30/05/2011

Η ώρα των τεχνοκρατών-Ποιοί έχουν βολιδοσκοπηθεί.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Η ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΝΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΜΕΤΟ

Στελέχη με υψηλή εξειδίκευση, πιστοποιητικά αποτελεσματικότητας και ισχυρές γνωριμίες στα πολιτικά και κυρίως τα τεχνοκρατικά δρώμενα της Ευρώπης και της Αμερικής, καλούνται να υλοποιήσουν το δύσκολο έργο της μη πτώχευσης και της ανασυγκρότησης της οικονομίας. Εχουν θητεύσει στο παρελθόν σε καίριες θέσεις μεγάλων επιχειρήσεων αλλά και του κρατικού μηχανισμού, εγγράφοντας επιτυχίες ο καθένας στον τομέα του, ενώ στα αξιοσημείωτα είναι ότι η πλειονότητα προέρχεται από τον τραπεζικό κλάδο. Πρόκειται για τους τεχνοκράτες που ακούγεται πως έχουν βολιδοσκοπηθεί από το Μαξίμου τις προηγούμενες ημέρες, προκειμένου να συμμετάσχουν σε μια κυβέρνηση “σωτηρίας”, η οποία θα αναλάβει να προχωρήσει εκείνους τους κρίσιμους τομείς της κρατικής μηχανής που καθυστερούν απελπιστικά.

Να κάνουν πράξη τις προτάσεις, Να εφαρμόσουν, ουσιαστικά, άλλοι την εμπειρία τους και τα όσα εφάρμοσαν στον ιδιωτικό τομέα και στο κράτος και άλλοι να κάνουν πράξη τις προτάσεις που κατά καιρούς έχουν υποβάλει. Μερικοί από αυτούς έχουν δεχθεί ανάλογη πρόταση για συμμετοχή στην κυβέρνηση από το 2009 που ανέλαβε τη διακυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ, αλλά τότε δεν ήθελαν να συμμετάσχουν σε μια καθαρά πολιτική κυβέρνηση. Σήμερα όμως θεωρούν ότι η προωθούμενη κυβέρνηση τεχνοκρατών τους δίνει τις εγγυήσεις να λειτουργήσουν σε ένα γνώριμο περιβάλλον, όπου με εφόδια τις ισχυρές τους γνωριμίες στο ευρωπαϊκό τεχνοκρατικό τοπίο και κυρίως στα λόμπι των Βρυξελλών και της Φρανκφούρτης, θα μπορέσουν να τα καταφέρουν. Εκτιμούν ωστόσο ότι απαραίτητη προϋπόθεση ώστε να έχει επιτυχία το συγκεκριμένο “πείραμα”, είναι να εξασφαλίσουν ότι θα λειτουργήσουν χωρίς παρεμβάσεις, κυρίως κομματικές.

ΣΧΟΛΙΟ ΚΟΥΡΗΤΗ: ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΠΛΩΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΣΕ Η ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΜΕΤΟ ΠΟΥ ΕΝΙΩΣΑ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΒΑΜΠΙΡ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ...

http://nationalpride.wordpress.com

1 comment :

  1. Anonymous31/5/11 01:46

    ΘΑ ΜΠΕΙ Ο ΛΥΚΟΣ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ......

    ReplyDelete