09/05/2011

Κ.Ε.Α: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ

Προς όλους τους συναγωνιστές, προς τον κάθε πατριώτη, προς όλους τους ελεύθερους Έλληνες

Αγαπητέ συμπατριώτη – συμπατριώτισσα,
Η Πατρίδα διέρχεται κρίσιμη καμπή, στην οποία οδήγησε η ανεπάρκεια και ο νεοταξίτικος εθνομηδενισμός του Προέδρου Χριστόφια. Ο ίδιος υπόσχεται λύση μέχρι το τέλος του έτους, η οποία λύση δεν είναι τίποτε άλλο παρά η ταφόπλακα της συνέχειας των Ελλήνων της Κύπρου στη Γη που τους γέννησε. Ενώπιον των ανθελληνικών μεθοδεύσεων της Κυβέρνησης Χριστόφια, των Τούρκων και Άγγλων έχουμε μία και μόνο επιλογή: ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!

Το Κίνημά μας δεν έχει καμία κομματική εξάρτηση ούτε και διεκδικεί ψήφο στις εκλογές. Αποστολή του Κινήματός μας είναι η συνένωση του λαού, ανεξαρτήτως κομματικών καταβολών, για να ανακόψει την Ακελική λαίλαπα, η οποία αποτελεί το βαποράκι της Αγγλοτουρκικής πολιτικής. Προς τούτου, το Κίνημά μας διοργανώνει αυτή την εβδομάδα δύο εκδηλώσεις οι οποίες έχουν προγραμματισθεί και κοινοποιηθεί στις αρμόδιες αρχές προ πολλού:
▪ Η διοργάνωση συζήτησης την Τετάρτη 11 Μαΐου 2011 και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Αρχιεπισκοπής με θέμα: «Κατοχή, Οδοφράγματα, Λαθρομετανάστες – οι χαίνουσες πληγές του Ελληνισμού της Κύπρου».
▪ Η διοργάνωση πορείας εναντίον της Κατοχής και της πολιτικής των Οδοφραγμάτων και των Λαθρομεταναστών, την Παρασκευή 13 Μαΐου 2011, ώρα 19:30, από αστυνομία Λυκαβητού – Λήδρας – Πλατεία Φανερωμένης.

Οι λεγόμενοι αντιρατσιστές, η πέμπτη φάλαγγα του εχθρού, με σκοπό να ανακόψει την πορεία μας, διακήρυξε ήδη τη διοργάνωση αντισυγκέντρωσης στην Πλατεία Φανερωμένης, την ίδια ώρα κατά την οποία θα λάβει χώραν η δική μας πορεία. Σκοπός της πέμπτης φάλαγγας είναι η εξουδετέρωση της πορείας μας και κατ’ επέκταση της αντίδρασης του λαού μας στις εθνοκτόνες μεθοδεύσεις της Κυβέρνησης Χριστόφια και των Αγγλοτούρκων. Επιβάλλεται συνεπώς, η πορεία του Κινήματός μας, η οποία διεκδικεί τον Ιστορικό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης, να επιτύχει ώστε ο Ιερός μας χώρος να παραμείνει σε χέρια Ελληνικά. Η πορεία, η οποία εν ολίγοις διεκδικεί τα Όσια και Ιερά μας τα οποία οι Άπιστοι επιχειρούν να μαγαρίσουν, δεν έχει άλλη επιλογή παρά να ΝΙΚΗΣΕΙ. Τούτο θα επιτευχθεί εάν η πορεία παρουσιάσει αγωνιστικό παλμό και μαζικότητα.
Ζητούμε από σένα Συμπατριώτη, Συναγωνιστή, Έλληνα να δώσεις το αγωνιστικό σου παρόν. Ψηλά λοιπόν τα λάβαρα της Λευτεριάς. Χαμένος αγώνας είναι αυτός που δεν δόθηκε ποτέ!

Η Νίκη είναι δική μας!
Εκτελεστική Γραμματεία Κινήματος Ελληνικής Αντίστασης 


ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ για την πορεία της Παρασκευής 13 Μαίου
Δεν είναι κοινοτυπία να διατυπωθεί ότι η Πατρίδα μας βρίσκεται και πάλι προ κρισίμου καμπής. Λόγω του ότι, παρ’ όλες τις ανεπίτρεπτες εθνικά υποχωρήσεις του Προέδρου Χριστόφια, η Τουρκική πλευρά δεν συναινεί στην εξεύρεση έστω κι αυτής της εθνικά απαράδεκτης και θνησιγενούς λύσης που επιδιώκει ο κ. Χριστόφιας, καθ’ όσον επιδίωξη της είναι η άνευ όρων υποταγή του λαού μας, τα πράγματα ωθούνται στην πενταμερή διεθνή διάσκεψη κατά την οποία, σύμφωνα με τις επιδιώξεις του κ. Χριστόφια, θα ασκηθούν αφόρητες πιέσεις στην πλευρά μας και θα δοθεί έτσι το άλλοθι στον ίδιο να παρουσιάσει τη νόθα λύση, σύμφωνα με τις προσδοκίες του ΑΚΕΛ και των λεγόμενων Τουρκοκυπρίων, επικαλούμενος ακριβώς πιέσεις του διεθνούς παράγοντα. Προς τούτο το Κυπριακό έχει εξαφανισθεί από τη θεματολογία της προεκλογικής περιόδου με την αγαστή σύμπραξη και της αμαρτωλής ηγεσίας του ΔΗΣΥ.

Επιπρόσθετα, υπούλως και υποχθονίως και στο περιθώριο του πολιτικού γίγνεσθαι, πριονίζονται τα υποστυλώματα του λαού, όπως παιδεία, ιστορία, εθνική ομογένεια και κοινωνική συνοχή. Στο σχεδιασμό αυτό εντάσσονται η ανηλεής επίθεση κατά της εκκλησίας, ο διασυρμός του ελληνικού πολιτισμού και ο ευτελισμός του θεσμού της οικογένειας, και όχι μόνο. Στη μεθόδευση δημιουργίας κλίματος προώθησης της λύσης, πυκνώνουν οι ούτω καλούμενες επαναπροσεγγιστικές εκδηλώσεις, υπό τις ευλογίες του Ντάουνερ, όπως αυτή των εγκαινίων του λεγόμενου «δικοινοτικού σπιτιού» στην νεκρή ζώνη, των «μεγάλων» επαναπροσεγγγιστών Χριστόφια και Έρογλου.

Η οικονομική ενίσχυση του Αττίλα και του ψευδοκράτους από τα οδοφράγματα συνεχίζεται αμείωτη. Τα ναρκωτικά, τα οποία οι Τούρκοι μας διοχετεύουν από τα οδοφράγματα θερίζουν τη νεολαία μας. Η λαθρομετανάστευση και η προώθηση της πολυπολιτισμικότητας συνεχίζεται ασταμάτητα συμφώνως των μεθοδεύσεων των κυβερνόντων παρά τα ημίμετρα, στάχτη στα μάτια του λαού, διασκορπισμού των λαθρομεταναστών σε όλες τις πόλεις, από χώρους της αρχικής συγκέντρωσης τους π.χ. Λάρνακα, μετά την εκδήλωση-σταθμό του Κινήματός μας στις Φοινικούδες, η οποία έθεσε το μεταναστευτικό στην πρώτη σειρά του πολιτικού προβληματισμού.

Η Κυβέρνηση αυτή, εθισμένη και εμποτισμένη βαθιά στον πυρήνα της από τα σύνδρομα του ανθελληνισμού και της εθνικής μειοδοσίας, όσο και να θέλει να κρυφτεί η χαρά δεν την αφήνει! Δε μας ξενίζει λοιπόν ούτε η απαράδεκτη, για το σύγχρονο δημοκρατικό καθεστώς, επιστολή ενός δημοσίου υπαλλήλου (του Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου Εσωτερικών Λάζαρου Σαββίδη), προς αιτούμενους την Κυπριακή Υπηκοότητα, οικονομικούς μετανάστες, των οποίων το αίτημα απορρίφθηκε και με την οποία επιστολή, υπό την αιδήμονα σιωπή των κομμάτων, αποδίδει μομφή στα κοινοβουλευτικά κόμματα τα οποία ανέστειλαν επ’ αόριστον το σχετικό νομοσχέδιο. Παρουσιάζεται δηλαδή Κυβέρνηση, να επιδιώκει με κάθε μέσο πολιτογράφηση αλλογενών αλλοδαπών για τη δημιουργία μίας κρίσιμης εκλογικής μάζας, η οποία θα προορίζεται να ψηφίσει «ναι» στο επερχόμενο δημοψήφισμα για την έγκριση της εθνοκτόνου λύσης, νοθεύοντας έτσι τη βούληση του λαού μας και δημιουργώντας ταυτόχρονα μία μεγάλη διαρκή δεξαμενή ψηφοφόρων για το ΑΚΕΛ.

Ιστάμενο το Κίνημα μας στην πρωτοπορία της Αντίστασης εναντίον όλων αυτών των αντεθνικών και αντιδημοκρατικών μεθοδεύσεων της σταλινικής εμπνεύσεως Κυβέρνησης Χριστόφια, δεδομένου ότι τα Κόμματα αποφεύγουν να ασχοληθούν σοβαρά έως καθόλου με τα εν λόγω θέματα, περιοριζόμενα στην αλίευση ψήφων δια της μικροπολιτικής και ιεραρχώντας τα ελάσσονα αντί των μειζόνων, καταγγέλλει στο λαό τις πιο πάνω μεθοδεύσεις και διοργανώνει τις προσεχείς εκδηλώσεις στις 11 και 13 Μαϊου 2011 εναντίον της κατοχής, της πολιτικής των οδοφραγμάτων και της λαθρομετανάστευσης, προκειμένου να τεθούν στο προσκήνιο τα προβλήματα, τα οποία απειλούν την εθνική επιβίωση του λαού μας και να διοχετευθεί η λαϊκή αντίδραση στις μεθοδεύσεις ξεπουλήματος του Κυπριακού Ελληνισμού σε διόδους αγωνιστικής συμμετοχής και δυναμικής αμφισβήτησης του ανθελληνικού καθεστωτικού κατεστημένου.

No comments :

Post a Comment