22/11/2010

ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ

Οι άνθρωποι είναι εκτός τόπου και χρόνου. Διαφορετικά δύσκολα μπορείς να πιστέψεις ότι είναι τόσο αμοραλιστές. Η Ελλάδα διαλύεται, οδηγείται με τα γκάζια τσιτωμένα στη χρεοκοπία, κινδυνεύει η εθνική μας ακεραιότητα για λόγους ευνόητους.

Κι ενώ τα διεθνή ΜΜΕ τοποθετούν χρονικά τη χρεοκοπία στο πρώτο εξάμηνο του 2011, ο Γερουλάνος και ο Χυτήρης διορίζουν κι άλλους κηφήνες στην ΕΡΤ!

Αντί να βάλουν λουκέτο στα κρατικά κανάλια-διατηρώντας έστω ένα-προκαλούν τους πολίτες με νέες προσλήψεις συμβασιούχων αποκαλύπτωντας και το μέγεθος της εξαθλίωσης στο δημοσιογραφικό κλάδο: Πέφτουν κορμιά των “ιδεολόγων” της ενημέρωσης και της δημοσιογραφίας για μια θέση στο Δημόσιο.

Το πλέον τρομακτικό όμως είναι, η άγνοια της πραγματικότητας από τους καπεταναίους του “ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ”. Προφανώς οι άμυαλοι ηγετίσκοι δεν μπορούν να χωνέψουν ότι ζουν τους τελευταίους μήνες της βασιλείας τους. Και καλά ο Γερουλάνος, αυτός δικαιολογείται λόγω της διαρκούς έκστασης που του προκαλεί ο γαλαζοαίματος ναρκισσισμός του. Ο Χυτήρης όμως που είναι και ποιητής, όπως δηλώνει, δεν βλέπει τη κόλαση που πλησιάζει; Δεν την διαισθάνεται; Σε λίγο καθώς θα περπατάνε, θα πετάγονται από τους υπονόμους τα χέρια των συμπολιτών τους και θα τους τραβάνε από τα ακριβά μπατζάκια τους στη κόλαση.

Είναι τόσο αναίσθητοι, τόσο αλλού, τόσο αστείοι, τόσο ολίγιστοι…

ΠΗΓΗ: Κουρδιστό Πορτοκάλι

No comments :

Post a Comment