13/03/2013

Μαθήματα αλβανικής γλώσσας και ιστορίας από τον Δήμο Χανίων !!!

Την ώρα που η παιδεία στην Βόρειο Ήπειρο πάει από το κακό στο χειρότερο ο Δήμος Χανίων κόπτεται να μάθουν την μητρική τους γλώσσα τα παιδιά των αλβανών μεταναστών. Και απ' ότι φαίνεται μόνο τα μαθήματα της αλβανικής γλώσσας δεν ήταν αρκετά γι' αυτό στο πρόγραμμα διδασκαλίας των αλβανόπαιδων εντάχθηκε και η εκμάθηση της ιστορίας της Αλβανίας! Της διαστρεβλωμένης ιστορίας των Αλβανών που θέλουν να παρουσιάζουν ελληνικά εδάφη ως αλβανικά. Όπως διαβάσαμε στο neakriti.gr συνεχίζονται τα μαθήματα αλβανικής γλώσσας, που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του Προγράμματος Europe for Diversity, με την υποστήριξη του Τμήματος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Χανίων.

Οι μικροί μαθητές, ηλικίας 6-12 χρονών, διδάσκονται αλβανική γλώσσα και ιστορία (!) από εκπαιδευτικούς αλβανικής καταγωγής (!), οι οποίοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά. Τα μαθήματα διεξάγονται κάθε Τετάρτη, από τις 16.00 έως τις 17.30, στο 16ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων. Πρόθεση του Δήμου Χανίων, σύμφωνα με την αρμόδια Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας Χρυσούλα Χατζηδάκη, είναι η ενίσχυση της παιδαγωγικής και εκπαιδευτικής διαδικασίας με κάθε πρόσφορο μέσο, καθώς και η υποστήριξη κι ένταξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, όπως οι οικονομικοί μετανάστες. Τα παιδιά τους, τα περισσότερα από τα οποία έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα, είναι αναγκαίο να μάθουν την μητρική τους γλώσσα και ο Δήμος Χανίων συμβάλει στην επιτυχία της προσπάθειας αυτής.

http://aftonomi.gr/

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΑΦΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ..."ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ" ΚΑΙ Η ..."ΕΝΤΑΞΗ", ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΛΩΣΣΑ;;; ΑΥΤΟ, ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;;; ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΕΙΣΕΛΘΟΝΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΦΤΙΣΑΝ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ Ο ...ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ (ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ)  ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ;;;

Κάθε όριο έχει ξεπεράσει η δουλικότητα και η υποταγή σε αυτόν τον τόπο. Ο Δήμος Χανίων την ώρα που η ελληνική εθνική συνείδηση  πλήττεται ανεπανόρθωτα και ο ελληνισμός της Βορείου Ηπείρου διώκεται με κάθε μέσο, ανακοίνωσε την έναρξη μαθημάτων στην... Αλβανική γλώσσα για τους Αλβανούς λαθρομετανάστες που... έτυχε να γεννηθούν εδώ. Πέρα από την γλώσσα, θα διδάσκεται και η ιστορία τους από αλβανούς καθηγητές. Η ασυδοσία και η ανοησία σε αυτόν τον τόπο δεν έχει τέλος. Κανείς δεν υπολογίζει πλέον τους γηγενείς κατοίκους αυτού του τόπου οι οποίοι χρησιμοποιούνται πλέον μόνον για να ψηφίζουν, τους ακροβολισμένους από το σύστημα διεθνιστές.

Το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ αναμένει τις αντιδράσεις συλλόγων γονέων της περιοχής που θα πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να αντισταθούν σε αυτή την αναίμακτη εισβολή στην παιδεία. Η γνώση της ελληνικής γλώσσας και ιστορίας είναι θεμελιώδεις προϋποθέσεις για την παρουσία τους εδώ. Κάθε άλλη προσέγγιση είναι τουλάχιστον ύποπτη. Η Ελλάδα πρέπει επιτέλους να αποκτήσει έλεγχο των μεταναστευτικών πληθυσμών. Ποιοι, πόσοι, πότε και που, έτσι μόνον μπορούμε να συζητούμε αν θέλουμε να αποφύγουμε νέες τεράστιες εμπλοκές.

1 comment :

  1. Anonymous14/3/13 09:46

    Σκουλάκης ΑΕ. Έριξε στην πείνα τους εργαζόμενους στο δήμο, αυτούς που σου μαζέυουν τα σκουπίδια κάθε βράδυ, για να αγοράζη ποδήλατα στους αλοδαπούς και να κάνει πολιτισμικά μαθήματα και εκδηλώσεις. Κάτα τ'άλλα η ρόζα νέρα ζη και βασιλέυη.

    ReplyDelete