισκέπτες που τους φύτεψαν, με σχέδιο στα σπλάχνα των λαών. Είναι ένα ντόμινο, που το στηρίζουμε μόνον στους λαούς και όχι στους μετανάστες. Αν έτρωγαν ψωμί και δεν μπορούν να το τρώνε πια όπως τους υποσχέθηκαν για να αφήσουν τις χώρες τους, είναι εν δυνάμει η πρώτη απειλή τους. Όσο περισσότερο τους προστατεύουν νομικίστικα, είτε το γνωρίζουν είτε δεν το καταλαβαίνουν, τα ίδια τα κράτη πέφτουν στον δικό τους λάκκο που τα ίδια άνοιξαν, στο όνομα της παγκοσμιοποίησης.
    Ευχαριστώ για την φιλοξενία

    ReplyDelete