04/07/2011

Αρνείται το Ιράν ότι προμηθεύει με όπλα τους αντάρτες. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ.

ΠΡΟΣ Η.Π.Α: ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ , ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΙ ΕΤΣΙ. ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΟΙ ΙΡΑΝΟΙ. ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΟΠΛΑ, ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΙΑΝΑ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΤΑΛΛΙΜΠΑΝ (=ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ) ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΡΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΩΣ ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΗ ΛΥΣΗ !  ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ! ΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ! ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΧΑΤΕ ΤΗ ΡΟΗ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΠΛΙΣΜΟΥ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ "ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ" ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΩΣ ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ "ΤΣΙΝΙΣΟΥΝ" ΟΙ ΤΑΛΛΙΜΠΑΝ ΟΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΑΣ. ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΙ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΣΑΣ. ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ. ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΑΣ.

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΩΣ "ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ" (ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ) ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΣΙΝΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ ΤΗΝ ...ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΤΑΛΛΙΜΠΑΝ (=ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ) ΠΡΟΣΔΟΚΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΚΙ ΑΛΛΩΝ ΑΝΤΑΡΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΣΤΡΕΦΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟ ...ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΔΙΚΤΥΟ.

ΕΙΣΤΕ ΦΟΒΕΡΟΙ. ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΙΣΧΥΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΙΔΙΩΣ ΕΣΕΙΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΕΣ "ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ" ΣΑΣ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΙΡΜΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ "ΜΑΛΑΚΙΕΣ".
http://isxys.blogspot.com/2011/06/blog-post_5164.html
http://isxys.blogspot.com/2011/06/17.html
http://isxys.blogspot.com/2011/06/blog-post_8743.html

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΙΔΗΣΗ

"Ιρανός υπουργός Άμυνας Ahmad Vahidi απέρριψε τους ισχυρισμούς των Αμερικανών ότι η χώρα του στέλνει μυστικά όπλα στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν. Κατά τον Ιρανό υπουργό οι ισχυρισμοί αυτοί είναι ψέματα και απαράδεκτοι και αποσκοπούν στην δικαιολόγηση των αμερικανικών λαθών στην περιοχή. Σύμφωνα με την εφημερίδα Wall Street Journal αμερικανικές κυβερνητικές πηγές ανέφεραν ότι μέλη των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν προμήθευσαν με ρουκέτες και άλλα στρατιωτικό υλικό τους συμμάχους του Ιράν στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν. Τα όπλα αυτά έχουν σκοτώσει ήδη Αμερικανούς στρατιώτες ανέφερε η αμερικανική πηγή. Επιπρόσθετα σύμφωνα πάντα με αμερικανικές πηγές παρα το χάσμα που χωρίζει τους Ιρανούς από τους Ταλιμπάν οι πρώτοι παρέδωσαν στους τελευταίους ρουκέτες μεγάλης εμβέλειας αυξάνοντας την δυνατότητα των Ταλιμπάν να πλήττουν αμερικανικές και άλλες συμμαχικές βάσεις από μεγάλη απόσταση."

No comments :

Post a Comment