07/07/2011

Η ελπίδα δεν έχει χαθεί !

Δεν πέρασε παρά μόνο ένας χρόνος απο την προδοσία των πολιτικών του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑΟΣ υπό την σιωπηλή πάντα συναίνεση του ΚΚΕ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ που οδήγησαν την ταλαίπωρη αυτή χώρα στο ΔΝΤ. Απο την πρώτη στιγμή τονίσαμε απο τις σελίδες μας ότι ουσιαστικός αντικειμενικός σκοπός της προδοσίας αυτής ήταν ένας και μόνο ένας. Το φουσκωμένο απο τους τόκους χρέος της Ελλάδος, απο ομολογιακή μορφή (χαρτιά δηλαδή) να γίνει ενυπόθηκο και να φτάσουμε σήμερα να συζητάμε με τους Τούρκους την πώληση Ελληνικών νησιών.

Σήμερα, η εφημερίδα Wall Street Journal επιβεβαίωσε δυστυχώς τα πιο απαισιόδοξα σενάριά μας μιας και αναφέρει ανοικτά ότι με το περσινό μνημόνιο οι "δανειστές" μας ξεφόρτωσαν τα ομόλογά τους που τώρα πλέον χρωστάμε στο φιλάνθρωπο ΔΝΤ και ΕΚΤ και τώρα το μόνο που μένει είναι να μας φάνε για ένα κομμάτι ψωμί την δημόσια περιουσία, τα νησιά, τα πετρέλαια και μετά να μας οδηγήσουν στην πτώχευση και μάλιστα όχι αναγκαία με αυτή την σειρά. Φυσικά κάποιος θα μας πει ότι αυτά τα λένε οι Αμερικανοί αλλά το ραντεβού "κεκλεισμένων των θυρων" ανάμεσα στον Σόϊμπλε και τον Βενιζέλο; Τι ειπώθηκε; Τι διαβεβαιώσεις δόθηκαν; Η Ελλάδα για ακόμα μια φορά προδόθηκε και αφέθηκε στην μοίρα της απο τους πολιτικούς.

Οι αλλοδαποί ήδη έχουν αναλάβει τον ρόλο των "φρικιών εξαρχείων"- κατευναστών των λαϊκών αντιδράσεων, ενώ αν τα πράγματα αρχίσουν να γίνονται πιο άγρια ίσως τους δούμε και ένοπλους. Η Ελληνική Μεσαία Τάξη ήδη οδηγείται στον αφανισμό μαζί με τους δημόσιους υπαλλήλους καί τους ένστολους. Οι Ελεύθεροι επαγγελματίες και ο ιδιωτικός τομέας πολύ σύντομα θα μάθουν ότι έπρεπε να είναι αλληλέγγυοι στους δημόσιους υπαλλήλους που πλήττονταν απο πέρυσι και όχι να φέρονται χαιρέκακα και εχθρικά. Τώρα όλοι μαζί οι Έλληνες θα οδηγηθούμε στο βούρκο.

Αποτελεί προσωπική πεποίηθηση του γράφοντος ότι η ελπίδα δεν έχει χαθεί. Δεν μπορώ να το στηρίξω, ούτε καν να το πω δημοσίως χωρίς να μονολογώ μέσα μου αν πραγματικά το πιστεύω. Θεωρώ ότι πρέπει οι συζητήσεις μας πλέον να στραφούν στην επόμενη ημέρα και ειδικά στο τρόπο που πρέπει εμείς οι Έλληνες Πατριώτες να κινηθούμε. Πολύ σύντομα θα δημοσιευθούν συμβουλές επιβίωσης απο την προπαγάνδα, τον ανορθόδοξο αστικό πόλεμο, τον πόλεμο πληροφοριών που μαίνεται και που οι Ελληνικές Μυστικές Υπηρεσίες, ανύπαρκτες ώντας , δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν. Το πρώτο βήμα έχει γίνει. Έχουμε καταλάβει ότι είμαστε λίγοι αλλά όχι μόνοι. 
 
http://anti-antiprosopeusi.blogspot.com/2011/07/blog-post_07.html
 

No comments :

Post a Comment