26/07/2011

Μεγάλες... στιγμές ζει η Ζάκυνθος – Συμμορία αλωνίζει το νησί αλλά ουδείς ασχολείται

Για γέλια και για κλάματα είναι η κατάσταση με την εγκληματικότητα στο νησί της Ζακύνθου. Μια ή και περισσότερες συμμορίες σχεδόν καθημερινά και αψηφώντας την όποια αστυνομική αρχή στο νησί, εκδράμουν σε σχεδόν καθημερινή βάση σε σπίτια όπου ζουν ηλικιωμένοι και αφού δέσουν τα θύματά τους στη συνέχεια αφαιρούν ότι χρήσιμο για αυτούς μπορεί να υπάρχει στο σπίτι. Για έκτη φορά σε λιγότερο από δέκα ημέρες ηλικιωμένοι έπεσαν θύματα ληστείας.

Έτσι τρεις άγνωστοι δράστες εισήλθαν, στις 04:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας, σε οικία ηλικιωμένου ζεύγους στη Λούμπα Ζακύνθου και αφαίρεσαν, δια της βίας, άγνωστο χρηματικό ποσό και δύο χρυσές βέρες. Η ίδια προφανώς συμμορία των κουκουλοφόρων που κρύβεται πίσω από τις περισσότερες ληστείες σε σπίτια, είχε χτυπήσει την προηγούμενη εβδομάδα στους Αμπελόκηπους Ζακύνθου. Τρεις από τους ληστές εισέβαλαν στο σπίτι ενός ζεύγους ηλικιωμένων σπάζοντας έσπασαν το παράθυρο της κουζίνας και τους ξύπνησαν απότομα απειλώντας τους με μαχαίρι και ζητώντας χρήματα! Οι κακοποιοί ερεύνησαν όλους τους χώρους, άρπαξαν 830 ευρώ και χρυσαφικά και έφυγαν σαν… κύριοι αφήνοντας σύξυλα τα θύματά τους. Παρά τις έρευνες που κάνει –η δεν κάνει η Αστυνομία-, οι κουκουλοφόροι συνεχίζουν ανενόχλητοι τη δράση τους.

Εκτός από τις παραπάνω δυο ληστείες τουλάχιστον ακόμη τρία περιστατικά ληστειών έχουν σημειωθεί στο Σαρακινάδο, στο Βανάτο και στα Μαριναϊκά Ζακύνθου, ενώ ερευνάται ακόμη ένα στην ίδια περιοχή. Και όλα αυτά τη στιγμή που ο Λιμενάρχης Ζακύνθου τέθηκε σε διαθεσιμότητα για πιθανή εμπλοκή του σε κυκλώματα της νύχτας.

Τμήμα ειδήσεων defencenet 

ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ ΤΕΛΙΚΩΣ Η ΣΠΕΙΡΑ. ΑΛΒΑΝΟΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ. ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ...

No comments :

Post a Comment