15/05/2011

ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΣΥΛΛΗΨΙΣ ΤΟΥ Dominique Strauss Kahn

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ. Ο ΣΥΛΛΗΦΘΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΜΕΣΟΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΙΕΜΟΡΦΩΘΗΣΑΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΟΡΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ. ΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥ Dominique Strauss Kahn.

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ: Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΟΣ ή ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΙΛΙΚΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ;

Η ΜΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ) ΑΠΟΨΙΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ ΘΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΙΕΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΗ ΑΠΟΚΛΕΙΟΜΕΝΗΣ, ΝΕΑΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΩΣ ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΜΗ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΓΙΆΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΙΝΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Ε.Ε ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ "ΧΑΛΑΡΩΣΗ" ΤΩΝ ΠΙΕΣΕΩΝ.

ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΝΕΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ή ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΑΠΟ ΝΕΑ ΜΕ ΝΕΟ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ. ΕΜΕΙΣ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ "ΦΙΛΙΚΟΤΕΡΗ" ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΤΟΧΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ "ΦΙΛΙΚΟΤΕΡΟ" ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ "ΦΙΛΙΚΟΤΕΡΕΣ" ΑΤΛΑΝΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΣ.

Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ Dominique Strauss Kahn ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ ΚΑΙ Η ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΝΤΑΦΙΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΩΝ ΦΙΛΟΔΟΞΙΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΜΑΧΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ, ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ...

Υ.Γ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΟ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΔΕΝ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ή ΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ TΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ.
ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ "ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΚΗ" ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΕΩΣ ΤΟΥ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ

3 comments :