11/01/2011

Ακόμα λείπει το γραφείο τεκμηρίωσης και πληροφοριών στη ΝΔ…

Όταν έχεις να κάνεις με μία κυβέρνηση που στα περισσότερα επίπεδα έχει κάνει εγκλήματα με θύμα την πατρίδα, το πρώτο πράγμα που πρέπει να φροντίσεις είναι να τεκμηριώσεις τις κατηγορίες και να οδηγήσεις τους εγκληματίες στην δικαιοσύνη. Επειδή δεν μιλάμε για κατσικοκλέφτες αλλά για μία καλοστημένη επιχείρηση, η έρευνα πρέπει να γίνει σε βάθος. Τα στοιχεία πρέπει να συγκεντρωθούν από όλον τον κόσμο και τα αποδεικτικά από τις δομές της δημόσιας διοίκησης.

Αυτό δηλαδή που ΔΕΝ έκανε ο Καραμανλής. Αντί να ξηλώσει όλο το σύστημα Σημίτη, κάθησε να παίζει με την Ντόρα και τον Τατούλη κρατώντας ισορροπίες την ώρα που οι επίορκοι κατέστρεφαν στοιχεία. Δεν θα πούμε για την μαλθακότητα απέναντι στους ανισόρροπους κομματικούς που δεν δίστασαν να ρημάξουν τα πάντα για να πάρουν την εξουσία (εν τέλει καταλάβαμε γιατί τόση σπουδή).

Καλές λοιπόν οι γραμματείες για την ανάδειξη της ζωγραφικής με σφουγγαρόπανο, αλλά αυτό που χρειάζεται και δεν έγινε (ακόμα) είναι το γραφείο τεκμηρίωσης και πληροφοριών. Πάνω του θα στηριχθεί όχι μόνο η αντιπολιτευτική τακτική αλλά κυρίως η αυριανή διακυβέρνηση, αφού θα έχει τα όπλα για να εκτελέσει τα όργανα της μεγάλης ληστείας. Και το έργο είναι απείρως ευκολότερο από αυτό του αντίστοιχου “πράσινου”, που έπρεπε να ανακαλύπτει Βατοπαίδια και να πληρώνει αρλεκίνους για να τα αναπαράγουν. Ειδ’ άλλως, φοβούμαστε ότι πρέπει να ιδρυθεί γραμματεία χειρισμού και μίσθωσης ελικοπτέρων, αφού η κοινωνία δεν καταλαβαίνει από διακομματικές αβρότητες. Τις θεωρεί αλλαξοΚ**λιές και δεν θα πούμε ότι έχει άδικο…


ΠΗΓΗ: ΟΛΥΜΠΙΑ

No comments :

Post a Comment