10/05/2011

Τι είναι το "Πακέτο Σωφρονισμού" και πώς μπορεί να ...."αξιοποιηθει" ;

Γράφουν οι : "Φ"
Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ. Το κακό είναι πως ο Αγώνας αυτός δε θα είναι αποτέλεσμα παρατήρησης,σκέψης και απόφασης , αλλά αγώνας για ΕΠΙΒΙΩΣΗ ! ΓΙΑΤΙ Η ΤΡΟΪΚΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕ (ΝΑΙ !! ΑΠΑΙΤΗΣΕ) ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΔΣΑ; ΤΙ ΑΡΑΓΕ ΕΙΧΕ Η ΤΡΟΪΚΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΣΑ ;
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ; Η παρακάτω ανάρτηση ΙΣΩΣ δίνει μια απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα ....
Σύμφωνα με απόλυτα αξιόπιστη πηγή , στα βάθη των συρταριών της Τρόϊκας βρίσκεται και η "αξιοποίηση" ενός υπερ-κερδοφόρου τομέα. Ενός τομέα του οποίου η αναφορα ξέφυγε (;) από πολλούς αναλυτές ή απλά φυλάγεται ως επτασφράγιστο μυστικό. Πρόκειται για το λεγόμενο "Πακέτο Σωφρονισμού".
Είναι μια έκφραση που πρωτακούστηκε σε πηγαδάκια την ημέρα παραλαβής ..κάποιου υπουργείου από ...κάποιον αγωνιστή της γενιάς του......(κι όποιος κατάλαβε..). Η αλήθεια είναι ότι στα πηγαδάκια (που τραβούσαν επιτηδευμένα την προσοχή) συμμετείχαν κυρίως διαπιστευμένα καθάρματα (δημοσιογράφοι) στο εν λόγω υπουργείο.. Πάντως το θέμα συζητήθηκε για ελάχιστο χρονικό διάστημα, πράγμα που φανερώνει τεράστιας μάζας "παγόβουνο" κάτω από το κους-κους πάνω από το μπουφέ....Πάντως, στις αρχές του μήνα Μαϊου άρχισε να κυκλοφορεί σε χρηματιστηριακά γραφεία του Λουξεμβούργου ένας κύκλος αφυπνιστικών ειδοποιήσεων σε "καλούς" πελάτες τους σχετικά με το αναμενόμενο (ακριβώς) άνοιγμα μιας νέας αγοράς στην Ελλάδα. Αυτή, της ανάληψης του σωφρονιστικού συστήματος από ιδιωτικές εταιρείες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΑΝΤΙ-"Αντιπροσώπευση"

No comments :

Post a Comment