18/12/2010

Συνέντευξη Τύπου του Πατριωτικού Μετώπου. Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, στα νέα γραφεία του Κινήματος, Νίκης 33 στο Σύνταγμα.

Πατριωτικό Μέτωπο
Νίκης 33, 10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Εκπροσώπου: 6980292626

www.pamet.gr, pametopo@gmail.com

Με αντικείμενο τις επαφές των στελεχών του Πατριωτικού Μετώπου Στέργιου Πραπαβέση και Σταύρου Βιτάλη, σε ΗΠΑ και Σερβία, συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των εθνικών και διεθνών ΜΜΕ, θα παραχωρήσει το Πατριωτικό Μέτωπο, την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, στα νέα γραφεία του Κινήματος, Νίκης 33 στο Σύνταγμα.
Ειδικότερα, ο κ. Πραπαβέσης θα αναφερθεί στις συναντήσεις που είχε στις ΗΠΑ με τον φιλέλληνα Ρεπουμπλικάνο Γερουσιαστή, Πρώην Υποψήφιο για το Προεδρικό χρίσμα και επικεφαλής του ριζοσπαστικού δημοκρατικού Κινήματος Campaign for Liberty, κ. Ρον Πολ, με βορειοαμερικάνικες οργανώσεις κατά της παγκοσμιοποίησης και του πολέμου στο Ιράκ και Αφγανιστάν, με Αμερικάνους φιλέλληνες ακτιβιστές αλλά και φυσικά με στελέχη της Ομογένειας και της Παμμακεδονικής των ΗΠΑ.


Ο κ. Βιτάλης από την πλευρά του, θα αναφερθεί στις επαφές του με τις φιλελληνικές πατριωτικές οργανώσεις της Σερβίας, της Ρουμανίας και της Ρωσίας, την ανάπτυξη του νέου πολιτικού φορέα στη Σερβία που ονομάζεται Πατριωτικό Μέτωπο Σερβίας, τις συνεργασίες με πολιτικούς φορείς των χωρών αυτών, στο πλαίσιο πάντα της ιστορικής επιλογής του μεγάλου μας εθνεγέρτη και ποιητή Ρήγα Φεραίου, με κεντρικό στόχο, την αναδιατύπωση των όρων, για την ανασυγκρότηση των ιστορικών και φυσικών συμμαχιών της Ελλάδας με τους βαλκανικούς λαούς.

Στην εργώδη αυτή προσπάθεια που καταβάλλει το Πατριωτικό Μέτωπο, για ανάπτυξη διεθνών φιλελληνικών δικτύων, πάρα πολύ χρήσιμων στις δύσκολες τούτες εποχές που περνά η Πατρίδα και ο Λαός μας, καλεί τους Έλληνες δημοσιογράφους να στήσουν “ευήκοον ού”. Είναι παράλληλα πολύ σημαντικό, σε μια εποχή που οι διάφοροι διεθνείς εκπρόσωποι του παρασιτικού χρηματιστηριακού κεφαλαίου, εκδηλώνουν με τον αισχρότερο τρόπο την περιφρόνησή τους για την Πατρίδα και τον Λαό μας, να ακούσουμε τι έχουν να πουν πολιτικοί αλλά και διανοούμενοι από όλη την υφήλιο, υπέρ της Ελλάδας και του Λαού μας.

Καλούμε τους εκπροσώπους του Τύπου και των ΜΜΕ, να δώσουν την ευκαιρία να ακουστεί μια φωνή, διαφορετική από την κλασική ξύλινη γλώσσα των επαγγελματιών πολιτικών όλων των αποχρώσεων, στην οποία συνηθίσαμε αλλά και μας κούρασε, από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα. Μια φωνή, όπως αυτή του Πατριωτικού Μετώπου, που είναι βγαλμένη μέσα από την ίδια την αγωνία του ελληνικού Λαού, για επιστροφή στην κοινωνία της αλληλεγγύης, της αξιοπρέπειας, της δίκαιας κατανομής του πλούτου αυτής της χώρας.

No comments :

Post a Comment