07/05/2011

ΑΠΟΓΡΑΦΗ 2011. ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ

Γράφουν οι : "Φ"
Η περίφημη "απογραφή" αποτελεί κατά τη γνώμη μας ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΙΝΔΥΝΟ τόσο για κάθε Έλληνα, όσο και γι' αυτή την ύπαρξη του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. Η "απογραφή" που θα διεξάγουν οι κατακτητές με τη συνδρομή της προδοτικής συμμορίας-"κυβέρνησης" του αμερικανο-πολωνο-εβραίου Τζέφρεϋ , δεν είναι τίποτα περισσότερο από τις τυπικές γραφειοκρατικές διαδικασίες πριν την οριστική ταφή ενός Έθνους. Του Ελληνικού! Η γιγαντιαίων διαστάσεων επιχείρηση καταγραφής του ελληνικού πληθυσμού και της περιουσίας του είναι στην ουσία μια καταδρομική επιχείρηση εντοπισμού κι αναγνώρισης στόχων με σκοπό την καταστροφή τους !


Τα αρμόδια "Υπουργεία" και η "κυβέρνηση" στο σύνολό της, ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ της επιχείρησης αυτής με σκοπό την Γενοκτονία των Ελλήνων!
- Όσοι αλλοδαποί και ημεδαποί (με οποιονδήποτε τρόπο ή ιδιότητα) συνεργαστούν ή εργαστούν (εθελοντικά ή επ΄ αμοιβή) για την πραγματοποίηση και την αποπεράτωση του έργου συλλογής πληροφοριών με σκοπό την αλλοίωση του ελληνικού πληθυσμού και την Γενοκτονία του, μετέχουν ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ...
- Όσοι άνδρες και γυναίκες των σωμάτων ασφαλείας και του στρατού (με οποιονδήποτε τρόπο) συνεργαστούν ή εργαστούν για την πραγματοποίηση και την αποπεράτωση του έργου συλλογής πληροφοριών με σκοπό την αλλοίωση του ελληνικού πληθυσμού και την Γενοκτονία του, διαπράττουν ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και μετέχουν ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ...

Οι ευθύνες αποδίδονται ΑΥΤΟΜΑΤΑ με τη συμμετοχή. Η τιμωρία για τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ και τους ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ σε πράξεις ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ , μόνο μία μπορεί να είναι...

ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!
Συμμετέχοντας με ειλικρίνεια στην "απογραφή" που τελούν οι ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ :
- τους δίνετε ζωτικές πληροφορίες για να προχωρήσουν με ταχείς ρυθμούς στην οικονομική κοινωνική και εθνική εξαθλίωσή σας.
- τους δίνετε στοιχεία ώστε, στοχευμένα, να λεηλατήσουν την παιδεία και τον εθνικό αυτοπροσδιορισμό, τον δικό σας και των παιδιών σας.
- δίνετε στοιχεία και "συντεταγμένες" σας τα οποία θα σας καταστήσουν (εσάς και τους απογόνους σας) ισόβια εντοπίσιμους !
- δίνετε ζωτικά στοιχεία για το βίο και την ικανότητα επιβίωσής σας, τα οποία σε συγκεκριμένες στιγμές θα τροφοδοτήσουν μουσουλμάνους φονταμενταλιστές, πεμπτοφαλαγγίτικες αλβανικές ομάδες και στρατούς μισθοφόρων εισπρακτόρων (αρχικά) και δολοφόνων.
- δίνετε στοιχεία τα οποία ευκολότατα θα χρησιμοποιηθούν στο άμεσο μέλλον για να αποδειχτεί η "ανικανότητά" σας να συντηρείτε προστατευόμενα μέλη και να παρέχετε μια "ευπρεπή" διαβίωση βάσει της "Χάρτας Δικαιωμάτων του παιδιού" στα ίδια τα παιδιά σας !!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΑΝΤΙ-ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ

No comments :

Post a Comment